Edsilia Rombley boeken voor een live-optreden tijdens jouw bruiloft, privé-feest of bedrijfsfeest? Boek deze fantastische zangeres tegen een scherpe prijs met goede afspraken. Hier vindt u meer informatie over Edsilia Rombley boeken, en een stukje van haar biografie.

Edsilia Rombley boeken

Edsilia Rombley boeken

Deze grandioze en veelzijdige zangeres heeft ons land al twee keer vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival. Haar single 'Hemel en Aarde' scoorde het hoogste van alle Nederlandse inzendingen van de afgelopen 35 jaar.

Veelzijdige topzangeres

Soul, R&B, Jazz, Pop. Up tempo, slow. De intimiteit van het theater of uitpakken in de Ziggo Dome met de Ladies of Soul en Internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselde optredens op pop- en jazzpodia af met het voorprogramma van Lionel Richie en het Gelredome met Paul de Leeuw.

Edsilia Rombley's laatste CD

Haar laatste CD ‘The Piano Ballads Volume I’ ontstond als een wild idee en eindigde vijf weken later op nummer 3drie in iTunes. Voor dit album vroeg zij haar fans via social media wat zij haar graag hoorden zingen. Dit leverde meer dan 500 geweldige song suggesties op, op basis waarvan Edsilia het album samenstelde. Een uniek project met een prachtig resultaat, iets waar Edsilia nog jaren trots op kan zijn..

Zangeres Edsilia Rombley boeken

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van Edsilia Rombley. Wij verzorgen deze zangeres voor iedere gelegenheid., van privéfeest tot bedrijfsevenement.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Zangeres, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 350 pers.

Genre:

Pop, Jazz, R&B, Soul, Nederlands

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

vanaf € 4475,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. all female live band
  • i.c.m. een DJ
  • grote evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Edsilia Rombley?

bel ons!

artiestenstal

Edsilia Rombley biografie

Edsilia Francisca Rombley wordt op 13 februari 1978 geboren in Amsterdam. Haar passie voor muziek en zingen wordt haar met de paplepel ingegoten. Als haar moeder in de weekenden de schoonmaakklusjes verdeelt onder haar kinderen, zet ze de meest heerlijke Soulnummers op. Met de stereo op tien zwiert Edsilia, samen met haar broer Dino en zus Michealine al poetsend

door het huis.

Soundmixshow gewonnen

Haar professionele zangcarrière start ze in 1995 met de R&B-groep Dignity. Wanneer Edsilia in 1996 de Soundmixshow wint, breekt ze door. Ze wint het jaar daarop ook de Europese Soundmixshow en brengt haar eerste solo single ‘Baby It’s You’ uit. In 1998 vertegenwoordigt Edsilia ons land tijdens het Eurovisie Songfestival, en met succes! Met haar single ‘Hemel en Aarde’ behaalt ze de vierde plaats, had daarmee de best scorende Nederlandse inzending van

de afgelopen 35 jaar. Als Edsilia in 2002, als voorloper van het album Face to Face, de hit‘What Have You Done to Me’ uitgeeft, wordt ze genomineerd voor een TMF Award in de categorie Beste R&B. Een jaar later kan ze wederom op een nominatie rekenen, nu voor Beste Zangeres Nationaal. Met veelzijdigheid als kracht bouwt ze verder aan haar carrière en gaat in 2004 op tournee onder begeleiding van Jazzpianist Michiel Borstlap, waar ze jazz met pop combineert.

Duet met Ruth Jacott

Op 1 september 2006 trouwt Edsilia met haar grote liefde Tjeerd Oosterhuis. Het jaar erop belandt haar Nederlandstalige album ‘Meer dan ooit’ in de Top 10 van de Album Top 100. Na de geboorte van dochtertje Imaani in 2010, duikt Edsilia begin 2011 weer de theaters in met de show ‘Edsilia Zingt Verder’. Later dat jaar komt ‘Uit Mijn Hart’ uit. Een verzamelalbum met de mooiste en meest bijzondere opnames van de voorgaande 15 jaar, aangevuld met nieuw werk,

waaronder een duet met Ruth Jacott; ‘Uit Het Oog, Niet Uit Mijn Hart. Edsilia over de totstandkoming van het album: “Er was enorm veel te gek materiaal beschikbaar. Live optredens in het theater, studiowerk, duetten met Gordon en Trijntje Oosterhuis, tracks met het Metropole Orkest... Prachtige nummers, heel divers en ook helemaal wie ik ben. Ik pin mezelf niet graag vast binnen een genre.”

Edsilia en het Metropole Orkest

Edsilia onderstreept haar diversiteit wederom als zij op 12 april 2013 het door Tjeerd Oosterhuis geproduceerde album ‘Sweet Soul Music’ releast. Muziekkenner Leo Blokhuis, eveneens een soulliefhebber, inspireert haar bij de keuze voor een overweldigend repertoire. Het Metropole Orkest, geleidt door Grammy Award winnaar John Clayton, ondersteunt haar prachtige stem waardoor ze als geen ander de soul tot leven brengt. Nieuwe versies van

bekende en minder bekende soul klassiekers brengt ze ten gehore, waaronder ‘I’m Gonna Make You Love Me’ ,een duet met Ruben Hein en het nummer ‘You Are Everything’ dat ze samen met haar muzikale zussen Berget Lewis en Trijntje Oosterhuis zingt. De eerste single van het album is ‘Get Ready’. Edsilia over ‘Sweet Soul Music’: “Ik heb het altijd al geweldig gevonden om met het Metropole orkest te mogen optreden, dus nu zo’n album opnemen waarop ik een aantal van mijn favoriete soulnummers zing, is echt bijzonder gaaf! Een

geweldige ervaring daarbij is het samenwerken met John Clayton. Wat een bijzondere man is dat. Hij haalt het beste uit mij en het Metropole orkest. Dit staat met stip bovenaan mijn lijstje van mooie ervaringen in mijn muziek carrière. Wauw!”

Edsilia Rombley boeken

Sinds 2014 staat Edsilia elk jaar 2 of 3 avonden in een uitverkochte Ziggo Dome als een van de Ladies of Soul. Met haar collega’s en soulmates Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Candy Dulfer en Glennis Grace spelen ze de zaal plat. In 2017 staan de populaire Ladies voor de 10 keer in de poptempel in Amsterdam. ‘Het gevoel dat het ons geeft om met elkaar op dat podium te mogen staan is onbeschrijfelijk! Je krijgt er zo’n enorme kick van. We leren van elkaar, bewonderen elkaar en genieten met elkaar, het is echt te gek!’

Concert in Carré
In mei 2017 komt voor haar een meisjesdroom uit en sluit ze haar 20-jarig jubileum in stijl af in Koninklijk Theater Carré. Tijdens dit jubileumconcert blikt zij samen met het publiek terug op de meest bijzondere momenten uit haar carrière. De theatershow in Carré vormt een compilatie de hoogtepunten. Van heerlijke pop- en soulmuziek tot prachtige piano ballads en uptempo Nederlandstalige hits.
Piano Ballads and more
In 2019 keert Edsilia Rombley terug in de theaters met haar nieuwe show The Piano Ballads & More.

Informatie over Edsilia Rombley boeken? Neem contact op via onderstaand formulier voor meer informatie.

Edsilia Rombley boeken

EDSILIA ROMBLEY

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.