Wilt u Gordon boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Gordon en een biografie over deze jolige en mateloos grappige zanger, presentator, host en spreker.

Gordon boeken

Gordon, de razend populaire en goedlachse bekende Nederlander werd in één klap bekend toen hij met het lied 'Kon ik maar even bij je zijn' in 1991 doorbrak. Niemand had toen gedacht dat deze marktkoopman voor altijd in de Nederlandse showbizz gevestigd zou blijven.

Er is geen vaste doelgroep voor Gordon omdat hij elke generatie aanspreekt. Of het nu hoog bejaarden zijn of trendy jongelui, ze hebben allemaal een zwak voor hem. Dit is dan ook zijn sterke kant en hierdoor kan hij wegkomen met scherpe humor die men van een andere artiest of presentator niet zo snel zou accepteren. Je haat Gordon of je houdt van hem!

Gordon als host of spreker inhuren

Hieronder vind u de actuele informatie om Gordon te boeken. Wij verzorgen u deze zanger, presentator, host en spreker voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Gordon voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Genre:

Zanger, presentator, host of spreker

Taal:

Nederlands, Engels,

Internationaal

Prijs:

vanaf € 12.750,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Gordon?

Bel ons!

artiestenstal

Gordon 2.0

In 2019 heeft Gordon een totale transitie doorgemaakt en heeft zich een nieuwe en zeer gezonde levensstijl aangemeten. Hierdoor is hij fitter als ooit en gaat hij weer 100% voor het zingen, presenteren, hosten en optreden.

Gordon boeken als zanger, host of spreker

Daarnaast biedt Gordon, geïnspireerder dan ooit, zich aan als motiverend spreker bij congressen, bedrijfspresentaties en events. Ook is deze Gordon 2.0 in te huren als leading man om een merk, naam of product in de markt te zetten.

Gordon biografie

Een korte opsomming van de afgelopen jaren. Hilarisch en soms heftig (voor vriend en vijand) zijn de kenmerken van Gordons televisie-oeuvre. Als presentator en host bij RTL bij onder andere 5 tegen 5, Gillend naar Huis, Hotter than my daughter, Alles mag op Vrijdag/Zaterdag/Zondag en Goor Draait Door. Zijn gevatte opmerkingen als jurylid bij Idols, the X-factor, Holland’s Got Talent en The Voice Senior gaf genoeg stof voor ochtendgesprekken bij de koffieautomaat. De vruchtbare samenwerking met collega-zanger Gerard Joling, hebben de heren een vergeten doelgroep, de eenzame ouderen, volledig op de kaart gezet, daarom de nominatie voor de Televizier Ring.

Overstap naar SBS 6

Sinds de overstap naar SBS6 maakte hij DanceSing en SuperkidsNL. Vanaf januari 2020 presenteert Gordon 2.0 de documentaireserie 100 Jaar Jong. En binnenkort straalt hij met Patty Brard in een televisieserie over De Eeuwige Jeugd.

Gordon boeken

Gordon inhuren voor iedere gelegenheid

Gordon boeken als zanger, host of als spreker? Informeer naar de boekinsopties en vraag vrijblijvend een offerte.

Informatie over Gordon? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

GORDON BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.