Act:

Piano Acts, PianoShows, Pianisten, One-Man Bands

Genre:

Allround, Feest, Crazy Pianos

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Incl. licht en geluid

Prijs:

Al vanaf € 550,-

Piano Acts boeken

Piano-act boeken

Piano Acts boeken voor uw bruiloft of verjaardag? Dan bent u bij de Artiestenstal aan het goede adres. Wij verzorgen bands, DJ’s en artiesten voor elke gelegenheid en voor ieder feest. En dit voor ieder budget in elk genre. Dat is waar wij voor staan bij de Artiestenstal, flexibele artiestenbemiddeling.

Piano Acts boeken

Wilt u een Piano-act boeken, kijk dan naar onze selectie solo-entertainers die er echt een feestje van kunnen maken. Laat u niet afschrikken door het feit dat deze artiesten in hun eentje optreden. Dit zijn echte rasartiesten met zeer veel ervaring en hebben al jarenlang succes op verschillende podia. Of het nu een trouwfeest of een verjaardag is, deze muzikanten zetten de boel op zijn kop.

Joel Borelli

Billy Joel Tribute

Piano Grooves

Kim de Boer

Guus van Marwijk

Crazy Pianos On Tour

Pump those Pianos

Deborah Hulskamp

SaxyPianoShow

Alexander Broussard

Duelling Pianoshow

Mensje van Steen

Wicked man

Arthuro

Hans Keys

Piano act inhuren

Wilt u een Piano act inhuren of boeken voor uw bedrijfsfeest of zakelijk event? Al eens naar de Crazy Pianos te Scheveningen geweest en helemaal in de ban van de flitsende pianoshow die daar gegeven word? Kijk dan niet verder want wij hebben de beste pianisten in huis die zorgen voor een spectaculaire en supergave Piano-act

One-man bands boeken

Wilt u een One-man band boeken, is uw budget iets beperkt of de feestlokatie heeft niet genoeg ruimte voor een band of een trio? Kijk dan eens naar een One-man band, deze komen in alle stijlen. Voordeliger en minder ruimte nodig kan voor u de reden zijn om voor een One-man band te gaan op uw huwelijksfeest, verjaardag of bedrijfsfeestje.

Pianist boeken

Wilt u een Pianist of piano acts boeken, kijk dan naar onze mannelijke én vrouwelijk pianisten die als solo artiest zichzelf begeleiden op de piano. Uitermate geschikt voor een receptie van een huwelijk of een netwerkborrel waar de livemuziek niet de boventoon hoeft te voeren. Ook kan een pianist/zanger of pianist/zangeres perfect voor de achtergrondmuziek en ambience in een muziekcafé of restaurant zorgen.

Crazy Pianoshow boeken

Wilt u een Crazy Pianos show boeken, kijk dan naar onze spetterende pianisten die hun show a la Crazy Pianos uitvoeren. Het is helemaal hot om een solo, duo of trio Pianoshow te boeken voor uw feest of evenement. Dit zijn doorgaans de beste pianisten van Nederland, evenals de beste entertainers die er zijn. Vele hebben ook in het legendarische Crazy Pianos te Scheveningen gespeeld en hebben daar hun sporen verdiend als pianist, zanger en entertainer. U vraagt zij spelen, dat is het motto van deze wervelende piano acts die door geheel Nederland elk feest op hun kop zetten.

Vragen over een Piano Acts boeken?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
Artiesten boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024