One-Man Band boeken voor uw bruiloft of verjaardag? Dan bent u bij de Artiestenstal aan het geode adres. Wij verzorgen bands, DJ's en artiesten voor elke gelegenheid en voor ieder feest. En dit voor ieder budget in elk genre. Dat is waar wij voor staan bij de Artiestenstal, flexibele artiestenbemiddeling.

Piano-acts boeken

Wilt u een One-Man Band boeken, kijk dan naar onze selectie solo-entertainers die er echt een feestje van kunnen maken. Laat u niet afschrikken door het feit dat deze artiesten in hun eentje optreden. Dit zijn echte rasartiesten met zeer veel ervaring en hebben al jarenlang succes op verschillende podia. Of het nu een trouwfeest of een verjaardga is, deze muzikanten zetten de boel op zijn lop.

one man band arthuro boeken

Arthuro

vanaf € 675,-

feest groove piano boeken inhuren

Groove Pianos

vanaf € 550,-

mensje van steen boeken

Mensje van Steen

vanaf € 550,-

Pianiste Debora Hulskamp boeken

Debora Hulskamp

vanaf € 395,-

Alexander Broussard boeken

Alexander Broussard

vanaf € 850,-

pumpin pianos boeken

Pumpin Pianos

vanaf € 750,-

Sven The Pianoman boeken

Sven The Pianoman

Prijs op aanvraag

Guus van Marwijk boeken

Guus van Marwijk

Prijs op aanvraag

Pianist boeken

Wilt u een Pianist boeken, kijk dan naar onze mannelijke én vrouwelijk pianisten die als solo artiest zichzelf begeleiden op de piano. Uitermate geschikt voor een receptie van een huwelijk of een netwerkborrel waar de livemuziek niet de boventoon hoeft te voeren. Ook kan een pianist/zanger of pianist/zangeres perfect voor de achtergrondmuziek en ambience in een muziekcafé of restaurant zorgen.

Crazy Pianos boeken

Wilt u een Crazy Pianos act of show boeken, kijk dan naar onze spetterende pianisten die hun show a la Crazy Pianos uitvoeren. Het is helemaal hot om een solo, duo of trio Piano-Act te boeken voor uw feest of evenement. Dit zijn doorgaans de beste pianisten van Nederland, evenals de beste entertainers die er zijn. Vele hebben ook in het legendarische Crazy Pianos te Scheveningen gespeeld en hebben daar hun sporen verdiend als pianist, zanger en entertainer. U vraagt zij spelen, dat is het motto van deze wervelende piano acts die door geheel Nederland elk feest op hun kop zetten.

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Coverbands boeken
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.