Anita Meyer boeken of inhuren voor een live optreden op uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiesten-bureau waar u iedere artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over het boeken van Anita Meyer voor elke gelegenheid, ieder feest én een stukje biografie.

Anita Meyer is met recht de meest populaire en succesvolle zangeres van de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw. Dankzij door vele malen met haar mooie songs in de top-10 van alle nationale hitlijsten te belanden. Alsmede haar succesvolle concerten en shows in de Ahoy, vele onderscheidingen en awards en niet te vergeten haar wereldwijde megahits 'Why Tell Me Why' en 'They Don't Play Our Lovesong anymore' droegen hier aan bij.

Anita Meyer boeken

Anita Meyer is weer helemaal hot en terug in Nederlands muziekland. Zoals men zo mooi zegt: 'terug van eigenlijk nooit weggeweest'!

Zangeres Anita Meyer boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Anita Meyer. Wij verzorgen deze bekende artieste en zangeres voor ieder privé-feest, bedrijfsevent of openbaar evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Anita Meyer boeken voor uw huwelijksfeest of bedrijfsevent.

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo zangeres, tape-act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl. monitorset

Genre:

Zangeres

Taal:

Engels, Nederlands, Internationaal

Prijs:

Vanaf € 5975,-


Extra mogelijkheden

  • inclusief geluid tot 500 man
  • samen met liveband
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Info over Anita Meyer?

Bel ons!

artiestenstal

Anita Meyer haar grootste hit

Wederom met internationaal succes is Anita Meyer haar grootste hit 'Why Tell me Why' opnieuw uitgebracht door verschillende DJ's. Dit heeft ervoor gezorgd dat de gehele generatie van nu opnieuw kennis maakt met deze fantastische en zeer succesvolle nederlandse zangeres.

Ruim 30 jaar aan de top

Inmiddels staat Anita Meyer ruim 30 jaar aan de top van het Nederlandse entertainment circuit en tot op de dag van vandaag weet zij zich hier op top niveau te handhaven. Deze top zangeres is een gegarandeerd succes op uw privé-feest, bedrijsfeest of openbaar evenement!

Informatie over Anita Meyer? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Anita Meyer boeken

ANITA MEYER

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.