Zanger John West boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, privéfeest of evenement? Boek nu John West bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs.

Ik ben John West op 23 juni 1988 in Den Haag geboren.

Muziek heeft vanaf jongs af aan mijn leven beheerst. Ik ben altijd al gek geweest op de verschillende stijlen muziek. Tevens ben ik altijd wel het middelpunt van de belangstelling geweest al was dat nou thuis of op school.

Zanger John West boeken

Hier vind u de boekingsinformatie voor het boeken of inhuren van John West, voor uw privé feest of evenement.

Boekingsinformatie:
Solo Tape-act
1 x 30 min
Excl geluid 
Incl monitorset 
€ 3295,-
Extra:
Met Live band te boeken 
Prijs op aanvraag 
Bel voor John West Offerte aanvraag

John West zijn eigen stijl

john west boeken

Een ‘volkszanger met stijl en klasse’ is waarschijnlijk de beste en de juiste omschrijving van deze geweldige artiest. John West weet zich te onderscheiden door zijn volks -en feest repertoire te combineren met een stijlvolle en charmante uitstraling. Een eigenschap die niet iedere volkszanger heeft.

Populaire volkszanger

In de laatste 10 jaar heeft John West zich ontpopt als een populaire en sympathieke volkszanger met een direct herkenbare stem en een eigen stijl van zingen. Ook zijn schare fans breid zich nog wekelijks uit en hij is momenteel populairder als ooit.

Inmiddels in bezit van 2 BUMA NL Awards en een gouden plaat voor zijn lied “Lekker Ding”, houd het maken van goeie en leuke hits nog steeds niet op. Hierdoor staan zijn liedjes geregeld in de Top 20 van meest gedraaide liedjes in de Nederlandse horeca.

John West nieuw album

john west boeken

De cd-presentatie van “Jij bent zo’n mooie vrouw” was een volledig uitverkocht succes, dat plaats vond in Popodium 013. Hier overhandigde René Froger, onder de ogen van 2500 bezoekers, dit nieuwe album aan John West.

Theatertour

Uit deze cd-presentatie is voor 2019 een concerttour ontstaan, met een avondvullend programma inclusief een 8-koppige band. Dit spektakel vind plaats in de mooiste theaters en concertzalen van Nederland en hij weet iedere avond weer zijn publiek te boeien. Elke avond is een feestje met deze fantastische zanger die met zijn eigen gipsy sound iedereen weet te bekoren.

John West beluisteren

Wie weet wat er voor 2020 weer op het programma staat voor deze geweldige zanger met zijn eigen charmante stijl en sound. Ongetwijfeld zal zijn schare fans nog groter worden in Nederland. Waardoor wij hem meer en meer zullen gaan zien op grote feesten en evenementen. Wellicht zullen wij hem ook geregeld op TV gaan zien, bij de bekende muziek -en show programma’s. In ieder geval geniet John West momenteel van zijn carrière en van zijn publiek.

Wilt u John West voor uw feest of evenement boeken of inhuren, neem dan contact met ons op. Wij gaan voor u aan de slag!

John West boeken- inhuren

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Of bekijk hier alle artiesten die u bij De Artiestenstal kunt boeken, in een handig overzicht met de prijs van de artiest.

Alle prijzen op deze site zijn exclusief 9% of 21% BTW en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA-afdracht.