0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl monitorset

Prijs:

Vanaf € 5.950,-

John West boeken

John West nu boeken voor jouw feest!

Wilt u John West boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over John West.

John West boeken

Een ‘volkszanger met stijl en klasse’ is waarschijnlijk de beste en de juiste omschrijving van deze geweldige artiest. John West weet zich te door zijn volks -en feest repertoire te combineren met een stijlvolle en charmante uitstraling te onderscheiden van andere zangers en entertainers.

John West is op 23 juni 1988 in Den Haag geboren. Muziek heeft vanaf jongs af aan zijn leven beheerst. Hij is altijd gek geweest op veel verschillende stijlen muziek. Tevens is hij altijd wel het middelpunt van de belangstelling geweest, al was dat nou thuis of op school.

Zanger John West boeken

Op deze pagina vind u de actuele boekingsinformatie om John West te boeken. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Een scherpe prijs en solide afspraken is wat wij u kunnen bieden. Boek John West voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal.

Act:

Zanger, volkszanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl monitorset

Prijs:

Vanaf € 5.950,-

Extra Boekingsopties

met live band

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

prijs en info op aanvraag

Interesse in John West?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

John West huren voor een feest

Populaire volkszanger

In de laatste 15 jaar heeft John West zich ontpopt als een populaire en sympathieke volkszanger met een direct herkenbare stem en een eigen stijl van zingen. Ook zijn schare fans breid zich nog steeds uit en hij is momenteel populairder als ooit op radio en TV.

Het succes van Frans Ashwin

Inmiddels in bezit van meerdere BUMA NL Awards en een gouden plaat voor zijn lied “Lekker Ding”, houd het maken van goeie en leuke hits nog steeds niet op. Hierdoor staan zijn liedjes geregeld in de Top 20 van meest gedraaide liedjes in de Nederlandse horeca. Wilt u John West voor uw feest of evenement boeken of inhuren, neem dan contact met ons op. De laatste single van John West is zeker weer een denderende zomerhit van John voor het jaar 2024! Ook deze track is wederom een succes en heeft inmidedels al megaveel streams op Spotify en wordt veel beluisterd op YouTube.

Boekingen van John West

Frans Ashwin heeft naast een uitgebreid Nederlands repertoire ook zeer veel engelstalige dance classics van de 70's en 80's. Hij heeft van ballads tot dance tracks en uiteraard ook leuke meezingers in zijn repertoire. Hierdoor kan hij altijd een gezellige feestavond verzorgen voor jong en oud.

Veel geboekte artiest John West op feesten

Een goed en verzorgd optreden neerzetten is voor hem dan ook de drijfveer achter zijn carriere. Uit deze cd-presentatie is voor 2019 een concerttour ontstaan, met een avondvullend programma inclusief een 8-koppige band. Dit spektakel vind plaats in de mooiste theaters en concertzalen van Nederland en hij weet iedere avond weer zijn publiek te boeien. Elke avond is een feestje met deze fantastische zanger die met zijn eigen gipsy sound iedereen weet te bekoren.

Informatie over John West? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

john west boeken

JOHN WEST BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Marco Schuitmaker boeken bij De Artiestenstal
Nu Marco Schuitmaker boeken voor jouw event!
Richard Grand boeken bij De Artiestenstal
Richard Grand boeken
Pascal Redeker boeken of inhuren bij De Artiestenstal
Pascal Redeker boeken
john west boeken
John West boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024