Wilt u John West boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over John West.

John West boeken

Een ‘volkszanger met stijl en klasse’ is waarschijnlijk de beste en de juiste omschrijving van deze geweldige artiest. John West weet zich te door zijn volks -en feest repertoire te combineren met een stijlvolle en charmante uitstraling te onderscheiden van andere zangers en entertainers.

John West is op 23 juni 1988 in Den Haag geboren. Muziek heeft vanaf jongs af aan zijn leven beheerst. Hij is altijd gek geweest op veel verschillende stijlen muziek. Tevens is hij altijd wel het middelpunt van de belangstelling geweest, al was dat nou thuis of op school.

Zanger John West boeken

Hier vind u de actuele boekingsinformatie om John West te boeken. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Een scherpe prijs en solide afspraken is wat wij u kunnen bieden. Boek John West voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal.

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid

Genre:

Zanger, volkzanger, feestzanger

Taal:

Nederlands

Prijs:

€ 5.950,-


Extra mogelijkheden

  • met live band te boeken
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • i.c.m. coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over John West?

Bel ons!

artiestenstal

Populaire volkszanger

In de laatste 10 jaar heeft John West zich ontpopt als een populaire en sympathieke volkszanger met een direct herkenbare stem en een eigen stijl van zingen. Ook zijn schare fans breid zich nog wekelijks uit en hij is momenteel populairder als ooit.

Inmiddels in bezit van 2 BUMA NL Awards en een gouden plaat voor zijn lied “Lekker Ding”, houd het maken van goeie en leuke hits nog steeds niet op. Hierdoor staan zijn liedjes geregeld in de Top 20 van meest gedraaide liedjes in de Nederlandse horeca. Wilt u John West voor uw feest of evenement boeken of inhuren, neem dan contact met ons op.

De laatste single van John West is een de zomerhit voor 2021!

John West zijn single en album

De cd-presentatie van “Jij bent zo’n mooie vrouw” was een volledig uitverkocht succes, dat plaats vond in Popodium 013. Hier overhandigde René Froger, onder de ogen van 2500 bezoekers, dit nieuwe album aan John West.

Theatertour

Uit deze cd-presentatie is voor 2019 een concerttour ontstaan, met een avondvullend programma inclusief een 8-koppige band. Dit spektakel vind plaats in de mooiste theaters en concertzalen van Nederland en hij weet iedere avond weer zijn publiek te boeien. Elke avond is een feestje met deze fantastische zanger die met zijn eigen gipsy sound iedereen weet te bekoren.

Luister naar John West via Spotify om de sfeer alvast te proeven!

John West boeken of inhuren

Wie weet wat er voor 2021 en 2022 weer op het programma staat voor deze geweldige zanger met zijn eigen charmante stijl en sound. Ongetwijfeld zal zijn schare fans nog groter worden in Nederland. Waardoor wij hem meer en meer zullen gaan zien op grote feesten en evenementen. Wellicht zullen wij hem ook geregeld op TV gaan zien, bij de bekende muziek -en show programma’s. In ieder geval geniet John West momenteel van zijn carrière en van zijn publiek.

Boekingen van John West

Wilt u John West voor uw feest of evenement boeken of inhuren, neem dan contact met ons op. Wij gaan voor u aan de slag!

John West huren voor een feest

Informatie over John West boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

john west boeken

JOHN WEST BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.