0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, Tribute zanger

Genre:

Julio Iglesias, covers en eigen werk

Speelduur:

1 x 30 - 40 minuten

Techniek:

Incl. geluid, M-set/A-set

Prijs:

€ 2.250,- ma t/m do < 100 pers

€ 2.995,- Vrij en zat > 100 pers

€ 4.995,- 4 uur incl techniek

€ 18.500,- incl liveband

William Janz boeken

De Nederlandse Julio Iglesias

Wilt u William Janz boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, DJ of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over "William Janz" en een biografie over deze fantastische zanger met de stem van Julio Iglesias!

William Janz boeken

Al in de negentiger jaren van de vorige eeuw trad William Jansen geregeld op als "De Nederlandse Julio Iglesias". Op mooie bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en in bekende horeca gelegenheden was hij al snel bekend om zijn prachtige stem en de authentieke vertolking van zijn idool Julio Iglesias.

In 1996 wist William Janz, toen nog bekend als William Jansen, een finaleplaats te behalen in Henny Huisman’s Soundmixshow als Julio Iglesias. Vanaf dit moment kwam hij in het vizier van Joop van de Ende en was zijn succes verzekerd.

Zanger boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om William Janz te boeken. Boek de enige echte Nederlandse Julio Iglesias William Janz voor de actuele prijs voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met William Janz boeken.

Act:

Zanger, Tribute zanger

Genre:

Julio Iglesias, Covers en eigen werk

Speelduur:

1 x 30 - 40 minuten

Techniek:

Incl. geluid, M-set/A-set

Prijs:

< 100 pers. € 1.995,-

> 100 pers. € 2.995,-

Extra Boekingsopties

avondvullend met liveband

buitenland optredens

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een coverband

prijs en info op aanvraag

Interesse in William Janz?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

William Janz boeken

Julio Iglesias tribute

Na zijn succesvoille participatie in de Soundmixshow van Henny Huisman nam Joop van der Ende hem onder zijn hoede en wist hij vooral in het buitenland faam te vergaren en talloze talentenjachten te winnen. Zelfs optredens in Las Vegas, Beverly Hills en Los Angeles waren onderdeel van zijn internationale carriere. Tevens scoorde William met het duo Pharos een nummer één hit in Maleisië.

Nederlandstalige zanger

In 2013 kwam zijn manager Riny Schreijenberg in beeld en gaf hem de artiestennaam William Janz. Riny was overtuigd van zijn prachtige stem en uitstraling en vond dat hij nu ook meer Nederlandstalige muziek moest gaan uitbrengen.

Got Talent Espana

Eind 2014 bracht hij met Riny en zijn nieuwe team de single 'Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is' uit. Dit werd in één klap een succes bij TV Oranje en Radio NL. In 2019 ging Willaim door in de halve finale van "Got Talent Espana" en wist ook in Spanje de harten te veroveren met zijn enorme charisma en mooie stem. Natuurlijk waren zij onder de indruk van de Nederlandse "Julio Iglesias.

Nieuwe singles William Janz

Met een nieuwe single genaamd ‘Mijn Allerliefste’ knalde de Rijswijkse schoolleraar in 2018 de Nederlandse top 1000 binnen op plaats acht. Anno 2023 brengt hij zijn nieuwste single en zomerhit 'Milonga" uit.

Informatie over William Janz? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

WILLIAM JANZ BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Jesse Prins boeken bij de Artiestenstal
Jesse Prins boeken
Jeffrey Kuipers boeken bij de Artiestenstal
Jeffrey Kuipers boeken
Monique Smit boeken bij De Artiestenstal
Monique Smit boeken voor jouw feest
Gerard Joling boeken
Gerard Joling boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024