Wilt u Glen Faria boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest en rapper kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Glen Faria en een biografie over deze populaire Singer/Songwriter en zanger.

Glen Faria boeken

Bekend om zijn teksten, die voor velen herkenbare levensverhalen of situaties uitduiden, is de Amsterdamse Glen Faria uitgegroeid tot een icoon in de wereld van rappers, songwriters en zangers. Zijn songs zijn zeer herkenbaar omdat hij schrijft over de maatschappelijke thema's, het gezinsleven en de liefde. Hierdoor kunnen veel jongeren zich identificeren met zijn muziek.

Als Davina Michelle in 2018 in het TV Programma 'De Beste Zangers', Glen Faria zijn lied 'Het Duurt te lang' zingt, verzegeld hij hiermee zijn grote doorbraak bij het Nederlandse publiek. Binnen een jaar wordt deze uitvoering van zijn lied 70 miljoen keer gestreamed op Spotify.

Singer Songwriter Glen Faria boeken

Hier vind u de actuele informatie om Glen Faria te boeken. Wij verzorgen u deze rapper en zanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Glen Faria boeken voor uw besloten of openbare evenement bij de Artiestenstal!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

In overleg

Techniek:

Op aanvraag

Genre:

Zanger, rapper, urban, hiphopper

Taal:

Nederlands, Engels,

Surinaams, Internationaal

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Glen Faria?

Bel ons!

artiestenstal

Glen faria biografie

Glen groeit op in de Amsterdamse Bijlmer. Deze bruisende buurt heeft hem veel gebeurtenissen en verhalen opgeleverd die hij verwerkt in zijn muziek. Toen hij 20 was, werd hij één van de mede-oprichters van de theatergroep Likeminds. Daar leerde hij Yousef Gnaoui (Sef), kennen. Samen vormden zij enkele jaren later, met The Flexican en Murth Mossel, de succesvolle groep Flinke Namen waar zij de festivals, waaronder Lowlands en Pinkpop, mee plat speelden en enkele hits als 'Wolken' en 'Als Zij Langs Loopt' scoren.

Na het succes van Flinke Namen richt Glen zich op zijn solowerk als MC Fit en brengt in 2013 zijn debuutalbum uit.

Glen Faria als songwriter en producer

In de periode van 2015 tot en met 2019, richt Glen zich vooral op het schrijven voor anderen. Zo schrijft hij onder andere voor namen als Maan, Trijntje Oosterhuis en Ali B. Naast nationaal, heeft Glen ook internationaal voor enkele grote namen geschreven en heeft hij een Billboard #1 Dance Top 100! hiervoor ontvangen.

Boekingen van Glen Faria

In 2020 ligt Glen zijn focus weer op het maken van eigen muziek en het uitbrengen van zijn volgende album. Glen combineert op zijn nieuwe album zang en rap moeiteloos met elkaar en voegt hier en daar ook Surinaamse invloeden toe.

In de toekomst gaat Glen, als we de Corona pandemie achter ons gelaten hebben, weer touren langs enkele podia, festivals en theaters. Maar ook tijdens zakelijke events en highend prive- feesten zal Glen Faria veel te zien zijn.

Glen Faria boeken

Glen Faria boeken of inhuren voor je event

Zo'n moderne en toffe artiest als Glen Faria zal zeker uitblinken op jouw feest of bedrijfsevent. Wil je de mogelijkheden weten, neem dan even contact met ons op.

Informatie over Glen Faria? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Glen Faria boeken

GLEN FARIA BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.