Wilt u 3JS boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over 3JS en een biografie over dit moderne en zeer getalenteerde trio.

3JS boeken

3JS is een band die in de laatste jaren zo'n beetje alle grote en bekende podia bespeeld hebben. Maar ook op dorpsfeesten, tentfeesten, zakelijke events en zelfs privéfeesten is dit getalenteerde trio ongekend populair.

Jan Dulles, Jaap Kwaakman en Jaap de Witte vormen samen de 3JS, een band die al jaren aan de weg timmerde binnen de stadsgrenzen van Volemdam toen ze in 2007 ineens doorbraken met hun eerste single 'Hou van Mij'. De rest is al muzikale geschiedenis van dit dynamische trio uit Volendam.

3JS boeken voor jouw horeca gelegenheid

Hier vind u de actuele informatie om de 3JS te boeken. Wij verzorgen u deze 3 heren en toffe band voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. De 3JS kunt u voor uw feest of evenement boeken bij de Artiestenstal!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Bekende band, trio

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Genre:

Band, zanggroep, Nederpop band

Taal:

Nederlands

Prijs:

€ 6.995,- tape-act

€ 9.500,- met live band

€ 4.500,- Cafe tot 250 pers


Extra mogelijkheden

  • met eigen live band
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over de 3JS?

Bel ons!

artiestenstal

3JS biografie

Het is februari 2007 als Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte als de 3JS landelijk uitgingen met hun eerste single, na een zware aanlooptijd van nog eens tien jaar die voor de heren van levensbelang was geweest. Door het spelen in vele verschillende (Engelstalige) bands leerden ze muziek te maken in zoveel mogelijk stijlen. Deze kennis en ervaring kwamen uiteindelijk samen in het repertoire van 3JS. Een op akoestische instrumenten gebaseerde folk-pop-sound die vervolgens uitwaaierde naar vele andere stijlen met als belangrijke gemene delers de Nederlandse taal en de stem van zanger Jan Dulles.

Veel gouden platen voor 3JS

Door hun deelname aan tv-programma’s als "De Zomer Voorbij", "De Beste Zangers van Nederland" en ook de vele items bij programma’s als "DWDD" hebben de 3JS zich al van alle muzikale kanten kunnen laten zien en ondertussen zijn ze met hun eigen muziek nooit meer van de radio weggeweest. Negen studioalbums waarvan er vier de gouden status behaalden, in tien jaar tijd, is bewonderenswaardig te noemen.

3JS Theatershow boeken

In 2008 zetten ze hun eerste voorzichtige stappen op de planken van de Nederlandse theaterwereld. Dit bleek ideaal grondgebied voor de Nederlandstalige teksten die ze zo wat meer uitleg konden geven waardoor de diepere lagen duidelijker werden. Sindsdien bedachten ze ieder jaar een nieuwe theatershow waarmee ze het hele land vele malen in de rondte tourden. Zo bouwden ze een zeer trouwe fanbase op die nog altijd gestaag groeit.

3JS Boeken
3JS Boeken

Een jonge aanwinst bij 3JS

In 2012 verliet gitarist/componist Jaap de Witte de band vanwege een spieraandoening in zijn hand waardoor het gitaarspelen hem onmogelijk werd gemaakt. Zijn zoon Jan de Witte nam het stokje over met verve. Jan de Witte is na de afgelopen vijf jaar niet meer weg te denken en heeft zich naast zijn rol als gitarist ook als mede-componist ruimschoots bewezen.

3JS boeken of inhuren voor je (bedrijfs)feest

In 2016 kropen de 3JS tijdens Vrienden van Amstel Live in de huid van de band U2. Dit werd zo enthousiast ontvangen door het publiek dat ze vervolgens besloten een theatershow te maken rond het U2-album ‘The Joshua Tree’ dat in 2017 zijn 30-jarig jubileum zou vieren. De tour werd, tot hun eigen verbazing, de grootste en meest bezochte tour die ze ooit deden. Veertig uitverkochte shows in de grootste theaters van Nederland.

10-jarig bestaan in 2017

Tevens werd hiermee een compleet nieuw publiek aangeboord dat niet eerder had geweten van de veelzijdigheid van het Volendamse trio. Veel van deze ‘nieuwe’ fans waren natuurlijk aanwezig zijn bij het 10-jarig jubileum van de 3JS dat in het najaar van 2017 groots gevierd werd met een paar grote shows en een nieuw studio-album onder de vlag van Warner Music.
Ondanks de Corona-crisis blijft 3JS aan de top van de Nederlandse muziekindustrie en komen ze steeds weer met nieuwe muziek en nieuwe albums. De komende jaren zullen wij nog steeds kunnen blijven genieten van dit fantastische trio dat de harten van veel Nederlanders heeft beroerd met hun goede Nederpop muziek.

Informatie over 3JS? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

3JS Boeken

3JS BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.