Volkszangers boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, feest of evenement? Bij de Artiestenstal kunt u diverse zangers boeken. Lokale zangers en zangers uit het gehele land kunnen wij voor u verzorgen, informeer naar de beschikbaarheid en de prijs van de volkszanger voor uw feest. Dit kan gemakkelijk via het contact formulier, e-mail of bel ons op 06 53 12 6857.

Volkszangers boeken

Boek de beste volkszangers voor uw gelegenheid en ben verzekerd van een succesvol huwelijksfeest, bruiloftsfeest, privéfeest of zakelijk bedrijfsevenement. Wij staan garant voor de kwaliteit en professionaliteit van al onze artiesten.

Hieronder vind u de actuele prijzen en boekingsinformatie van de volkszangers die de Artiestenstal voor u geselecteerd heeft. Deze lijst zal zich steeds verder uitbreiden want volkszangers zijn tegenwoordig zeer populair.

Robert van Hemert boeken

Robert van Hemert

€ 795,-

Maico boeken

Maico

€ 995,-

frans Ashwin boeken

Frans Ashwin

vanaf € 595,-

pascal redeker boeken

Pascal Redeker

€ 1495,-

Marc Lapre boeken

Marc Lapre

€ 475,-

John de Bever boeken

John de Bever

€ 1595,-

Ray Benjamin boeken

Ray Benjamin

€ 695,-

Zanger Bernardo boeken

Bernardo

€ 550,-

wesly bronkhorst boeken

Wesly Bronkhorst

€ 2995,-

Mike Peterson boeken

Mike Peterson

€ 1495,-

Quido van de Graaf boeken

Quido van de Graaf

€ 1595,-

Frans Duijts

Frans Duijts

€ 3995,-

zanger irvine boeken

Zanger Irvine

€ 695,-

Wesley Klein boeken

Wesley Klein

€ 1995,-

zanger arthur van steyn boeken

Arthur van Steyn

€ 650,-

Richard van Twiller boeken

Richard van Twiller

vanaf € 595,-

Tino Martin boeken

Tino Martin

€ 9995,-

john west boeken

John West

€ 3295,-

Peter La Haye boeken

Peter La Haye

vanaf € 595,-

John Zoet Boeken

John Zoet

prijs op aanvraag

Volkszangers boeken


Alle bekende en minder bekende volkszangers boeken of bands en Dj's boekt u natuurlijk bij de Artiestenstal. Wij staan dagelijks voor uw klaar om u te adviseren! Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht, daarom denken wij bij het boeken van een volkszanger met u mee. Deskundigheid en een eerlijke prijs zijn de elementen waarmee je je onderscheidt van andere artiestenbureaus. Daarom houden wij goed advies en kwaliteit hoog in het vaandel.


Betrouwbaar Volkszangers boeken


Met ruim 35 jaar ervaring mogen wij ons zeker een betrouwbare partner noemen. Voor artiesten boeken bent u bij de Artiestenstal dus aan het vertrouwde en juiste adres en betaalt u dus nooit te veel voor uw favoriete volkszanger of Dj. Zo kunnen wij alle artiesten en bands voor u boeken tegen een voordelige prijs.


Elke band, DJ of volkszanger op deze site hebben wij persoonlijk live zien optreden. En natuurlijk met velen al meerdere keren mee samengewerkt. Dit bouwt natuurlijk, een zakelijke maar ook persoonlijke band tussen de artiesten, band, zangers en DJ's en de Artiestenstal op. Hierdoor stelt de artiest zich ook altijd wat flexibeler op tegenover de wensen die wij van een klant doorgeven.


Voordelig en een eerlijke prijs


Omdat wij direct contact hebben met de zanger zelf zullen er geen extra kosten of een meerprijs berekend worden. Alle kosten en provisies zijn altijd bij de prijs inbegrepen en daarom is de prijs altijd gelijk, ook als u zelf rechtstreeks de artiest zou proberen te boeken. Hierdoor is het ineens heel belangrijk dat u een goede vertegenwoordiger heeft. Deze neemt al de perikelen en obstakels die bij het boeken van een volkszanger boven water komen uit uw handen, en het kost u niets extra!


Voor nog meer informatie neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.


Mocht er een volkszanger die u graag wilt boeken niet bij staan, neemt u dan toch even contact met ons op, want de mogelijkheden zijn eindeloos bij de Artiestenstal en wij zijn nog meer artiesten aan het werven!

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Coverbands boeken
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.