Wilt u Anouk boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Anouk en een biografie over deze kei van een rockzangeres.

Anouk boeken

Dat Anouk niet je doorsnee zangeres is dat mag toch wel duidelijk zijn. Haar stem raakt je als een honkbalknuppel en maait je met stomheid geslagen neer. Brute kracht en een enorm zelfvertrouwen straalt deze stoere vrouw uit zodra ze de bühne op komt. Een optreden van deze zangeres laat jaren lang sporen achter op je ziel.

Deze sterke madam is een muzikant en vocalist van de bovenste plank. Gezegend met groot muzikaal talent, een keisterke stem en het vermogen goede songs te schrijven houd zij Nederland al sinds 'Nobody's Wife' in 1997 in haar ban. Als je Anouk boekt voor je event of privé-feest kan je er vanuit gaan dat het de avond van je leven wordt.

Anouk inhuren

Hieronder vind u de actuele informatie om Anouk te boeken. Wij verzorgen u deze zangeres voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Anouk voor de actuele prijs voor uw feest of evenement bij De Artiestenstal!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, akoestisch of met live band

Tijdsduur:

1 x 60 min.

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Genre:

Zangeres, Rock-zangeres

Taal:

Engels

Prijs:

op aanvraag

boven 50.000,- akoustisch

boven 80.000,- live band


Extra mogelijkheden

  • met eigen live band
  • incl licht en geluid
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Anouk?

Bel ons!

artiestenstal

Anouk biografie

In 1997 stormt Anouk Teeuwe de Nederlandse muziekwereld binnen met haar single ‘Nobody’s Wife’, een explosief rockanthem over onafhankelijkheid dat wekenlang hoog in de Nederlandse hitlijsten staat. Nederland valt massaal voor Anouks krachtige, heldere stem en de expressie waarmee ze haar ziel en zaligheid eruit gooit. Een rockster is geboren. De dan 22-jarige zangeres uit Den Haag is geen onbekende in het Nederlandse muziekcircuit. Twee jaar voor haar grote doorbraak studeert ze aan het Rotterdams Conservatorium als ze in contact komt met Golden Earring-zanger Barry Hay, waarmee ze op een festival in Den Haag enkele nummers live zingt. Hij is zo onder de indruk van haar zangkwaliteiten, dat hij aanbiedt materiaal voor haar te schrijven, wat resulteert in een eerste single; ‘Mood Indigo’. Een klein jaar later verschijnt ‘Nobody’s Wife’ en kan niemand in Nederland meer om Anouk heen.

Anouk huren voor je event

Tussen 1997 en 2011 brengt Anouk zeven studioalbums uit, die tientallen hits opleveren. Aanvankelijk staat de eigenzinnige Haagse vooral bekend om explosieve rocksongs als ‘Nobody’s Wife’ en ‘R U Kiddin’ Me’, maar ze maakt ook kleine breekbare liedjes als ‘Lost’ en ‘Michel’ en op latere albums experimenteert ze met soul, funk en hip-hop. Altijd is er echter die stem als rode draad, die stem die staat als een huis. Die kan vleien, vuurspuwen, ontroeren en omver kan blazen. Die soms rauw is en dan weer breekbaar. Anouks vaak pijnlijk openhartige songteksten raken een snaar bij haar fans, die zich herkennen in haar persoonlijke verhalen.

Internationaal succes van Anouk

Ook internationaal heeft Anouk succes. ‘Nobody’s Wife’ wordt een grote hit in Noorwegen en Zweden en de zangeres scoort een nummer 1-hit in Denemarken met ‘Lost’. In Albanië komt de single ‘One Word’ bovenaan de hitlijst terecht. Anouks albums worden in België, Scandinavië, Israël, Turkije en Italië uitgebracht en ze werkt samen met gerenommeerde internationale namen als Glen Ballard (producer Michael Jackson, Alanis Morissette, Celine Dion), Reggie Perry (Jay Z, John Legend) en Ryan Lesie (Mary J Blige).

Eigenlijk trad zij in de voetsporen van The Golden Earring met haar successen in Amerika en in andere landen in de wereld.

Anouk boeken

Anouk blijft populair

Zestien jaar later is Anouk nog altijd een van de populairste artiesten van Nederland. Maar liefst zeven van de elf albums die ze uitbrengt, prijken bovenaan Nederlandse albumlijst en dertien singles worden top 10-hits. Door de jaren heen ontvangt ze veel prijzen en awards, waaronder maar liefst negen Edisons (het Nederlandse equivalent van de Grammy). In 2001 wint ze de Popprijs, een prestigieuze Nederlandse muziekprijs die elk jaar wordt uitgereikt aan de artiest die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek en zowel in 2005 als 2006 wint ze een MTV Europe Music Award voor Best Dutch Act.

Nederlands album van Anouk

De eerste teaser van het nieuwe Nederlandse album kregen we in mei 2017, toen Anouk aan tafel bij DWDD een meeslepende versie van 'Wen D’r Maar Aan' zong. Uiteindelijk kon de herfstrelease van haar eerste Nederlandstalige plaat niet beter getimed. Met zijn melancholische sfeer en fraaie strijkers is Wen D’r Maar Aan een prachtig album waarbij je de bladeren van de boom ziet vallen.
Door voor het eerst in haar eigen taal te zingen, zou je als luisteraar kunnen denken dat deze nummers dichter dan ooit bij Anouk zelf staan. Maar dat ontkent ze. “Nee dat is absoluut niet waar. Bijna ál mijn nummers zijn persoonlijk, alleen komt dat Nederlandstalige wat directer binnen.”

Ijzersterke rockzangeres

Nederland is er trots op een van zijn grootste, meest getalenteerde en ervaren popsterren af te kunnen vaardigen naar het Eurovisie Songfestival. Zijn Malmö en de rest van Europa klaar voor die muzikale brok in de keel?

Anouk inhuren

Het enige wat voor mij telt is dat wat ik schrijf en produceer muzikaal goed is en vooral dat je het voelt. En dat is mij tot nu toe steeds weer gelukt, en 'Wen d'r maar Aan' is echt een hele toffe plaat geworden.”

Informatie over Anouk? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

ANOUK BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.