Wilt u Jamai boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Jamai en een biografie over deze jolige en sympathieke (volks)zanger.

Jamai boeken

Een spetterende show met danseressen is wat Jamai momenteel door het gehele land brengt. Een dynamische show waar moderne hits van bekende artiesten als Robbie Willaims, David Guetta, Lionel Richie en vele anderen de revue passeren. Tijdens deze spectaculaire show weet Jamai iedereen van zijn stoel te krijgen en de zaal uit z'n dak te laten gaan!

Jamai is in korte tijd uitgegroeid tot één van Nederlands meest veel belovende entertainers. Van jongs af aan heeft Jamai een grote passie voor show en muziek en blijkt hij zeer talentvol te zijn.

Allround zanger Jamai boeken

Hier vind u de actuele informatie om Jamai te boeken. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Jamai voordelig voor uw huwelijksfeest, verjaardagsfeest of evenement bij de Artiestenstal. Wij boeken en verzorgen u deze allround zanger voor iedere gelegenheid en elk feest.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, alleen monitorset

Genre:

Zanger

Taal:

Nederlands, Engels, Intenationaal

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • Incl. licht en geluid
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een live -of coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Jamai?

Bel ons!

artiestenstal

Jamai biografie

Jaamai werd op 30 juni 1986 geboren te Gouda en groeide met zijn ouders en twee oudere zussen op in de stad Schoonhoven. Zijn eerste kennismaking met musicals was al op de lagere school! Hier had hij een rol in de afscheidsmusical van groep 8. Op het voortgezet onderwijs speelde Jamai de rol van badmeester Harm in de schoolmusical ‘Ja zuster, nee zuster’. Jamai z’n zangcarrière begon op de middelbare school. Hier werd een ‘ Shownight’ georganiseerd, een open podium voor leerlingen. Jamai vertolkte tijdens deze Shownight het nummer ‘Onderweg’ van Abel en begeleidde hierbij zichzelf op de piano.

Musical ster

Jamai kreeg de smaak te pakken en het jaar daarop vertolkte hij met zijn neef Danny de nummers ‘Have I told you lately’ en ‘Papa’, dit werd voor beiden een groot succes! Jamai raakte in de ban van musical en muziek en werkte vervolgens mee aan het organiseren van de jaarlijkse Shownight. Speciaal hiervoor schreef hij een eigen lied, dat nog ieder jaar gebruikt wordt als eindlied van de Shownight!

Boekingen van Jamai

Hij won in 2003 de eerste editie van het zeer populaire televisieprogramma Idols, waar hij samen met Jim Bakkum in de finale stond. Met zijn viervoudig platina debuutsingle Step Right Up stond Jamai wekenlang op nummer 1 en stond hij negen keer in een uitverkocht Ahoy.

Zijn album Jamai bereikte al voor de release de gouden status. Na de singel Step right up volgden van dit album nog 2 singels; When you walk in the room (samen met Dewi Pechler) en Wango Tango.

Jamai boeken
Beide finalisten kregen ook een wassenbeeld, deze zijn nog steeds te zien in Madame Tussauds in Amsterdam. De opvallende brillen die Jamai droeg tijdens Idols bleven niet onopgemerkt, in 2004 word hij het gezicht van brillenketen Specsavers en bracht regelmatig bezoekjes aan de winkels en was hij te zien in reclamespots.

Jamai boeken voor een feest of evenement

Jamai beluisteren en inhuren

Informatie over Jamai? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Jamai boeken

JAMAI BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.