Wilt u Tabitha boeken voor een optreden op uw besloten feest of bedrijfs-event? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Tabitha en een biografie over deze jonge urban- en popzangeres.

Tabitha boeken

2019 was duidelijk een succesvol jaar voor deze jonge zangeres. Maar liefst drie hits scoorde zij en stond twee maal in een uitverkocht Paradiso. Haar tour in hetzelfde jaar was binnen 5 weken na aankondiging volledig uitverkocht. Deze reizende ster uit de Nederlandse Showbizz wil je echt op jouw feest of event!

Wekenlang stond 'Hij is van Mij' op nummer 1 in de hitlijsten. Deze megahit en samenwerking met Maan, Kris Kross Amsterdam en Bizzey heeft haar in één klap bekend gemaakt in Nedeland.

Zangeres Tabitha boeken

Hier vind u de actuele informatie om Dries Roelvink te boeken. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Tabitha voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act, met DJ

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Genre:

Zangeres, Urban en Pop

Taal:

Nederlands, Engels

Prijs:

Prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Tabitha?

Bel ons!

artiestenstal

Tabitha biografie

Tabitha Foen-a-Foe, beter bekend als Tabitha is een Nederlandse zangeres die haar carriere is begonnen als YouTube ster. Door video op social media te plaatsen werd ze ontdekt door Timothy Bloom. Hierdoor kwam ze onder de vleugels van Kenny Burns en scoorde zij een hit in Nederland met ‘Is Dit Over’

Avontuur in Amerika

Na een lange reis door o.a. Los Angeles en London waar zij aan haar muziek werkte en zichzelf ontwikkelde als zangeres en songwriter, was Tabitha meer dan klaar voor haar nieuwe hoofdstuk in Nederland.

Tabitha en Ronnie Flex

Na samenwerkingen met o.a. Ronnie Flex en SFB tekende Tabitha in 2017 bij het muzieklabel Topnotch en in April 2018 releasde zij haar debut EP “Gevonden in verdwalen”. Op dit EP staan samenwerkingen met Murda, Jayh Jawson en Josylvio. Inmiddels is “Gevonden in verdwalen” al meer dan 12 miljoen keer gestreamed en kunnen wij met trots zeggen dat dit een succes is!

Evenementen en trainingen

Ook richtte Tabitha in 2017 haar stichting “Mooi zoals je bent” op waar in zij samen met haar zus en collega zich richten op jongeren motiveren en stimuleren door evenementen en trainingen aan te bieden die onderdeel zijn van hun zelfbeeld en het ontwikkelingsproces.

Boekingen van Tabitha

In 2019 brak Tabitha echt voluit door met haar samenwerking met Maan, Kris Kross Amsterdam en Bizzey met de hit 'Hij is van Mij. En kort daarop met 'Moment' wederom met Kkis Kros Amsterdam Kraantje Pappie.

Het einde van Tabitha haar carrière is nog lang niet in zicht en zij zal de komende jaren verder gaan met nieuwe hits uitbrengen en knallende shows neerzetten op alle bekende podia door geheel Nederland. Wilt u Tabitha boeken voor uw besloten of openbare evenement of festival, neem dan contact met ons op!

Tabitha boeken

Tabitha boeken of inhuren voor je feest

Tabitha stond in een uitverkochte Paradiso, op diverse festivals en gaat met haar live band op clubtour langs verschillende poppodia in Nederland. Daarnaast is Tabitha voor besloten evenementen te boeken met tape-optredens waarbij ze wordt ondersteund door een DJ. Informeer naar de mogelijkheden!

Informatie over Tabitha? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

TABITHA BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.