0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

DJ, DJ Show met Sax, Percussionist en MC

Genre:

Funky & Groove, (Deep)House, Techhouse, Dance, Electro, Bigroom

Speelduur:

1 x 90

Techniek:

Excl. techniek, licht en geluid. Optioneel ook "op basis van inprikken" te boeken.

Prijs:

Vanaf € 2.295,-

Sophisticated Live boeken

DJ Combinatie boeken

Wilt u Sophisticated Live boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, DJ of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de DJ-Combi "Sophisticated Live" en een biografie over deze vette DJ-Show!

Sophisticated Live boeken

Sophisticated Live weet ieder evenement in extase te brenegn. Zij zorgen voor de ultieme "Live-Experience" en brengen je met hun ultra moderne show in zwoele, Ibiza club- en festivalsferen. Verwacht ijzersterke mash-ups in een vlotte mix van nieuwe en oude hits.

Het professionele team van Sophisticated Live wordt gevormd door DJ Nagilo en saxofonist Julian, met jarenlange ervaring in de internationale clubscene. Zij weten elk evenement naar een hoger niveau te tillen. Hierin worden ze bijgestaan ​​door de alom bekende percussionist Cherokee en MC Iceman. Samen creëert dit energieke viertal de unieke Sophisticated Live sound die bestaat uit funky & groovy (deep) house, techhouse, dance, electro en bigroom. Dit staat garant voor een euforische en internationale feestvibe in onze liveshow.

DJ Combinatie boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om Sophisticated Live te boeken. Boek deze spetterende DJ Combinatie voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze DJ Formatie voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met Sophisticated Live boeken.

Act:

DJ, DJ Show met Sax, Percussionist en MC

Genre:

Funky & Groove, (Deep)House, Techhouse, Dance, Electro, Bigroom

Speelduur:

1 x 90 min.

Techniek:

Excl. techniek, licht en geluid. Optioneel ook "op basis van inprikken" te boeken.

Prijs:

Vanaf € 2.295,-

Extra Boekingsopties

120 minuten set

inclusief licht en geluid

inclusief danseressen

i.c.m. een (bekende) band

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in ?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

Sophisticated Live DJ met Sax boeken

In de basis is Sophisticated Live een combinatie van een DJ met een saxofonist. Dit is een populaire DJ Combi die erg veel geboekt word op feesten en zakelijke events. Wil je spectaculair vuurwerk en is er ruimte in je budget voor een High-End show? Dan bied Sophisticated Live een complete show van een DJ met Saxofonist, Percussionist én MC! Deze fantastische combinatie zal je feest of festival laten exploderen!

DJ Nagilo

Nagilo, geboren in Rotterdam, is DJ & producer en heeft meerdere platen uitgebracht. Zijn sound bestaat uit housemuziek, geïnspireerd door techhouse, basshouse, future house en big room. Dit resulteert in een onderscheidend en uitzonderlijk geluid van zijn sets en platen. Hij draaide niet alleen in clubs en festivals in Nederland, zijn prachtige klanken zijn al gehoord van Ibiza tot Afrika.

Sophisticated Live boeken

DJ met Saxofonist Julian

Als kind liet saxofonist Julian zich inspireren door de lp's van zijn vader. Hij speelde de solo's van Maceo Parker, Art Pepper en Cannonball Adderley, ging in de leer bij Rik van den Bergh, Jan de Ligt en Ben Rodenburg. Hij ontwikkelde zijn perfecte eigen jazzy, funky, soulvolle stijl. Julian brengt al zijn “saxy” energie over op het publiek en dit zorgt voor een magische interactie.

Sophisticated Live boeken

DJ met Percussionist Cherokee

Multi-getalenteerde Cherokee zit al zo'n 30 jaar in het vak. Hij begon op de klarinet, ontwikkelde zich op saxofoon, (bas)gitaar en toetsen tot een internationale toppercussionist en toerde de wereld rond met vele bands en artiesten. Zijn overstap naar de house & dance-scene was een goede keuze: Cherokee heeft nu een uitgebreide staat van dienst als het gaat om optreden met de allerbeste dj's en laat feestvierders over de hele wereld genieten van zijn geniale percussievaardigheden.

DJ met MC Iceman

Al bijna 20 jaar verblijdt MC Iceman vele feestbeesten met zijn ‘big smile’ en aanstekelijke moves, waardoor elke show tot een climax komt. Deze publiekslieveling heeft met gerenommeerde DJ's op de beste festivals als Ultra, Tomorrowland, EDC en The Flying Dutch gestaan ​​en heeft over de hele wereld getoerd met grote namen als Bingo Players, Martin Garrix en Afrojack net zoals Bizzey ooit heeft gedaan aan het begin van zijn carrière. MC Iceman heeft zijn plek in de dancescene verdiend.

Sophisticated Live boeken

Informatie over Sophisticated Live boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sophisticated Live boeken

SOPHISTICATED LIVE BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

DJ Bert van Gulik boeken bij De Artiestenstal
Bert van Gulik boeken
DJ Amica Nova boeken
DJ Amica Nova boeken
singer in suit boeken
Singer in Suit boeken
DJ Ed van Katwijk boeken of inhuren bij de Artiestenstal
DJ Ed van Katwijk boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024