Jeroen van der Boom boeken of inhuren voor een live optreden? De Artiestenstal is hét boekings-platform waar je iedere artiest kunt boeken. Hier vindt u alle actuele informatie over het boeken van Jeroen van der Boom.

Een lange en keiharde weg heeft Jeroen van der Boom begaan totdat hij een gerenommeerde en gevestigde naam in Nederland is geworden. De laatste jaren kan niemand er meer omheen dat Jeroen een fantastische entertainer en zanger is en zijn publiek elke keer weer weet te bekoren én te verrassen met iets nieuws. Zijn optredens in verschillende grote radio en TV-shows en theaterproducties maken hem een zeer flexibele en gewilde artiest. Om maar niet te spreken over zijn bekwaamheid en ervaring als TV-presentator. Deze artiest is misschien wel dé entertainer die u nodig heeft voor uw gelegenheid.

Jeroen van der Boom boeken

Deze doorgewinterde en sympathieke zanger, pianist en presentator is een kei in het vermaken van het publiek. Ooit begonnen in het schnabbelcircuit heeft hij zich snel bewezen onder de grote namen in Nederland.

Zanger en pianist Jeroen van der Boom boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo voor Jeroen van der boom boeken. Wij verzorgen deze sympathieke artiest en zanger voor uw privé-feest of besloten bedrijfs-event. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Jeroen van de boom boeken voor uw bruiloftsfeest of besloten bedrijfsfeest.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo zanger, tape-act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl. geluid tot 750 pers.

Genre:

Zanger, pianist en entertainer

Taal:

Engels, Nederlands, Internationaal

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • samen met eigen live band, speeltijd 1 x 50-60 min., excl geluid en licht, incl monitors en backline
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • incl. licht en geluid
  • prijs en info op aanvraag

Info over Jeroen van der Boom?

Bel ons!

artiestenstal

Niemand meer kon de afgelopen jaren om Jeroen van der Boom heen. Hoewel hij altijd bekend heeft gestaan als een groot talent en zijn hand niet omdraaide voor presentatieklussen, imitaties of optredens als allround entertainer, vallen met het verschijnen van zijn hit Jij Bent Zo in 2007 alle puzzelstukjes op de juiste plaats. De mega-hit staat wekenlang op één en blijft in de hoogste regionen staan, als ook zijn volgende single Eén Wereld de top bereikt. Met zijn platina status bekroonde album Jij Bent Zo zet Jeroen zichzelf definitief op de kaart.

Megahit 'Jij Bent Zo'

De mega-hit staat wekenlang op één en blijft in de hoogste regionen staan, als ook zijn volgende single Eén Wereld de top bereikt. Met zijn platina status bekroonde album Jij Bent Zo zet Jeroen zichzelf definitief op de kaart.

Jeroen van der Boom boeken

In het voorprogramma van Lionel Richie

Jeroen van der Boom speelt binnen een jaar tweemaal een bomvolle Heineken Music Hall volledig plat en staat vier keer in het voorprogramma van Lionel Richie in het Gelredome.

Bij de Toppers in plaats van Gerard oling

Op het moment dat hij aan nieuw materiaal denkt, vragen de Toppers eind 2008 of hij Gerard Joling wil vervangen. Voor de ArenA concerten, maar ook om in 2009 aan het Eurovisie Songfestival in Moskou deel te nemen. Sindsdien is Jeroen niet meer bij de Toppers weg te denken en staat hij, met René Froger, Jan Smit en Gerard Joling, tijdens de jubileumeditie in 2019, weer in de Johan Cruijff ArenA.

Holland zingt Hazes presentator en bandleider

Ook met Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome Amsterdam is Jeroen onlosmakelijk verbonden. Als muzikaal leider, presentator en zanger. In 2019 doet hij dit voor de zevende keer en begeleidt hij tijdens dit Nederlands grootste kroegfeest weer veel collega’s op de piano.

Jeroen van der Boom boeken of inhuren voor uw feest

Wilt u deze doorgewinterde artiest en presentator inhuren of boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij de Artiestenstal aan het juiste adres. Wij kunnen u deze artiest, voordelig en met goede afspraken, verzorgen voor elke gelegenheid. U vind alle actuele boekingsinformatie op deze pagina maar kunt ook ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie. Wij staan u graag te woord en gaan graag aan het werk voor u! Zanger Jeroen van der Boom boeken of inhuren doe je bij De Artiestenstal.

Eigen theatershow

Ook in de theaters is Jeroen van der Boom populair. In februari 2017 is zijn eerste solovoorstelling “Dit Ben Ik” in première gegaan. Een theatertour waarin Jeroen zijn veelzijdigheid en bekwaamheid als entertainer en artiest laat zien. Het is die veelzijdigheid die Jeroen zo'n gewilde artiest maken.

Dit Ben Ik 2.0

In de show brengt Jeroen zijn grootste en mooiste hits, aangevuld met verzoekjes uit de zaal, anekdotes en uiteraard ontbreken de imitaties van zijn collega’s niet. Op verzoek van de theaters en de fans staat Jeroen in 2019 weer in het theater met een reprise tour, Dit Ben Ik 2.0.

Informatie over Jeroen van der Boom? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Jeroen van der Boom boeken

JEROEN VAN DER BOOM

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.