Wilt u Kenny B boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Kenny B en een biografie over deze sympathieke en relaxe zanger.

Kenny B boeken

"Praat Nederlands met me, even Nederlands met me", zijn de woorden waarmee Kenny B Nederland in 2015 veroverde. Nu is hij als bekende artiest niet meer weg te denken uit de Nederlandse Showbizz.

Deze charismatische persoonlijkheid met zijn warme en hese stem is een genot om naar te luisteren én om naar te kijken. Zijn sympathieke en relaxe voorkomen zorgen ervoor dat je je direct op je gemak voelt bij een live optreden van hem. Kenny B is inmiddels een geziene artiest op allerlei gala's, feesten en evenementen. Boek Kenny B voor jouw feest bij de Artiestenstal!

Zanger Kenny B inhuren

Hier vind u de actuele informatie om Kenny B te boeken. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Kenny B voordelig voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Genre:

Zanger

Taal:

Nederlands, Engels,

Surinaams

Prijs:

vanaf € 4.500,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Kenny B?

Bel ons!

artiestenstal

Kenny B biografie

Al jaren was Kenny B een begrip in Suriname, met meer dan 10 nummer 1 hits, ver voordat hij in Nederland bekend werd in 2015 met de megahit 'Parijs'. Maar liefst 7 weken stond deze tophit op de eerste plaats in de single Top 100 en ontving 7 keer platina. Als eerste Nederlandse artiest wist Kenny B een miljoen Spotify-streams te verkrijgen.

Successen van Kenny B

Dan gaat alles in een treinsnelvaart, want het album 'Kenny B', waar de nummer 1 hit 'Parijs' ook op staat, wordt goud. In dit succesvolle jaar is Kenny B veelvuldig op TV te zien bij verschillende bekende en veel bekeken televisie programma's.

Boekingen van Kenny B

Kenny B wordt na zijn eerste megahit en debuutalbum een veel geboekte artiest in clubs en op feesten en evenementen. Zwarte Cross, Lowlands, Noorderslag, Dutch Valley en het jaarlijkse Bevrijdingsfestival zijn onder andere grote evenementen waar hij mag schitteren.

Een jaar na zijn eerste album brengt hij de single 'Lets Go' uit, in samenwerking met Ali B en Brace, waarvoor hij een dubbel platina award in ontvangst mocht nemen.

Nieuw album in 2019

Het Album “Hoe Dan Ook” verscheen in het voorjaar van 2019. Hierop staan onder andere de singles ’Sranan Mi No Gwe’ en ‘Oh Ja’, en zijn derde single ‘Ik Ben Hier’ wat een duet met Perle Lama is. Alsmede staat zijn vierde single ‘Als Ik Je Zie’ op dit album.

Inspiratie Kenny B

Geïnspireerd door Bob Marley, zijn grote voorbeeld, heeft een optreden en ook al zijn songs een 'warm eiland gevoel'. Je waant je gewoon op vakantie als je de muziek van Kenny hoort. Natuurlijk is dit een heerlijk gevoel als je Kenny B boekt en hij jouw feest op deze manier weet op te leuken.

Kenny B boeken of inhuren voor je (bedrijfs)feest

Top Notch labelbaas Kees de Koning kon tijdens zijn vakantie in Suriname niet om Kenny heen. 'Je hoorde bijna niets anders in Paramaribo. Uit elke auto en bar klonken zijn hits. Ik raakte geïntrigeerd en ben naar de bekende platenzaak Disco Amigo gegaan en heb er zijn CD’s gekocht. Toen ik terug was in Nederland heb ik gelijk met Kenny afgesproken.

Informatie over Gordon? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kenny B boeken

KENNY B BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.