Danny Vera boeken of huren voor een live optreden op uw openbaar evenement? De Artiestenstal is hét artiesten-bureau waar u iedere artiest kunt boeken. Hier vindt de actuele informatie over het boeken van Danny Vera.

Onder de indruk van de sound van de 50's en 60's kocht Danny Vera vele jaren geleden zijn eerste gitaar in New Orleans. Het was het model Tennessean ’67 van het merk Gretsch. Dit oer-Amerikaanse merk koos hij met opzet om het geluid van zijn rolmodellen uit dit land zo goed mogelijk te benaderen. In 2009 trok hij om dezelfde reden opnieuw de grote plas over om daar met lokale muzikale grootheden zijn vierde album ‘Pink Flamingo’ op te nemen.

Danny Vera boeken

Danny Vera, een zanger die zijn muzikale roots duidelijk in Amerika heeft zitten. Dit is in al zijn producties terug te horen, de overduidelijke aanwezigheid van Amerikaanse country invloeden. Ook in zijn mega-hit 'Rollercoaster' hoor je duidelijk deze invloeden weer terug.

Zanger Danny Vera boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Danny Vera. Wij verzorgen deze bekende Singer/Songwriter en artiest voor ieder openbaar evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Danny Vera boeken voor uw openbaar evenement.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Zanger met live band

Tijdsduur:

1 x 45 - 60 minuten

Techniek:

Excl. geluid, incl monitors en backline

Genre:

Zanger, songwriter, gitarist, live band

Taal:

Engels

Prijs:

Prijs op aanvraag

Niet voor privéfeesten te boeken


Extra mogelijkheden

  • incl licht en geluid
  • samen met liveband
  • prijs en info op aanvraag

Info over Danny Vera?

Bel ons!

artiestenstal

Doorbraak op TV

Voetbal-journalist en muziekliefhebber Johan Derksen ontdekte de albums van Danny, en zorgde ervoor dat de zanger twee keer in de week verantwoordelijk was voor de live muziek in diens TV-programma ‘Voetbal International’. Later werd Danny Vera vervangen door de haagse formatie 'The Clarks'. Het succes van het programma, dat onlangs de Televizierring 2011 won, heeft Danny Vera de afgelopen jaren veel nieuwe bewonderaars opgeleverd.

Nummer 1 notering in de Top2000

Op veler verzoek werd in 2011 de DVD ‘Studio 6Sessions Live’ opgenomen met zowel covers als eigen werk dat de afgelopen seizoenen werd gespeeld. Natturlijk brak Danny écht door toen hij de mega-hit 'Rollercoaster' schreef. Deze hit stond maandenlang in 2020 op nummer 1 in de Top40 en andere hitlijsten in Nederland. Als kers op de taart stond 'Rollercoaster' aan het einde van 2020 nummer 1 in de Top200 en stootte 'Bohemian Rapsody' van Queen zijn plaats.

Informatie over Danny vera? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Danny Vera boeken

DANNY VERA

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.