0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands, internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 250 pers.

Prijs:

€ 2.295,- besloten

€ 2.495,- openbaar

Wesley Klein boeken

Wesley Klein

Wesley Klein boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsevenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest of volkszanger kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Wesley Klein en een stukje biografie over deze sympathieke volkszanger.

Wesley Klein boeken

Wat heel lang geleden speels voor de spiegel begon is uitgegroeid tot een succesvolle en mooie zangcarriere. De leidse zanger Wesley Klein begint op 15 jarige leeftijd met zingen en is er tot op heden nog elke dag mee bezig. En niet alleen ermee bezig maar inmiddels heeft Wesley Klein ook enorme populairiteit opgebouwd, alsmede een grote schare fans door het hele land.

Volkszanger in hart en nieren

Zijn eerste single “Adios my love” komt in 2007 uit. Hierna wint hij in 2010 de grote finale van “Popstars” en krijgt hierdoor zijn eerste platencontract. De eerste succesvolle single “You raise me up” vloeit voort uit dit platencontract. Al snel ontdekt Wesley het Nederlandse repertoire en brengt in 2010 zijn debuutalbum “Vandaag en Morgen” uit. Dit bestemd de koers die hij vandaag de dag nog vaart. Dan zingtWesley als gastzanger de sterren van de hemel tijdens “Toppers in Concert” in 2010. Hierna nodigt Rene Froger hem uit om hem tijdens zijn 50-jarige verjaardag toe te zingen in het Carré.

Zanger Wesley Klein inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Wesley Klein. Wij verzorgen deze leuk Nederlands (volks)zanger en artiest voor ieder privé-feest of besloten en openbaar evenement. Wij kunnen u scherpe prijzen en goede afspraken garanderen als wij Wesley Klein boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands, Internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 250 pers.

Prijs:

€ 2.295,- besloten

€ 2.495,- openbaar

Extra Boekingsopties

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

licht en geluid boven 250 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in Wesley Klein?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Wesley Klein Boeken

Wesley Klein Biografie

In 2014 vormt Wesley Klein het zangtrio “Gents” samen met Danny Froger en Danny Nicolay. Ze maken een succesvolle single “Dans en Zing”. Maar door het succes van zijn groeiende solocarrière besluit Wesley in 2016 te stoppen met deze formatie en gaat hij bouwen aan een succesvolle solo zangcarrière. De rest is geschiedenis want succesvol als solo-artiest is hij zeer zeker geworden.

Volkszanger boeken

Vanaf het moment dat Wesley zich concentreert op zijn solocarrière zit hij meteen in de lift. Meerdere succesen en nieuwe albums volgen al snel en in 2018 brengt hij de single “Wind onder mijn vleugels” uit. En in het voorjaar van 2019 brengt hij “Doe het met mij” uit. Alsmede scoort hij dit jaar scoort een zomerhit “Mooier dan Mooi”, samen met de zangeres Monigue Smit.

Boekingen van Wesley Klein

Het duet met Danny Froger "Everybody Needs Somebody To Love" is pas verschenen. Op dit moment werkt hij hard aan nieuwe liedjes zodat we nog veel van Wesley zullen gaan horen. Zijn nieuwste single 'Sjoebiedoeb' is net uit en belooft deze zomer 2023 een superhit te worden. Het nummer wordt nu al grijs gedraaid in cafe's door het gehele land.

Wesley Klein boeken voor jouw feest

Een onvergetelijke avond met één van de leukste volkszangers van Nederland? Boek dan Wesley Klein voor een spetterend en gezellig feest. Uw gasten zullen uit hun dak gaan omdat u gekozen heeft voor deze leuke volkszanger. Deze zanger kunt u inhuren voor bruiloften, verjaardagen, muziekcafés, bedrijfsfeesten en evenementen. Snel een vraagje over prijzen of beschikbaarheid?

Informatie over Wesley Klein? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wesley Klein Boeken

WESLEY KLEIN BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

kevin kinnaer boeken
Kevin Kinnaer boeken
Marc Lapre boeken
Marc Lapre boeken
Mike Peterson boeken
Mike Peterson boeken
Sander Kwarten boeken bij De Artiestenstal
Sander Kwarten boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024