Wesley Klein boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu Wesley Klein bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs met betrekking tot zijn live optreden bij u.

Wat heel lang geleden speels voor de spiegel begon is uitgegroeid tot een succesvolle en mooie zangcarriere. De leidse zanger Wesley Klein begint op 15 jarige leeftijd met zingen en is er tot op heden nog elke dag mee bezig.

En niet alleen ermee bezig maar inmiddels heeft Wesley Klein ook enorme populairiteit opgebouwd, alsmede een grote schare fans door het hele land.

Volkszanger in hart en nieren

Zijn eerste single “Adios my love” komt in 2007 uit. Hierna wint hij in 2010 de grote finale van “Popstars” en krijgt hierdoor zijn eerste platencontract. De eerste succesvolle single “You raise me up” vloeit voort uit dit platencontract.

Al snel ontdekt Wesley het Nederlandse repertoire en brengt in 2010 zijn debuutalbum “Vandaag en Morgen” uit. Dit bestemd de koers die hij vandaag de dag nog vaart.

Dan zingtWesley als gastzanger de sterren van de hemel tijdens “Toppers in Concert” in 2010. Hierna nodigt Rene Froger hem uit om hem tijdens zijn 50-jarige verjaardag toe te zingen in het Carré.

In 2014 vormt Wesley Klein het zangtrio “Gents” samen met Danny froger en Danny Nicolay. Ze maken een succesvolle single “Dans en Zing”. Maar door het succes van zijn groeiende solocarrière besluit Wesley in 2016 te stoppen met deze formatie en gaat hij bouwen aan een succesvolle solo zangcarrière. De rest is geschiedenis want succesvol als solo-artiest is hij zeer zeker geworden.

Wesley Klein boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Wesley Klein. Wij kunnen deze unieke volkszanger, met zijn mooie stem en jeugdige charme voor elke gelegenheid en ieder feest verzorgen.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape-act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl. geluid, inprikset

Genre:

Volkszanger

Taal:

Nederlands

Prijs:

€ 1.995,-


Extra mogelijkheden

  • grotere evenementen
  • incl. geluid en licht
  • i.c.m. een Dj
  • i.c.m. een live band
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Wesley Klein?

Bel ons dan!

artiestenstal

Volkszanger boeken

Vanaf het moment dat Wesley zich concentreert op zijn solocarrière zit hij meteen in de lift. Meerdere succesen en nieuwe albums volgen al snel en in 2018 brengt hij de single “Wind onder mijn vleugels” uit. En in het voorjaar van 2019 brengt hij “Doe het met mij” uit. Alsmede scoort hij dit jaar scoort een zomerhit “Mooier dan Mooi”, samen met de zangeres Monigue Smit.

Deze vrolijke single staat hoog in de hitlijsten en is heel populair op Spotify.

De nieuwste single uit 2022 van Wesley Klein is ook weer een feit, check deze leuke zomerhit voor op jouw feest.

Wesley Klein boeken voor jouw feest

Een onvergetelijke avond met één van de leukste volkszangers van Nederland? Boek dan Wesley Klein voor een spetterend en gezellig feest. Uw gasten zullen uit hun dak gaan omdat u gekozen heeft voor deze leuke volkszanger.

Deze zanger is te boeken voor bruiloften, verjaardagen, muziekcafés, bedrijfsfeesten en evenementen. Snel een vraagje over prijzen of beschikbaarheid?

Door middel van het formulier op deze pagina kunt u informatie aanvragen ten behoeve van uw feest of evenement. Alsmed als u interesse heet in volkszanger Wesley Klein voor uw bruiloft of verjaardagsfeest.

Wesley Klein boeken

Wesley Klein boeken of inhuren

Snel een vraag over Wesley Klein? over prijzen of beschikbaarheid van Wesley klein? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Gelegenheid
Gelegenheid
Bruiloft
Receptie
Bedrijfsfeest
Verjaardag
Horeca
Overig

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.