Act:

Allround DJ, Allround Deejay, Drive-Inn

Genre:

Allround, feest, bruiloft

Speelduur:

1 -2 Sets tot avondvullend

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Allround DJ boeken

Allround DJ boeken of inhuren

Wilt u een Allround DJ boeken of huren voor je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Boek u allround deejay voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Het vertrouwde adres voor allround dj's boeken.

Allround Dj boeken of huren? Bekijk hieronder onze selectie van Dj's en hun prijzen. Boek of huur nu je DJ bij de Artiestenstal, het betrouwbare boekingsbureau voor DJ's, bands en artiesten. Bekende Dj's, feest Dj's of een female DJ met dampende beats? Je kunt het allemaal vinden bij ons en dat voor elke gelegenheid en elk budget.

DJ Sparx

DJ Nightshift

DJ Charly Smith

DJ Marcel Post

M.C. Costa

Singer in Suit

Rob van Dijck

DJ Kit-T

El Dani & Dj Mike

DJ Miss Brown

DJ Nick Ende

DJ Seré

Deejay Vince

Amica Nova

De Zingende DJ

DJ Eno-C

Industrial Poët

DJ Dirk

Miss Behave

DJ Wesley

Ronnie Jansen

Lola Carrera

Bert van Gulik

Willem de Wijs

Barry du Nord

Miss Sweety

Sophisticated Live

Mr. Marvin

Dave Roelvink

MissQQLess

Jody Bernal

DJ Silence

DJ Nattal

Allround Dj boeken

Wil je een allround dj boeken voor jouw verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest? Boek dan een dj van de Artiestenstal want deze dj's zijn gegarandeerd de beste allround deejay voor jouw feest. Ervaring en het inschatten en aankijken van hun publiek is wat deze dj's allround maakt.

Wat is allround Deejay?

Een Allround DJ is een dj die muziek draait aangepast aan elke gast op ieder feest waar hij moet draaien. Deze dj's draaien dus niet alleen maar één stijl die zij zelf leuk vinden en waar zij zich goed bij voelen. Deze dj's draaien elke stijl en dit aangepast aan de gasten op jouw feest. Heb je een feest met gasten van verschillende leeftijden en met zeer uiteenlopende muzieksmaak. Dan is een allround dj iets voor jouw!

Boek daarom je Allround DJ bij ons en ben verzekerd van een succesvol feest met een volle dansvloer! Meer informatie over Allround DJ's, vul dan het bonderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Repertoire

Wat draait een Allround DJ dan zoal voor muziek?

In principe is het bij een allround dj heel eenvoudig. Hij draait de muziek die jouw gasten en jijzelf het liefste willen horen op jouw feest. En dit zonder zijn eigen smaak door te zetten, zodat hij zich volledig aanpast aan het verloop van de avond of van het feest. Daardoor is er geen vaste playlist of setlist, maar op verzoek elk genre en iedere beat!

Overal inzetbaar

Een allround Dj boeken die overal inzetbaar is? Zowel als op een bruiloftsfeest huwelijksjubileum of trouwfeest, verjaardagen of verenigingsfeesten. Maar ook op een bedrijfsfeest of of netwerkborrel. Maar natuurlijk ook op tentfeesten, pleinfeesten en grote of kleine zakelijke of openbare evenementen. Daarnaast zijn dit soort dj's uitermate geschikt om in een horecagelegenheid of een club te draaien waar veel verschillende soorten gasten van verschillende leeftijdsgroepen komen. Bijvoorbeeld strandtenten of muziekcafés te Scheveningen of Zandvoort.

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Beethoven Legends boeken bij de Artiestenstal
Beethoven Legends boeken
OXYGEN Coverband boeken bij De Artiestenstal
OXYGEN Boeken
Mix and Party boeken bij De Artiestenstal
Mix & Party boeken
Millstreet boeken
Millstreet boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024