Allround Dj boeken of huren voor je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Boek u allround deejay voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Het vertrouwde adres voor allround dj’s boeken.

Allround Dj boeken of huren? Bekijk hieronder onze selectie van Dj’s en hun prijzen. Boek of huur nu je DJ bij de Artiestenstal, het betrouwbare boekingsbureau voor DJ’s, bands en artiesten. Bekende Dj’s, feest Dj’s of een female DJ met dampende beats? Je kunt het allemaal vinden bij ons en dat voor elke gelegenheid en elk budget.

Dj boeken Nederland

Rob Toonen

vanaf € 1395,-

Dj boeken Nederland

Singer in Suit

vanaf € 750,-

Dj boeken in Nederland

Dj Charly Smith

vanaf € 475,-

marcel post boeken

Dj Marcel Post

vanaf € 500,-

dj nightshift boeken

Dj Nightshift

vanaf € 450,-

preau drive in boeken

Preau Drive-In

vanaf € 650,-

dj rob van dijck boeken

Rob van Dijck

vanaf € 400,-

female dj Kitty-T boeken inhuren vrouwelijke dj

Dj Kitty-T

prijs op aanvraag

DJ El Dani en Mike Benjamin boeken

El Dani & Dj Mike

vanaf € 375,-

Dj Miss Brown boeken

Dj Miss Brown

€ 750,-

dj nick ende boeken

Dj Nick Ende

vanaf € 100,- p.u.

dj pellis boeken

Dj Pellis

vanaf € 450,-

deejay vince boeken inhuren

DeeJay Vince

€ 550,-

vrouwelijke dj female dj amica nova boeken inhuren

Dj Amica Nova

prijs op aanvraag

DJ Eno-C boeken

Dj Eno-C

prijs op aanvraag

De Zingende DJ boeken

De Zingende Dj

€ 995,-

dj ed van katwijk boeken inhuren

Ed van Katwijk

vanaf € 675,-

Dj Miss Brown boeken

Dj Miss Behave

prijs op aanvraag

DJ Dirk boeken

Dj Dirk

€ 600,-

Feest Dj Wesley boeken

Feest DJ Wesley

prijs op aanvraag

Allround Dj boeken

Wil je een allround dj boeken voor jouw verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest? Boek dan een dj van de Artiestenstal want deze dj’s zijn gegarandeerd de beste allround deejay voor jouw feest. Ervaring en het inschatten en aankijken van hun publiek is wat

Wat is allround Deejay?

Een Allround DJ is een dj die muziek draait aangepast aan elke gast op ieder feest waar hij moet draaien. Deze dj’s draaien dus niet alleen maar één stijl die zij zelf leuk vinden en waar zij zich goed bij voelen. Deze dj’s draaien elke stijl en dit aangepast aan de gasten op jouw feest. Heb je een feest met gasten van verschillende leeftijden en met zeer uiteenlopende muzieksmaak. Dan is een allround dj iets voor jouw!

Boek daarom je Allround DJ bij ons en ben verzekerd van een succesvol feest met een volle dansvloer! Meer informatie over Allround DJ’s, vul dan het bonderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Repertoire

Wat draait een Allround DJ dan zoal voor muziek?

In principe is het bij een allround dj heel eenvoudig. Hij draait de muziek die jouw gasten en jijzelf het liefste willen horen op jouw feest. En dit zonder zijn eigen smaak door te zetten, zodat hij zich volledig aanpast aan het verloop van de avond of van het feest. Daardoor is er geen vaste playlist of setlist, maar op verzoek elk genre en iedere beat!

Overal inzetbaar
Een allround Dj boeken die overal inzetbaar is? Zowel als op een bruiloftsfeest huwelijksjubileum of trouwfeest, verjaardagen of verenigingsfeesten. Maar ook op een bedrijsffeest of of netwerkborrel. Maar natuurlijk ook op tentfeesten, pleinfeesten en grote of kleine zakelijke of openbare evenementen. Daarnaast zijn dit soort dj’s uitermate geschikt om in een horecagelegenheid of een club te draaien waar veel verschillende soorten gasten van verschillende leeftijdsgroepen komen. Bijvoorbeeld strandtenten of muziekcafés te Scheveningen of Zandvoort.

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!

Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Sluit Menu