Vrouwelijke DJ boeken of huren voor een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of evenement? Wilt u een Female Dj in uw muziekcafé, grand café of uw (horeca)gelegenheid? Dan bent u bij de Artiestenstal aan het juiste adres voor uw favoriete vrouwelijke DJ.

Female Dj boeken of huren

Female Dj boeken of huren? Bekijk hieronder onze selectie van vrouwelijke Dj's en hun prijzen. Boek of huur nu je vrouwelijke DJ bij de Artiestenstal, het betrouwbare boekingsbureau voor DJ's, bands en artiesten. Bekende dj's, feest dj's of een allround dj met dampende beats? Je kunt het allemaal vinden bij ons en dat voor elke gelegenheid en elk budget.

Dj Miss Brown boeken

DJ Miss Brown

€ 750,-

DJEno Cboeken

DJ Eno-C

vanaf € 625,-

DJ Charly Smith boeken

DJ Charly Smith

vanaf € 475,-

dj Kitty-T boeken

DJ Kit-T

vanaf € 625,-

vrouwelijke dj female dj amica nova boeken inhuren

DJ Amica Nova

vanaf € 625,-

Dj Miss Brown boeken

DJ Miss Behave

vanaf € 450,-

dj sere boeken

DJ Seré

vanaf € 625,-

dj miss bloom boeken

DJ Miss Bloom

€ 625,-

DJ Lola Carrera boeken

DJ Lola Carrera

vanaf € 595,-

Vrouwelijke DJ boeken

U kunt bij de Artiestenstal een vrouwelijke dj boeken, voor elk soort feest of evenement en voor elk budget. Bekende female Dj's van de radio en televisie of een lokale vrouwelijke DJ die er ook een feestje van kan maken en de hele tent op zijn kop zet.

Female DJ's zijn de laatste jaren ongekend populair geworden. Waar eerst door mannelijke dj's gedomineerd werd breken de vrouwelijke dj's door en boeken evenveel succes Nederlandse female DJ's hebben zowel nationaal als internationaal veel succes. Organiseer je binnenkort een festival of een evenement en wil je hiervoor een professionele female DJ boeken? De Artiestenstal heeft een ruim aanbod aan verschillende professionele female DJ’s die je kunt boeken voor je party of evenement.

Of zoekt u juist die female DJ die veel ervaring heeft met het draaien op een bruiloft, waar rustig beginnen belangrijk is maar dan ook het dak eraf kan draaien? Daarom boekt u uw vrowuelijke DJ bij de Artiestenstal, want de keuze is bij ons ongelimiteerd.

Female Dj

Een spetterende en sexy charmante Female-DJ? Helemaal geen probleem voor ons, check onze female-DJ Charly Smith. Of een bom van een DJ als Miss Brown, die jarenlange club ervaring heeft en daarnaast ook al meer als duizend feesten met bekende artiesten heeft gedraaid.


We hebben voor iedere gelegenheid en voor ieder budget de juiste Female DJ of vrouwelijke DJ. Dat is waar we bij De Artiestenstal naar streven.

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Coverbands boeken
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.