Act:

Female DJ, Vrouwelijke DJ, Female Deejay

Genre:

Allround, House, Feest

Speelduur:

1 -2 Sets to avondvullend

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Vrouwelijk DJ

Female DJ boeken voor een feest of evenement

Vrouwelijke DJ boeken of huren voor een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of evenement? Wilt u een Female Dj in uw muziekcafé, grand café of uw (horeca)gelegenheid? Dan bent u bij de Artiestenstal aan het juiste adres voor uw favoriete vrouwelijke DJ.

Vrouwelijk Dj boeken

Female Dj boeken of huren? Bekijk hieronder onze selectie van vrouwelijke Dj's en hun prijzen. Boek of huur nu je vrouwelijke DJ bij de Artiestenstal, het betrouwbare boekingsbureau voor DJ's, bands en artiesten. Bekende dj's, feest dj's of een allround dj met dampende beats? Je kunt het allemaal vinden bij ons en dat voor elke gelegenheid en elk budget.

DJ Sparx

Amica Nova

DJ Charly Smith

DJ Eno-C

Dames Draaien Door

DJ Kit-T

Miss Behave

Lola Carrera

DJ Nattal

DJ Miss Brown

MissQQLess

DJ Seré

DJ Sparx

Dames Draaien Door

Miss Sweety

Female DJ boeken

U kunt bij de Artiestenstal een vrouwelijke dj boeken, voor elk soort feest of evenement en voor elk budget. Bekende female Dj's van de radio en televisie of een lokale vrouwelijke DJ die er ook een feestje van kan maken en de hele tent op zijn kop zet.

U kunt bij de Artiestenstal een vrouwelijke dj boeken, voor elk soort feest of evenement en voor elk budget. Bekende female Dj's van de radio en televisie of een lokale vrouwelijke DJ die er ook een feestje van kan maken en de hele tent op zijn kop zet.

Female DJ's zijn de laatste jaren ongekend populair geworden. Waar eerst door mannelijke dj's gedomineerd werd breken de vrouwelijke dj's door en boeken evenveel succes Nederlandse female DJ's hebben zowel nationaal als internationaal veel succes. Organiseer je binnenkort een festival of een evenement en wil je hiervoor een professionele female DJ boeken? De Artiestenstal heeft een ruim aanbod aan verschillende professionele female DJ’s die je kunt boeken voor je party of evenement.

Of zoekt u juist die female DJ die veel ervaring heeft met het draaien op een bruiloft, waar rustig beginnen belangrijk is maar dan ook het dak eraf kan draaien? Daarom boekt u uw vrowuelijke DJ bij de Artiestenstal, want de keuze is bij ons ongelimiteerd.

Female Dj

Een spetterende en sexy charmante Female-DJ? Helemaal geen probleem voor ons, check onze female-DJ Charly Smith. Of een bom van een DJ als Miss Brown, die jarenlange club ervaring heeft en daarnaast ook al meer als duizend feesten met bekende artiesten heeft gedraaid. Geheel nieuw bij ons is DJ Sparx, net terug uit Engeland en direct te boeken bij de Artiestenstal!

We hebben voor iedere gelegenheid en voor ieder budget de juiste Female DJ of vrouwelijke DJ. Dat is waar we bij De Artiestenstal naar streven, een keuze voor iedere smaak en elk budget!

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

dj nightshift boeken
DJ Nightshift boeken
DJ Mr. Marvin boeken
DJ Mr. Marvin boeken
DJ Bert van Gulik boeken bij De Artiestenstal
Bert van Gulik boeken
DJ Rob van Dijck boeken of inhuren voor een feest of evenement bij de Artiestenstal
DJ Rob van Dijck boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024