Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Geluid tot 300 man

Prijs:

Vanaf € 3.995,-

René Karst boeken

René Karst inhuren voor je feest

Wilt u Rene Karst boeken of inhuren voor je feest of evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke volkszanger of artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over René Karst en de biografie over deze jolige volkszanger.

Rene Karst boeken

Een optreden van ‘de man met de groene bril’ is zeker niet standaard. Als geen ander weet René zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Uiteraard mogen hits als ‘Atje Voor De Sfeer’, ‘Liever Te Dik In De Kist’, ‘Supergave Tijd’ en ‘Dat Interesseert Me Echt Geen Ene Reet’ niet ontbreken, maar het kan zomaar gebeuren dat René halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers. Het is niet voor niets dat René door collega’s veelal het best bewaarde geheim van het Nederlandstalige circuit wordt genoemd.

Nanananananana... Atje voor de sfeer, voor de sfeer, aaatje voor de sfeer! Wie kan ‘m niet meebrullen, dé feesthit van de afgelopen jaren! De carrière van de sympathieke troubadour zit sinds ‘Liever Te Dik In De Kist’, het duet met Stef Ekkel, behoorlijk in de lift en met nieuwe singles als ‘Kurkentrekker’ (met Donnie) en ‘EHBO’ lijkt daar voorlopig geen einde aan te komen.

Volkszanger Rene Karst boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van René Karst. Wij verzorgen deze bekende zanger en artiest voor ieder privé-feest of besloten en openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Rene Karst boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Geluid tot 300 man

Prijs:

Vanaf € 3.995,-

Extra Boekingsopties

met eigen live band

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

prijs en info op aanvraag

Interesse in René Karst?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Rene Karst boeken

René Karst boeken voor jouw feest of evenement

Ook bij radio en tv is René inmiddels een graag geziene gast. Zo was hij wekelijks te horen bij Radio 538 met zijn kijk op de week en deed hij mee aan tv programma’s als ‘Weet Ik Veel’ (RTL4) en ‘De Alleskunnner VIPS’ (SBS6). Ook is hij veel te zien op Nederlandse podia en behoort hij momenteel tot een van de meest geboekte artiesten in ons land. René Karst kunt u bij ons online boeken en inhuren. Wij zorgen ervoor dat u de artiest René Karst voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een zakelijk event of een openbaar evenement en zoekt u daarvoor naar de een artiest als René? Bel of mail ons en wij informeren u over de optionele boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste afspraken. Deze sympathieke en immens populaire artiest kunt u bij ons boeken voor de actuele gage.

Informatie over René Karst boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Rene Karst boeken

RENE KARST BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Luciano Vermeer boeken bij De Artiestenstal
Luciano Vermeer boeken
john west boeken
John West boeken
Pascal Redeker boeken of inhuren bij De Artiestenstal
Pascal Redeker boeken
Henk Dissel boeken bij de Artiestenstal
Henk Dissel boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024