Gerard Joling boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu Gerard Joling bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede artiesten, dj's en bands. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor uw aan het werk.

Gerard Joling boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Gerard Joling. Wij kunnen u deze rasartiest en sympathieke presentator verzorgen voor elke gelegenheid.

gerard joling boeken

Nederlands beste entertainer

Gerard Joling is met een carrière van meer dan 35 jaar niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse showbizz.

Gerards naam is meer dan gevestigd in Nederland en zelfs internationaal. Omdat er bijna niets is dat Gerard Joling niet kan en ook nog niet heeft gedaan, maakt hem dat een eersteklas showmaster en entertainer. Als we het dan toch over zang hebben, wat voor zijstapjes Gerard ook gemaakt heeft in zijn carriere, en op welk vlak hij ook schittert.

Zingen blijft het belangrijkste in zijn inmiddels ongeëvenaarde carrière.

Gerard Joling Boeken

Hier vind u de boekingsinformatie die u nodig heeft om Gerard Joling te boeken. De prijs is een richtprijs en wordt bepaald aan de hand van beschikbaarheid en vraag.

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, Tape-act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl. geluid tot 150 pers.

Genre:

Zanger, Volkszanger

Taal:

Hollands, Internationaal

Prijs:

Vanaf € 14000,-


Extra mogelijkheden

  • Grotere evenementen
  • Incl. licht en geluid
  • i.c.m. met een live band
  • Prijs en info op aanvraag

Heb je vragen over Gerard Joling?

Bel ons dan!

artiestenstal

De Soundmixshow

Gerard startte zijn carrière in de spotlights als fotomodel en danser. Na jaren van demo’s versturen naar platenmaatschappijen zonder resultaat en vele afwijzingen bereikt hij in 1985 het grote publiek door zijn deelname aan ‘De Soundmixshow’ van Henny Huisman. Zijn deelname aan dit programma brengt de carrière van Gerard Joling in een stroomversnelling. Gerards eerste hit ‘Love is in your Eyes’ liet niet lang op zich wachten en werd al snel bekroond met dubbel platina. Gevolgd door ‘Ticket to the Tropics’, deze wereldhit kwam binnen afzienbare tijd op de nummer 1 positie en was internationaal bekend. Een definitieve doorbraak was voor Gerard een feit. Hierdoor zou een glansrijke carrière volgen, zowel nationaal als internationaal.

Geer en Goor

Ook vandaag nog kent de populariteit van Gerard geen grenzen. Met programma’s als ‘Geer & Goor’ en ‘The Voice Senior’ is hij niet meer van de Nederlandse Televisie weg te denken. Dit najaar is Gerard Joling te zien als jurylid van het nieuwe RTL programma ‘The Masked Singer’.

Toppers in Concert

Samen met zijn collega’s Rene FrogerJeroen van der Boom en Jan Smit is Gerard ieder jaar weer te zien in de Johan Cruijff ArenA tijdens de “Toppers in Concert”. Dit meezingfeest of eigenlijk “een groot café” is na 15 jaar nog steeds een daverend succes. Het wordt ook iedere jaar weer door publiek uit geheel nederland bezocht.

U kunt Gerard Joling boeken als zanger maar ook als presentator inhuren of boeken. Zijn bekende humor en zelfspot maakt van Gerard de juiste persoon voor een humorvolle presentatie. En natuurlijk met zijn repertoire bestaande uit de meest bekende hits maakt hij er altijd en overal een mooi feestje van!

Gerard Joling boeken

Informatie over beschikbaarheid of prijzen? Neem contact op via het contactformulier.

Gerard Joling boeken

Gerard Joling

Gelegenheid
Gelegenheid
Bruiloft
Bedrijfsfeest
Evenement
Privé feest
Overige

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.