Wilt u René Le Blanc boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over René Le Blanc en een biografie over de "Nederlandse Engelbert Humperdinck".

René Le Blanc boeken

René Le Blanc is momenteel is zeer geziene act en wordt veel geboekt op allerlei feesten en bedrijfsevents. Natuurlijk kunnen wij René Le Blanc boeken voor uw prive-feest óf bedrijfsfeest.

Deze ervaren zanger die al heel erg lang aan de weg timmert heeft de uitstraling van een grote wereldster zodra hij de bühne op komt. Zijn warme stem en zijn authentieke Engelbert Humperdinck charme heeft een positief effect op het publiek wat hij altijd weet te bekoren.

Zanger René Le Blanc boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om René Le Blanc te boeken. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek René Le Blanc voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

5,0 van 5 sterren (uit 21 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Genre:

Zanger

Taal:

Nederlands, Engels,

Internationaal

Prijs:

vanaf € 2.995,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • i.c.m. coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over René Le Blanc?

Bel ons!

artiestenstal

René Le Blanc biografie

De carriere van Rene begon als ergens in de jaren 90, hij werd al snel gezien als de de Nederlandse Engelbert Humperdinck. Ook in de jaren 90 maakte Rene zijn debuut als leadzanger van de coverband "The Broadway Selection" Met de vele evergreens bracht de sympathieke Nijmeegense zanger velen in vervoering.

Over op nederlands repertoire

René le Blanc maakt in 2008 de keus om over te stappen op Nederlandstalige repertoire en het succes bleef ook daar niet uit! Met Jacqueline scoorde hij een flinke hit en was hij regelmatig te gast op het Mega Piraten Festijn en ook op TV kwam Rene met regelmaat voorbij.

'Ik geloof in mij' en in de 'Ziggo Dome'

In 2013 werd Rene al gevolgt door de camera`s van TV Gelderland. De weg naar succes werd daar vastgelegd en uitgezonden op de provinciale zender. In 2020 komt SBS6 met het realityprogramma "Ik Geloof In Mij" wat een heus kijkcijferkanon is op de vrijdagavond. In het programma wordt Rene le Blanc met diverse collega artiesten als Rutger van Barneveld, Walley Mckey, Dario, Gio en plaatsgenoot Dave van Well gevolgt in hun stappen in de Nederlandse showbusiness.

Rene Le Blanc boeken

René Le Blanc inhuren voor iedere gelegenheid

Eind November 2020 wordt er bekend gemaakt dat Rene le Blanc op 12 December acte de presence zal geven in de Ziggo Dome. Door de corona crisis zal dit niet voor een groot publiek zijn maar voor een select groepje fans van het programma. Tijdens het concert in Ziggo Dome zullen ook de collega artiesten uit het tv programma een show geven in de Amsterdamse concerthal.

Boekingen van René Le Blanc doe wij voor u!

Met regelmaat is hij te zien op de televisie en te horen op de radio. Onmiddellijk na zijn school maakte hij zijn entree in de wereld van de showbizz.

René Le Blanc boeken voor een feest

Met zijn look en warme maar krachtige stemgeluid werd hij al snel vergeleken met Engelbert. Het was dan ook niet vreemd dat hij al snel de Nederlandse Engelbert werd genoemd.

Informatie over René Le Blanc? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Rene Le Blanc boeken

RENE LE BLANC BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.