Wilt u Kim de Boer boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Kim de Boer en een biografie over deze zeer getalenteerde zangeres en pianiste.

Kim de Boer boeken

Zowel vocaal als achter de piano is Kim de Boer een virtuoos. Een muzikant in hart en nieren en een fantastische zangeres en entertainer. Deze vrouw heeft uiteenlopend publiek op menig feest en bedrijfsevent in haar eentje vermaakt. En u kunt ervan uitgaan dat dat geen makkelijke taak is als soloartiest. Daarom is Kim geschikt voor iedere feestelijke gelegenheid.

Toen alle vier de juryleden, tijdens de blind auditions van TVOH, hun stoel voor deze fantastische zangeres en pianiste omdraaiden wist zij dat haar reis naar faam in de Nederlandse muziekwereld was begonnen.

Zangeres en Pianist Kim de Boer boeken

Hier vind u de actuele informatie om Kim de Boer te boeken. Wij verzorgen u deze zangeres en Pianoshow voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Kim de Boer voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, Piano-act

Tijdsduur:

In overleg

Techniek:

Incl geluid tot 350 pers

Genre:

Pop, Jazz, Soul zangeres en pianiste

Taal:

Nederlands, Engels

Prijs:

Prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • in eigen bandformatie
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Kim de Boer?

Bel ons!

artiestenstal

Kim de Boer biografie

Op zes jarige leeftijd zette Kim haar eerste stappen in de muziekwereld. Kijkend naar haar oudere zus, die al pianiste was, leerde zij het instrument snel bespelen. Er bleek geen houden meer aan want ze had haar passie ontdekt. Al van kinds af aan schreef ze eigen liedjes en liep hele dagen te zingen à la haar idolen Whitney Houston en Mariah Carey. Kim was veel te verlegen om haar muziek ook buitenshuis te laten horen, tot ze op de middelbare school meedeed aan een talentenjacht. De combinatie van een zelfgeschreven nummer mogen zingen en zichzelf begeleiden op de piano trok haar over de streep. Ze won, en besloot ter plekke dat ze door wilde in de muziek. Na een succesvolle auditie voltooide ze de zangopleiding aan het conservatorium in Alkmaar.

Kim de Boer als finalist bij THOV

Het grote publiek kent Kim de Boer als finalekandidaat van The Voice of Holland. Ze deed mee aan het eerste seizoen in 2010 en viel meteen op met haar geheel eigen versie van Adam Lamberts hit ‘What do you want from me’, waarvoor alle vier de juryleden tijdens de blind auditions hun stoel omdraaiden. Kim koos voor coach Angela Groothuizen en behaalde de derde plek in de finale.

Pianiste en vocaliste Kim de Boer boeken

Tijdens én na haar opleiding bracht Kim wat ze leerde in de praktijk. Vanaf haar achttiende deed ze solo-optredens en bouwde een lokale bekendheid op. Ze deed mee met radio-talentenjacht BNN For Live en won, wat haar meerdere radio-optredens en een dag in de opnamestudio opleverde.

Kim speelde in befaamde coverbands en bij Booming Pianos, tourend door heel Nederland. Daarnaast gaf ze zangworkshops voor middelbare scholieren en later lessen aan huis, werkte als dirigent en arrangeur met meerdere koren. Niettemin blijft het live optreden haar grote passie en zal ze ook voor altijd, met veel lust en liefde, blijven doen

Kim de Boer boeken

Kim de Boer boeken of inhuren voor je (bedrijfs)feest

De afgelopen jaren heeft Kim wat eigen werk onder haar eigen label K.I.M. Records uitgebracht, waaronder de singles ‘I don’t wanna lose you, 'Back' en 'The Hard Way’. Maar zij is voornamelijk werkzaam als live muzikant onder haar naam Kim de Boer Vocals & Keys op solo gigs en met haar live band. Ook is ze zangcoach en geeft ze zangles in haar eigen zangstudio.

Informatie over Kim de Boer? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kim de Boer boeken

KIM DE BOER BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.