Wilt u Kraantje Pappie boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Kraantje Pappie en een biografie over de beste nederlandse rapper.

Kraantje Pappie boeken

Een van de meest succesvolle Nederlandse Rappers wordt hij genoemd. Er is geen evenement waar hij niet voor uitgenodigd wordt, Kraantje Pappie. Deze supercoole artiest is een must op ieder highend feest of event. Je kunt nu Kraantje Pappie boeken bij ons voor de actuele gage.

Een van de meest populaire Nederlandse nummers ooit, 'Het is een Nacht' geschreven door Guus Meeuwis, heeft Kraantje Pappie nieuw leven ingeblazen. Hij maakte samen met Guus van dit nummer een dikke remix in HipHop stijl.

Rapper Kraantje Pappie boeken

Hier vind u de actuele informatie om Kraantje Pappie te boeken. Wij verzorgen u deze Rapper en Urban artiest voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Kraantje Pappie voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest,

Live-act mét DJ

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, inprikset

Genre:

Rapper, Urban, Top40

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • inclusief licht en geluid
  • openbare evenementen
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Kraantje Pappie?

Bel ons!

artiestenstal

Kraantje Pappie biografie

Kraantje Pappie, echte naam Alex van der Zouwen, hiphopartiest en televisiepresentator is in staat het weer te veranderen met de kracht van zijn geest. In zijn vrije tijd is hij een van de beste en meest succesvolle rappers die Nederland voortbracht. Zijn muziekcarrière begon in 2007 toen zijn mixtapes en optredens begonnen op te vallen in de hiphopgemeenschap. Ook in 2007 won Kraantje Pappie de Groningse hiphopcompetitie 'Before the Fame Awards' waarmee zijn carrière als rapper van de grond kwam.

Gouden Albums

Zijn driedelige albumreeks 'Crane' verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’, en ook het derde album 'Crane III' behaalde de gouden status. Kraantje Pappie is tevens de enige persoon ter wereld die een samenwerking met Jan Smit deed opvolgen door een mixtape serie getiteld 'Guardian Of The Real Shit' in 2015.

Boekingen Kraantje Pappie

De gewortelde Groninger met Rotterdamse tongval staat naast zijn muziek bekend als de meest sympathieke stunter van de Nederlandse showbizz. In 2016 won hij Expeditie Robinson op 10 kandidaten na. Ook runt Kraan een eigen muzieklabel en boekingsbedrijf. Het maakt het des te indrukwekkender dat hij tijd overhoudt zich met overtuiging te profileren als knapste bekende Nederlander met een tattooeage van rockgitaarlegende Slash op de bovenarm.

Boek Kraantje Pappie bij de Artiestenstal

Het nummer 'Ik heb je nodig' met Bizzey en Jonna Fraser kwam in de top 40 binnen. De heren van Kris Kross Amsterdam en Tabitha scoorden begin 2019 samen met Maan en Bizzey een megahit met 'Hij Is Van Mij'. Nu is deze combinatie opnieuw te horen op de track 'Moment' en dit keer is het Kraantje Pappie die zijn bars laat horen.

Kraantje Pappie boeken

Kraantje Pappie boeken of inhuren voor je feest

Talloze optredens in Nederland en België en grote shows op o.a. Rock Werchter, Pukkelpop, Noorderslag, Lowlands, Pinkpop en Dutch Valley bezorgden hem een onschendbare live-reputatie. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn wijst de geschiedenis ondubbelzinnig uit dat Kraantje Pappie elk feest – van festival tot bierschuur – glansrijk transformeert in een kolkende zee van drank, zweet en extase.

Informatie over Kraantje Pappie? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

KRAANTJE PAPPIE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.