Wilt u Yes-R boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Yes-R en een biografie over deze toffe rapper, acteur en presentator.

Yes-R boeken

Het multitalent Yes-R is een rapper, acteur én presentator versmolten in éen persoon. Weinig artiesten in Nederland hebben op zo'n jonge leeftijd al in zoveel hoeken van de entertainmentbranche en showbizz gewerkt.

In 2005 werd Yes-R bij het grote publiek bekend door samen met zijn neef Ali B de megahit 'Leipe Mocro Flavour' uit te brengen. Dit heeft de weg vrijgemaakt voor nog meer bekende hits zoals 'Rampeneren', 'Hey Schatje', 'Uit Elkaar', 'Me Boy', 'Onbereikbaar' en 'Diep In De Nacht'.

Rapper en presentator Yes-R boeken

Hier vind u de actuele informatie om Yes-R te boeken. Wij verzorgen u deze rapper en showhost voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Yes-R voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Rap artiest met DJ/MC

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 500 pers.

Genre:

Rapper, acteur en presentator

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • openbare evenementen
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Yes-R boeken?

Bel ons!

artiestenstal

Yes-R biografie

Yesser Roshdy oftewel Yes-R werd geboren in 1986 in Amsterdam-oost. Hij is rapper en acteur en bovendien de neef van Ali-B. Op 13 jarige leeftijd had hij al besloten dat hij rapper wilde worden en dit ging ook gebeuren. Een jaar later werd hij 2e in een talentenjacht. Direct had hij de smaak te pakken en had hij het charisma voor de bühne. Hij was niet meer van het podium af te slaan en tot op de dag van vandaag is hij voor elke gelegenheid in te huren. Een korte tijd probeerde hij te werken in een groep, maar koos dan toch voor een solocarrière.

Boekingen van Yes-R

In 2018 liet Yes-R muzikaal van zich horen met de harde straat track ‘Streets’ welke hij samen met Anu-D opnam. Producer Tommy Lee was de man die tekende voor de compositie en deze productie. In september brengt Yes-R de track 'On The Road' uit, de liefde van zijn leven Cheyen speelt een rol in de videoclip. Aan het einde van 2018 verschijnt de straattrack 'Day One', die hij met zijn long-time friend Soes opneemt. Yes-R is veelvuldig te zien in Tv-programma’s dit jaar en staat door heel Nederland op de podia en is ook in Portugal en Oostenrijk te zien.

Acteur en TV Presentator

Naast rappen acteerde Yes-R in 3 films, 2 van deze films behaalden de gouden status. Ook op TV gaat het Yes-R voor de wind: sinds 2011 is hij presentator van het NPO3 programma 'Gek op jou' en in 2013 presenteerde hij samen met Do het SBS6 programma 'The Next Pop Talent'. In 2017 werd Yes-R één van de AVROTROS presentatoren en mocht hij programma's als 'What the #heck?!', het 'Kinderprinsengrachtconcert' en 'Go with the Flow' presenteren.

Boek Yes-R bij de Artiestenstal

2019 start Yes-R het jaar met een samenwerking met Rakimster, hetgeen uitmond in de single 'All I Need'. Ook is Yes-R te horen op de single ‘Jou naast mij’ van Livv, welke als een komeet op Spotify en YouTube gaat. Aan het einde van het jaar verschijnt 'Tokyo Drift', de eerste single van een begin 2020 te verschijnen EP 'De Belofte'. 2020 start Yes-R met een bijzondere samenwerking. Met de Duitse rapper Emzi uit Bonn brengt hij de track 'Easy' uit, een lekkere straatplaat die fans in Nederland en Duitsland zal bevallen.

Yes-R boeken

Yes-R boeken of inhuren voor je feest

Op 20 maart 2020 kwam de langverwachte EP 'De Belofte' uit. De luistersessie voor de EP moet afgelast worden ivm het coronavirus, maar de EP verschijnt gewoon op alle streaming en download-portals. De single die uitgebracht wordt ter ondersteuning van de release is 'Galini', op de track zijn ook zijn neefje Oualid en Clandestino te horen.
Ook in 2021 en in de toekomst blijft Yes-R actief en te boeken voor iedere feestelijke of zakelijke gelegenheid.

Informatie over Yes-R? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Yes-R boeken

YES-R BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.