Act:

Duo of Trio

Genre:

Allround, Covers, feestmuziek

Speelduur:

1 -2 sets tot avondvullend

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Duo of Trio boeken

Trio's en Duo's boeken voor je feest

Muzikaal Duo of Trio boeken voor een bruiloftsfeest, bedrijfsfeest of een verjaardag. Hier kunt u de beste en leukste duo's of trio's boeken die De Artiestestal voor u heeft geselecteerd.

Duo of Trio boeken

Op deze pagina vind u de muzikale trio's en welklinkende duo's die u bij de Artiestenstal kunt boeken. Staat het duo of trio dat u wilt boeken er niet bij? Neem even contact met ons op dan gaan wij aan het werk voor u.

Waarom een Trio of een Duo boeken?

Wilt u voor uw feest of gelegenheid een duo of trio boeken dan zijn daar tegenover een grote band, een DJ of zelfs een One-Man band voor-delen en natuurlijk ook nadelen, als men dat zo mag noemen. Het grootste voordeel van een duo of trio is natuurlijk voor de hand liggend, de benodigde ruimte op de feestlokatie én de lagere prijs. Een grote coverband zal altijd meer ruimte innemen en zal doorgaans ook duurder zijn. Natuurlijk heeft een grote band weer meer uitstraling, op grotere feesten, en zal ook meerdere stemmen en instrumentalisten in deze formatie hebben. u kunt zeer zeker ook trio's of duo's boeken die zo actief op de bühne zijn dat het bijna niet opvalt dat deze band maar uit 2 of 3 personen bestaat. Kijkt u gerust naar de clips van onze duo's en trio's en oordeel zelf.

Bekijk hieronder onze uitgebreide keuze aan duo's of trio's die u kunt boeken, vraag naar de optionele mogelijkheden en actuele prijzen.

KaramBAM!

The 2Men Show

The Fellas

Escape

Mr. Windsor

Offbeat

Joyride

12Dance

Trio Roept u Maar

PlusSupportAct

Groove Piano

Pumpin Pianos

Stardome

The 16A

Uptown

Mama Maffia

Mo2

Sugarlips

Escape

Zzapp

Offbeat

Muzikale Duo's of Trio's boeken

U kunt bij de Artiestenstal een muzikaal Duo of Trio boeken, voor elk soort privé-feest of bedrijfs-evenement en voor elk beschikbaar budget. Spetterende duo's of trio's die er een feestje van maken en de hele tent op zijn kop zetten. Of zoekt u juist dat trio of duo die heel veel ervaring hebben met het spelen op bruiloften, waar rustig beginnen belangrijk is, maar dan ook het dak eraf kan? Daarom boekt een duo of trio bij de Artiestenstal, want de keuze is bij ons zeer divers. Bekijk onze duo's en trio's en prijzen in het overzicht hierboven. Wij hebben voor iedere gelegenheid en voor ieder budget het juiste Duo of Trio. En dat is waar we bij De Artiestenstal naar streven.

Bij ons kunt u een Duo's of Trio's boeken voor een scherpe prijs en met goede afspraken omtrent het optreden tijdens uw feest!

Beheersbaar geluidsvolume

Het is duidelijk dat het volume dat een band produceert bij een trio of duo meer te controleren is als bij een complete band met drummer en blazers. Doorgaans hebben trio's en duo's veel electronica aan boord wat zich, met betrekking to het geluidsniveau, eenvoudiger laat regelen. Dus heeft u een diner-dansant of een feest in een kleinere lokatie met minder gasten waar het geluidsniveau laag moet zijn kunt u beter voor een duo of trio kiezen in plaats van een complete band van 8 tot 10 personen.

Aantrekkelijke prijs

Doorgaans zullen de totale kosten om een duo of trio te boeken voor uw bruiloft of privé-feest lager zijn als de totale kosten van een grote formatie of band. Dit kan voor verschillende feesten van groot belang zijn, het budget is niet bij iedere gelegenheid oneindig. Bij sommige feesten speelt het budget geen rol maar vaak is het een hele belangrijke factor bij de keuze van de band of het soort entertainment. Hier kan een duo of trio ook weer zeer gunstig in de markt liggen en voor een scherpe prijs aangeboden worden. Ook iets wat zeker het overwegen waard is. Ook heel gunstig geprijsd zijn de One-Man bands. Dit zijn acts die, zoals de naam al doet vermoeden, uit 1 persoon betaan.

Kortom, wilt u een duo of trio boeken voor een aantrekkelijke prijs voor uw bruiloft, verjaardagsfeest of horeca gelegenheid? Wij hebben de leukste duo's en trio's in ons bestand. Bel of mail ons nu voor een prijsopgave van uw favoriete duo of trio.

Trio's en duo's zijn ook bands

Zoals u ziet hebben we een goede selectie coverbands waarvan we zeker zijn dat er een tussenzit die aan uw wensen en budget voldoet. De bands in deze rubriek zijn van alle markten thuis en hebben stuk voor stuk een uitgebreid repertoire zoals een echte coverband ook moet hebben. Geschikt voor ieder feest en elk budget, de beste duo's en trio's vind u bij ons!

Informatie Duo's en Trio's boeken

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
Artiesten boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

OXYGEN Coverband boeken bij De Artiestenstal
OXYGEN Boeken
DJ Miss Bloom boeken - Dames Draaien Door- De Artiestenstal
DJ Miss Bloom boeken
De Zingende DJ boeken
De Zingende DJ boeken
DJ Miss Behave boeken
Miss Behave boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024