Act:

Coverband

Genre:

Allround, Covers

Speelduur:

1 -2 sets tot avondvullend

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Coverbands boeken

Coverband boeken voor een feest of evenement

Coverbands boeken voor een feest of een evenement? Hier kunt u de tofste en vetste Coverband boeken. Hieronder vind u een aantal (cover)bands die De Artiestenstal speciaal voor u heeft geselecteerd.

Coverbands boeken

Op deze pagina vind u de coverbands die u bij de Artiestenstal kunt boeken. Staat de band die u wilt boeken er niet bij? Neem even contact op dan gaan wij aan het werk voor u.

Bekijk hieronder onze uitgebreide keuze aan coverbands die u kunt boeken, en zie direct onze actuele online prijzen.

The Recipe

Fantix

OXYGEN

Escape

Feelings

Amber roots

KaramBAM!

Cover the Cage

The Fellas

Steam Sister

Mix & Party

The 2Men Show

PlusSupportAct

12Dance

Zzapp

Joyride

Beethoven Legends

Offbeat

This is Beethoven

Mr. Windsor

Glamourama

Allstars Coverband

De Fik Erin

BTMS

NODA

Nederpop All Stars

2MF

Prime Party Band

Blend-It

Q5

Stardome

The Red Pack

Glitz Partyband

Glance

The 16A

Millstreet

HELDEN LIVE

Groove Piano

Pumpin Pianos

Lynx

NXT Level

PROOST!

Escape

Benga Party Band

Melrose

Zoals u ziet hebben we een goede selectie coverbands waarvan we zeker zijn dat er een tussenzit die aan uw wensen en budget voldoet. De bands in deze rubriek zijn van alle markten thuis en hebben stuk voor stuk een uitgebreid repertoire zoals een echte coverband ook moet hebben. Geschikt voor ieder feest en elk budget, de beste coverbands vind u bij ons!

Coverband boeken

U kunt bij de Artiestenstal coverbands boeken, voor elk soort feest of evenement en dat ook nog voor elk budget. Bekende coverbands of een lokale coverband die er ook een feestje van kan maken en de hele tent op zijn kop zet. Of zoekt u juist die coverband die veel ervaring heeft met het draaien op een bruiloft, waar rustig beginnen belangrijk is, maar dan ook het dak eraf kan spelen? Daarom boekt u een coverband bij de Artiestenstal, want de keuze is bij ons ongelimiteerd en zeer divers. Een spetterende coverband? Ook geen probleem voor ons, bekijk onze bands en actuele prijzen in het overzicht hierboven. Of wilt u een bom van een band die voor iedere gelegenheid en voor ieder budget geschikt is? Bij ons vind u deze band! En dat is waar we bij De Artiestenstal naar streven.

Daarom boekt u een coverband bij de Artiestenstal, want de keuze is bij ons ongelimiteerd en zeer divers. Een spetterende coverband? Ook geen probleem voor ons, bekijk onze bands en actuele prijzen in het overzicht hierboven. Of wilt u een bom van een band die voor iedere gelegenheid en voor ieder budget geschikt is? Bij ons vind u deze band! En dat is waar we bij De Artiestenstal naar streven.

Een spetterende coverband? Ook geen probleem voor ons, bekijk onze bands en actuele prijzen in het overzicht hierboven. Of wilt u een bom van een band die voor iedere gelegenheid en voor ieder budget geschikt is? Bij ons vind u deze band! En dat is waar we bij De Artiestenstal naar streven.

Bij ons kunt u een coverband boeken voor een eerlijke prijs en met ijzersterke afspraken!

Informatie Coverbands

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
Artiesten boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Dames Draaien Door boeken bij De Artiestenstal
Dames Draaien Door boeken
DJ Silence boeken
DJ Silence boeken
Sophisticated Live boeken of inhuren bij de Artiestenstal
Sophisticated Live boeken
Preau Drive-in boeken
Preau Drive-In boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024