Sieneke boeken of inhuren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement? Dan bent u bij de Artiestenstal aan het juiste adres. Boek of huur nu Sieneke bij ons voor een eerlijke prijs en goede afspraken.

Sieneke boeken

Hier vind u de boekingsinformatie voor het boeken of inhuren van Sieneke, voor uw feest of evenement.

Boekingsinformatie:
Solo Tape-act
1 x 30 Minuten
Incl. geluid
Tot 400 pers.
€ 1595,-
Extra:
Groter evenement
Incl. Liveband
Prijs op aanvraag
Bel voor Sieneke Offerte aanvraag

Sieneke als zangeres boeken

Sieneke, de zangeres bekend van het Euro Songfestival en vele andere programma’s op radio en TV. Nu bij de Artiestenstal!

Sieneke boeken
Sieneke boeken

Sieneke groeide op in een hecht gezin met haar moeder, vader en een broertje. Als kind was ze al bezig met dansen en zingen. Sieneke mocht zingen op feestjes op diverse plekken in het land. Bij een van haar optredens in Dordrecht werd ze door Marianne Weber ontdekt.

Carrière

In 2007 bracht de Nijmeegse zangeres een cd uit met zes covers van jaren 80 nummers. De cd It’s my dream werd in eigen beheer uitgegeven. Ze volgde de kappersopleiding aan het ROC Nijmegen.

In 2010 deed ze mee aan het Nationaal Songfestival waar alle deelnemers een versie van het door Pierre Kartner geschreven lied Ik ben verliefd (Sha-la-lie) uitvoerden. Sieneke won nadat ze door Kartner als winnaar aangewezen werd toen zowel het jury-oordeel als de stemmen van het publiek niet de doorslag gaven. Hierdoor was ze de Nederlandse vertegenwoordiger op het Eurovisiesongfestival 2010 in Oslo, waar zij de finale niet haalde. Hiermee was ze de zesde Nederlandse deelnemer op rij die zich niet wist te plaatsen voor de finale. Tijdens de halve finale werd ze 14de van de 17 deelnemers met 29 punten.

Begin 2011 deed Sieneke mee aan het SBS6-programma Sterren Dansen op het IJs. In dit programma werd zij vierde. Sieneke is in de kwartfinale verslagen door zangeres Monique Smit. In augustus van het jaar verbraken Sieneke en Marianne Weber de zakelijke banden.

Sieneke boeken

In 2015 was Sieneke te zien in het RTL 5 programma Shopping Queens VIPS, ze eindigde op de vierde plek.

Naast haar zangcarrière is er ook ruimte voor uitdagingen. Zo is Sieneke meerdere malen presentatrice geweest van het Tv-programma ‘Sterren NL TOP20’ en had ze een gastrol in de serie ‘Koos’ van Omroep Gelderland. Sieneke is een graag geziene gast in televisieprogramma’s.

Privé gaat het de jonge moeder ook voor de wind. Met haar man Jan, dochter Rosalie en zoon Dani aan haar zijde lacht het geluk haar toe!

Duet Sieneke en Frans Bauer

Zangeres Sieneke trapt haar tienjarig jubileumjaar af met groot nieuws! Vanaf 10 januari 2020 is ze special guest tijdens de theatertour van niemand minder dan Frans Bauer! En dat levert een heel bijzonder duet op. Sieneke brengt, met Neerlands meest geliefde volkszanger, namelijk een prachtige medley. Ook zingt ze tijdens de show haar nieuwe, veelbelovende jubileumsingle ‘Waar Blijft Nou De Wijn’. Frans Bauer doet samen met zijn liveband en Prinses van het Levenslied Sieneke de meest mooie theaters van ons land aan. De repetities zijn in volle gang.

Vrijdag 10 januari presenteert Smile Music de single en videoclip van ‘Waar Blijft Nou De Wijn’. De vrolijke, eigentijdse uptempo single is geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp. Sieneke viert in 2020 dat het tien jaar geleden is dat ze voor Nederland uitkwam voor het Eurovisie Songfestival. ‘Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)’ is nog steeds één van de meest bekende Nederlandse songfestival(meezing)hits!

Sieneke boeken

Sieneke beluisteren

Wilt u Sieneke boeken of inhuren, beluister dan hier haar laatste single en als u haar leuk vind voor uw feest of evenement neem dan contact met ons op.

Sieneke inhuren

Sieneke boeken of inhuren voor uw evenement of bedrijfsfeest. Of misschien voor uw bruiloft of privé feest. Boek of huur dan deze volkszangeres bij ons voor een eerlijke prijs en goede afspraken. Hieronder vind u het offerte/informatie aanvraag formulier voor informatie over haar prijzen en haar optreden. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie over Sieneke wilt hebben.

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.