Wilt u Sieneke boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Sieneke en een biografie over deze leuke en sympathieke (volks)zangeres.

Sieneke boeken

Wilt u Sieneke boeken of inhuren, beluister dan hier haar laatste single en als u haar leuk vind voor uw feest of evenement neem dan contact met ons op.

Sieneke, de zangeres bekend van het Euro Songfestival en vele andere programma’s op radio en TV. Nu bij de Artiestenstal!

Volkszangeres Sieneke boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om Sieneke te boeken. Boek Sieneke voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze zangeres voor iedere gelegenheid en elk feest.

Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u Sieneke bij ons boekt.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl Monitorset

Genre:

Zangeres, volkzangeres

Taal:

Nederlands

Prijs:

€ 2.495,-


Extra mogelijkheden

  • inclusief geluid
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • inclusief live band
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Sieneke?

Bel ons!

artiestenstal

Sieneke biografie

Sieneke groeide op in een hecht gezin met haar moeder, vader en een broertje. Als kind was ze al bezig met dansen en zingen. Sieneke mocht zingen op feestjes op diverse plekken in het land. Bij een van haar optredens in Dordrecht werd ze door Marianne Weber ontdekt.

Carrière

In 2007 bracht de Nijmeegse zangeres een cd uit met zes covers van jaren 80 nummers. De cd It’s my Dream werd in eigen beheer uitgegeven. Ze volgde de kappersopleiding aan het ROC Nijmegen.

In 2010 deed ze mee aan het Nationaal Songfestival waar alle deelnemers een versie van het door Pierre Kartner geschreven lied Ik ben verliefd (Sha-la-lie) uitvoerden. Sieneke won nadat ze door Kartner als winnaar aangewezen werd toen zowel het jury-oordeel als de stemmen van het publiek niet de doorslag gaven. Hierdoor was ze de Nederlandse vertegenwoordiger op het Eurovisiesongfestival 2010 in Oslo, waar zij de finale niet haalde. Hiermee was ze de zesde Nederlandse deelnemer op rij die zich niet wist te plaatsen voor de finale. Tijdens de halve finale werd ze 14de van de 17 deelnemers met 29 punten.

Begin 2011 deed Sieneke mee aan het SBS6-programma Sterren Dansen op het IJs. In dit programma werd zij vierde. Sieneke is in de kwartfinale verslagen door zangeres Monique Smit. In augustus van het jaar verbraken Sieneke en Marianne Weber de zakelijke banden.

Sieneke als zangeres boeken

In 2015 was Sieneke te zien in het RTL 5 programma Shopping Queens VIPS, ze eindigde op de vierde plek.

Naast haar zangcarrière is er ook ruimte voor uitdagingen. Zo is Sieneke meerdere malen presentatrice geweest van het Tv-programma ‘Sterren NL TOP20’ en had ze een gastrol in de serie ‘Koos’ van Omroep Gelderland. Sieneke is een graag geziene gast in televisieprogramma’s.

Duet Sieneke en Frans Bauer

Zangeres Sieneke trapt haar tienjarig jubileumjaar af met groot nieuws! Vanaf 10 januari 2020 is ze special guest tijdens de theatertour van niemand minder dan Frans Bauer! En dat levert een heel bijzonder duet op. Sieneke brengt, met Neerlands meest geliefde volkszanger, namelijk een prachtige medley.

Sieneke boeken
Ook zingt ze tijdens de show haar nieuwe, veelbelovende jubileumsingle ‘Waar Blijft Nou De Wijn’. Frans Bauer doet samen met zijn liveband en de Prinses van het Levenslied Sieneke de meest mooie theaters van ons land aan. De repetities zijn in volle gang.
Vrijdag 10 januari presenteert Smile Music de single en videoclip van ‘Waar Blijft Nou De Wijn’. De vrolijke, eigentijdse uptempo single is geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp. Sieneke viert in 2020 dat het tien jaar geleden is dat ze voor Nederland uitkwam voor het Eurovisie Songfestival. ‘Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)’ is nog steeds één van de meest bekende Nederlandse songfestival(meezing)hits!

Privéleven over rozen

Privé gaat het de jonge moeder ook voor de wind. Met haar man Jan, dochter Rosalie en zoon Dani aan haar zijde lacht het geluk haar toe!

Sieneke inhuren

Sieneke boeken of inhuren voor uw evenement of bedrijfsfeest. Of misschien voor uw bruiloft of privé feest. Boek of huur dan deze volkszangeres bij ons voor een eerlijke prijs en goede afspraken.

Sieneke beluisteren

Wilt u een gedeelte van het repertoire van Sieneke beluisteren voordat u haar boekt bij ons? Luister dan hier naar de topnummers van Sieneke via Spotify en overtuig u van haar repertoire en leuke nummers.

Informatie over Sieneke? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

SIENEKE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.