0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zangeressen, Zanggroep

Genre:

Nederlands, Engels, Internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl monitorset, excl geluid op basis van inprik

Prijs:

Vanaf € 5.975,-

Nu online OG3NE Boeken voor jouw event!

OGENE Boeken voor jouw feest!

Wilt u OG3NE boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over OG3NE en een biografie over deze zangeressen.

OG3NE Boeken

Er zijn weinig acts in Nederland die zo'n mooie 'Close-Harmony" zang ten gehore kunnen brengen als OG3NE. In het geval van deze 3 zussen is het echt genetisch bepaald dat hun stemmen zo mooi bij elkaar passen. En daarom ook zo perfect met elkaar 'blenden' in hun harmonieën.

De ongelofelijk mooie samenzang maakt OG3NE geschikt voor veel verschillende gelegenheden, op een mooi high-end bedrijfsevent tot aan een spetterend privé-feest of huwelijksfeest. Deze meidengroep en zanggroep past echt bij elk feest of evenement, zowel privé, zakelijk en openbaar..

Zanggroep OG3NE boeken of inhuren

Hieronder vind u de actuele informatie om OG3NE te boeken. Wij verzorgen u deze zangeressen voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek OG3NE voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

Act:

Zangeressen, Zanggroep

Genre:

Nederlands, Engels, Internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl monitorset, excl geluid op basis van inprik

Prijs:

Vanaf € 5.975,-

Extra Boekingsopties

met live band 1 x 60 minuten

i.c.m. een (bekende) DJ

inclusief licht en geluid

prijs en info op aanvraag

Interesse in OG3NE?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

OG3NE boeken

OG3NE Biografie

OG3NE is de Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa (23), en de tweeling Amy en Shelley (21), die geroemd wordt om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. De naam OG3NE staat voor de bloedgroep O van hun moeder en de genen die de zussen aan elkaar verbinden. In 2014 wonnen zij als eerste groep ter wereld het vijfde seizoen van ‘The Voice’. De drie zussen zijn hiermee de ‘Voices of Holland’. Tijdens hun deelname bereiken Lisa, Amy en Shelley met de BeeGees cover Emotion, het nummer Change Will Come en hun finalelied Magic driemaal een nummer 1 notering.

Het succes van OG3NE

Voor de single Magic ontvangt OG3NE begin 2015 een gouden plaat.2016 is echter het jaar van hun echte grote doorbraak in Nederland. In het programma Beste Zangers laten zij wekelijks Nederland versteld staan van hun bijzondere samenzang. De dames scoren maar liefst drie nummer 1 noteringen tijdens hun deelname aan het succesprogramma. Voor hun versie van Clown, origineel van Emeli Sandé, ontvangt OG3NE in maart een gouden plaat. Jong en oud omarmen de formatie met de Golden Voices en hun eerste theatertournee Three Times a Lady is een ongekend succes met 44 uitverkochte zalen. In Engeland nemen de zussen intussen hun debuutalbum We Got This op, dat eind 2016 wordt uitgebracht. Maar hier blijft het niet bij want hun volgende avontuur is al weer in de maak en zal alles tot nu overtreffen.

Boekingen van OG3NE

In dezelfde periode wordt OG3NE door omroep AVROTROS benaderd om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival. Dit avontuur pakken de zussen met beide handen aan en in het voorjaar van 2017 vertegenwoordigt OG3NE Nederland op de 62e editie van het Eurovisie Songfestival in Kiev, Oekraïne, met het zeer persoonlijke en harmonieuze Lights And Shadows. Het is een muzikale ode aan alle mensen die lijden aan een ziekte waarbij de gezinssituatie vaak wordt ontwricht.

OG3NE boeken voor je feest of event!

Door de enorme vraag naar tickets voor de eerdere theater-tournee heeft OGENE besloten het najaar van 2017 terug te keren naar de theaters met een succestournee van Three Times a Lady. Ook deze reprise leverde volledig uitverkochte zalen. Het nummer staat Lisa, Amy en Shelley na aan het hart aangezien zij door de ziekte van hun moeder Isolde in een vergelijkbare situatie zitten. OG3NE komt glansrijk door de halve finale van het Eurovisie Songfestival en bereikt uiteindelijk een 11e positie tijdens de Grand Final. De vakjury waardeert het optreden met een 5e plaats. Ook internationaal zet OG3NE zich op de kaart en ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke stemgeluid. Door hun kwalitatieve en energieke optredens is OG3NE inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en ligt de wereld letterlijk voor ze open.

Informatie over OG3NE? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

OG3NE boeken voor je event bij De Artiestenstal

OG3NE BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Ferry Doedens boeken bij de Artiestenstal
Ferry Doedens boeken
Gordon boeken bij de Artiestenstal
Gordon boeken
Thomas Berge boeken
Thomas Berge boeken
New timeless boeken of inhuren voor een feest of evenement bij de Artiestenstal
New Timeless boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024