0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Genre:

Female DJ, Artists,

DJ Combinaties,

Van solo tot een groep

Speelduur:

Enkele set, multiple sets, avondvullend

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Dames Draaien Door Boeken

Wilt u een vrouwelijke of female DJ van Dames Draaien Door boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, DJ of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Dames Draaien Door en een biografie over deze toffe en charmante DJ's!

Dames Draaien Door boeken

De beste Nederlandse vrouwelijke DJ’s, musici, vocalisten, danseressen, VJ’s en presentatrices zijn nu verenigd onder één concept, Dames Draaien Door. Ze hebben The looks, The Brains en de professionaliteit om op iedere gelegenheid, zowel zakelijk als particulier, te schitteren met hun Female DJ-Show!

Deze groep female dj's en artiesten zijn uniek in Europa en stuk voor stuk één van de beste in hun discipline en specialisme. Weinig vrouwelijke DJ's zijn zo flexibel en overal inzetbaar en hebben een dermate divers repertoire als de DJ's van Dames Draaien Door. Ze hebben "The Looks, "The Brains" en zijn de meest professionele DeeJays voor elke high-end party of ieder bedrijsfeest!

Vrouwelijke DJ's boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om Dames Draaien Door te boeken. Boek deze female DJ's of DJ combintaies voor de actuele prijs voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze Vrouwelijke DJ's, musici en artists voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met Dames Draaien Door boeken.

Genre:

Female DJ, Artists,

DJ Combinaties,

Van solo tot een groep

Speelduur:

enkele set, multiple sets, avondvullend

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Boekingsopties en mogelijkheden

Inclusief licht, geluid én DJ Booth

eventueel avondvullend

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een coverband

prijs en info op aanvraag

Interesse in Dames Draaien Door?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

Female DJ of Vrouwelijke DJ boeken

Flexibele DJ Combinaties

Dames Draaien door zijn in alle mogelijke combinaties te boeken. Natuurlijk hangt het ook af van de beschibaarheid van de DJ's en musici of vocalisten. Maar uiteindelijk is er altijd een combinatie die aan al uw wensen en die van uw gasten voldoet.

Dames Draaien Door

Vrouwelijke DJ's voor elke gelegenheid

Door de uiteenlopende uitstraling en looks van elke Female-DJ van Dames Draaien Door kunnen wij altijd een vrouwelijke DJ voor uw gelegenheid vinden. Ook is elke DJ gespecialiseerd in haar eigen stijl van draaien wat zorgt voor enorme flexibiliteit.

Dames Draaien Door boeken

Elke DJ haar eigen stijl

Ondanks dat elke DJ haar eigen stijl van draaien en performen achter de DJ-Booth heeft, kunnen alle Dames allround draaien en dat maakt ze geschikt voor ieder feest of evenement.

Dutch Dance Divas boeken Dames Draaien Door

Allround Female DJ's boeken

Zakelijk event of een bruiloft of verjaardag, het maakt de Ladies van Dames Draaien Door niet uit. Casual of sjiek of een klein beetje gewaagd maat toch met klasse. Ze hebben het allemaal!

Dames Draaien Door huren voor een eerlijke prijs

Ongelimiteerde mogelijkheden voor een combinatie van een Female DJ, Artiest of Muzikant

Van een solo performer tot aan een XL formatie van vrouwelijke DJ's, Vocalisten en Musici ben je bij Dames Draaien Door aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan het werk en stellen de tofste DJ combi samen geschikt voor uw event.

Informatie over Dames Draaien Door boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dames Draaien Door

DAMES DRAAIEN DOOR BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

DJ Nattal van Dames Draaien Door boeken bij de Artiestenstal
DJ Nattal boeken
DJ Miss Behave boeken
Miss Behave boeken
DJ MissQQLess boeken bij de Artiestenstal
DJ MissQQless boeken
DJ Amica Nova boeken
DJ Amica Nova boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024