Wilt u Ilse Delange boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Ilse Delange en een biografie over deze grandioze zangeres en songwriter.

Ilse DeLange boeken

Bekend van haar Country & Western repertoire en haar succes in Amerika is Ilse DeLange een artiest en zangeres van formaat die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse showbizz en muziekindustrie

Ilse Anoeska de Lange geboren te Almelo op 13 mei 1977 begon haar loopbaan op achtjarige leeftijd als playbackartieste. Nadat ze overschakeld op live optredens, trok ze via talentenjachten de aandacht van Hilversum, hetgeen haar enkele televisieoptredens opleverde. Met gitarist Joop Liefland vormde ze tijdelijk een duo, waarmee ze haar eerste schreden op het countrypad zette.

Zangeres Ilse DeLange boeken

Hier vind u de actuele informatie om Ilse DeLange te boeken. Wij verzorgen u deze zangeres voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Ilse DeLange voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest met band

Tijdsduur:

In overleg

Techniek:

In overleg

Genre:

Zangeres, Country & Western, Popmuziek

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • verschillende bezettingen
  • met live band
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Ilse Delange?

Bel ons!

artiestenstal

Ilse DeLange biografie

Het hart van Ilse DeLange klopt voor Country & Western en Amerikaanse volksmuziek, terwijl ze tegelijkertijd enthousiaste uitstapjes maakt naar de hedendaagse popmuziek. Zelfs als tiener trad Ilse Delange talloze op met verschillende bands toen ze eindelijk ontdekt werd door een manager. Overtuigd van haar talent sprak de manager met een collega in Nashville en haar carriere in Amerika was geboren. Ilse DeLange maakte de Amerikanen prompt enthousiast met haar accentloze zang en fascinerende natuurlijkheid. Ze kreeg haar eerste platencontract en nam haar debuutalbum "World of Hurt" op.

Voice of Holland Coach

Als oefening voor de jonge zangeres besluit het label spontaan en zonder hoge verwachtingen het album in Nederland uit te brengen vóór de Amerikaanse release. Het klimt omhoog naar de Nummer 1 in de meeste hitlijsten, bleef twee en een half jaar in de top 100 en verkocht meer dan 600.000 exemplaren. Het succes van Ilse DeLange is in Nederland gewaarborgd. Tot 2019 zal ze negen albums uitbrengen waarvan de meeste meerdere platina zullen bereiken. Ze komt bij verschillende programma's op televisie, organiseert haar eigen festival genaamd Tuckerville, promoot nieuwkomers op haar label en is coach geweest voor het succesvolle tv-hit 'The Voice of Holland' sinds 2013.

Boekingen van Ilse DeLange

In 2014 behaalde Ilse de hoogste notering op het Eurovisie Songfestival voor Nederland sinds 1975 met The Common Linnets en het nummer "Calm After the Storm".

Boek Ilse DeLange bij de Artiestenstal

Voordat ze deelnam aan 'Sing my Song - The Exchange Concert' bij het Duitse VOX, schreef Ilse DeLange binnen drie weken haar nieuwe album "Changes". Het opnameproces begon na haar terugkeer uit Zuid-Afrika. Typerend voor Ilse is dat het nieuwe album op virtuoze wijze het hele spectrum van menselijke emoties bestrijkt, terwijl zij altijd met haar muziek bezig is met het verspreiden van hoop. Dit lukt haar moeiteloos met nummers als het ontroerende nummer “Homesick”.

Ilse DeLange boeken

Ilse DeLange boeken of inhuren voor je feest

Met onweerstaanbare energie combineert "Changes" het verleden, het heden en de toekomst van Ilse DeLange die ondanks alle muzikale avontuurlijkheid benadrukt:
"Ik neem heel graag risico's en vind het geweldig als het resultaat open is - zoals op mijn gepassioneerde excursies in pop. Maar uiteindelijk zal ik altijd een country girl blijven, want de simpele verhalen van Country & Western waar het hart direct aan de oppervlakte klopt, is voor mij de muziek waarmee ik oud wil worden."

Informatie over Ilse DeLange? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ilse DeLange boeken

ILSE DELANGE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.