Naam:

De Artiestenstal

Branch:

Artiestenbureau, Boekingsbureau, Artiestenbemiddeling

Boordeling:


5,0 van 5 sterren (uit 21 reviews)

Reviews van De Artiestenstal

Deel uw ervaring met ons!

Welkom op de review pagina van artiestenbureau en boekingsplatform "De Artiestenstal"!

Het is de bedoeling van deze pagina om bezoekers een beeld te schetsen hoe "De Artiestenstal" en hun medewerkers omgaan met u als boeker en in hoeverre u, die een artiest of act bij ons geboekt heeft, tevreden bent met onze begeleiding en service. Wij zijn een redelijk jong bedrijf dat vol door de Corona-crisis werd geraakt. Toen wij net voeten in de aarde gingen krijgen kwam de lockdown en lag onze branche totaal still. Maar wij lieten ons niet uit het veld slaan en hebben inmiddels een behoorlijke klantenkring opgebouwd, van grote internationale bedrijven tot particuliere boekers..

En daarom kunnen wij uw review goed gebruiken om ons bedrijf positief te profileren op internet zodat toekomstige klanten door uw reviews vertrouwen kunnen hebben in ons bedrijf.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken dat u de tijd neemt om een review over De Artiestenstal te schrijven. Wij vragen u dan ook alle details die u aan onze werkwijze en begeleiding, tijdens onze interactie met u, bevielen kenbaar te maken. Alsmede zouden wij het fijn vinden als u de daadwerkelijke boeking en act benoemt in deze review.

Nogmaals, bedankt voor uw tijd en moeite om uw ervaring te plaatsen. Wij zien uw review vol verwachting tegemoet.

Met hartelijke groeten,

Team De Artiestenstal

Reviews van tevreden boekers die u vooraf zijn gegaan en het review formulier

5,0
5,0 van 5 sterren (uit 21 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Helemaal leuk!

16 januari 2024

Via de Artiestenstal hebben wij twee super leuke zangeressen geboekt, namelijk ‘Remedy’. Het contact verliep soepel, zowel voor, tijdens en na de boeking. Het is een top avond geworden!

Pia

Topavond met DJ Dirk

30 december 2023

Bij toeval bij De Artiestenstal terechtgekomen. Onze eerste keuze was niet mogelijk, zodat David met dj Dirk aankwam. Het werd een topavond waar we met heel veel plezier aan terug denken.

Lisa

Erg fijne samenwerking!

5 oktober 2023

De Artiestenstal benaderd en boekt ons als DamesDraaienDoor regelmatig voor events en feesten welke zij moeten verzorgen. De communicatie verloopt altijd erg soepel en snel waardoor we tot mooie events komen samen!

Sophie

Fijne samenwerking

4 oktober 2023

Voor ons personeelsfeest heeft De Artiestenstal ontzettend goed geholpen. Er werd goed meegedacht, ze waren pro-actief en de afstemming verliep ook vlekkeloos. Kortom – een hele fijne samenwerking waardoor het zeker heeft bijgedragen aan een geslaagd feest!

Michelle

Bedrijfsfeest

27 september 2023

Voor ons bedrijfsfeest heeft de Artiestenstal ons zeer goed geholpen met het vinden van een leuke band.

De Coverband Oxygen inclusief eigen DJ was helemaal super!

Het was een zeer geslaagd feest!

Van Schijndel Bouwgroep

Antwoord van De Artiestenstal

Beste Gerjan,

Bedankt voor jullie leuke review en complimenten voor de band šŸ™‚

Wij hopen jullie bij het volgende feest weer te mogen assisteren met het vinden van het entertaiment.

Groetjes,

David

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. Ā© 2024