Welkom op de review pagina van artiestenbureau en boekingsplatform “De Artiestenstal”!

Het is de bedoeling van deze pagina om bezoekers een beeld te schetsen hoe “De Artiestenstal” en hun medewerkers omgaan met u als boeker en in hoeverre u, die een artiest of act bij ons geboekt heeft, tevreden bent met onze begeleiding en service. Wij zijn een jong bedrijf dat vol door de Corona-crisis geraakt is, want toen wij net voeten in de aarde gingen krijgen kwam de lockdown. Maar wij laten ons niet uit het veld slaan, en daarom kunnen wij uw review goed gebruiken om ons bedrijf positief te profileren op internet.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken dat u de tijd neemt om een review over De Artiestenstal te schrijven. Wij vragen u dan ook alle details die u aan onze werkwijze bevielen (of juist niet bevielen) tijdens onze interactie met u en de daadwerkelijke boeking kenbaar te maken in deze review.

Nogmaals, bedankt voor uw tijd en wij zien uw review vol verwachting tegemoet.

Reviews van tevreden boekers die u vooraf zijn gegaan en het review formulier

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 7 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Fijn contact

Rated 5 out of 5
5 oktober 2021

Wanneer je op zoek gaat naar een DJ en je bent niet thuis in deze wereld ben je bij Artiestenstal op het juiste adres. Samen met David hebben wij gesproken over ons type feest en hij heeft hier de juiste DJ bij geadviseerd.
We hebben met DJ Marcel Post een super gezellige avond gehad.

Tonny Wernsen

Prima service

Rated 5 out of 5
20 september 2021

In augustus op zoek gegaan naar een bandje voor mijn veertigste verjaardagsfeestje in de tuin. De band die we op het oog hadden was al geboekt maar David heeft ons geholpen andere bands te vinden. Vroeg goed wat we wilden en zodoende kwamen wij bij het duo Stardome uit. Super avond gehad !

Valerie