Wilt u Marianne Weber boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsevenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Marianne Weber en een kleine biografie over de koningin van het levenslied.

Marianne Weber boeken

Marianne heeft haar kwaliteiten als zangeres inmiddels al lang bewezen met de vele optredens die zij, in het gehele land, heeft gedaan.

Tijdens de optredens krijgen zowel ‘feest’ als ‘emotie’ de kans bij Marianne. Ze wil de mensen dicht bij zich hebben, voor haar geen donkere zalen, ze wil haar publiek kunnen zien tijdens de optredens. ‘Anders is het gevoel bij me weg’, aldus Marianne Weber.

Zangeres Marianne Weber boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om Marianne Weber te boeken. Boek Marianne Weber voordelig voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk feest.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 400 pers.

Genre:

Zangeres

Taal:

Nederlands

Prijs:

€ 3995,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. live band
  • licht en geluid tot 1000 personen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Marianne Weber?

bel ons!

artiestenstal

Koningin van het Levenslied

Marianne Weber, de in Utrecht geboren zangeres van het levenslied, werd door de Zangeres zonder Naam zelf voorgesteld als haar logische opvolgster. Na het spijtig verlies van de Zangeres Zonder Naam, is Marianne dan ook, zonder twijfel, de enige zangeres die aanspraak zou mogen maken op de felbegeerde titel van ‘Koningin van het Levenslied’.

Solocarriére Marianne Weber

De solocarrière van Marianne Weber begon toen ze in 1992 op zoek ging naar een nieuw producersteam. Deze zoektocht resulteerde in een samenwerking met de succesvolle producers Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg, die de hitsingle ‘Ik weet dat er ’n ander is’ schreven en produceerden. De nuchtere Hollandse zangeres stond aan het begin van een veelbelovende zangcarrière.

Eén van haar grootste successen was de duet-CD met, de toen nog rijzende ster, Frans Bauer. De combinatie Weber en Bauer bleek een enorm succes. Na het succes van de hitsingle ‘De regenboog’ brak het album alle toenmalige records.

Een Edison

De erkenning vanuit de platenbranche ontving Marianne later in de vorm van een Edison voor haar album ‘Diep in mijn hart’. Er volgden nog vele successen, zoals te horen is op haar albums ‘Marianne Weber’, ‘Alles in het leven’, ‘Morgen wordt het anders’ en ‘Jou vergeet ik niet’ en ‘Alleen voor jou’. Stuk voor stuk waren deze albums een groot succes bij het Nederlandse publiek.

Eigen Stijl

Als geen ander brengt Marianne Weber op meeslepende wijze sentimentele liedjes met de voor haar kenmerkende snik.Het levenslied ligt Marianne nauw aan het hart. Ze houdt van Hollandse muziek en ziet het als een stukje van haar cultuur; die muziek zit in haar bloed. Ze kan zich niet voorstellen ooit ander repertoire te gaan zingen.

Het ‘levensliedgenre’ is voor haar een eerlijke en vooral ook begrijpelijke manier om de boodschap over te brengen bij haar publiek. De zangeres geeft haar fans graag liefde, troost en vriendschap door middel van liedjes die direct uit het leven zijn gegrepen.

Informatie over Marianne Weber? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Marianne Weber boeken

MARIANNE WEBER

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.