Zangeressen boeken voor uw feest of evenement, of misschien voor jouw bruiloftsfeest of verjaardag? Dat kan bij de Artiestenstal, want wij kunnen de leukste en beste zangeressen uit Nederland voor uw gelegenheid verzorgen en boeken.

De zangeressen die allround en internationaal repertoire hebben, deze hebben dus niet alleen nederlandstalige hits maar ook engelse of zelfs italiaanse en spaanse songs in hun repertoire. Dit kunnen klassiekers van Aretha Franklin zijn maar ook hele moderne tracks van Davina Michelle of Beyoncé of zelfs Top 40 artiesten van dit moment zoals Mabel of Jessie J. Natuurlijk hebben wij ook de zangeressen met alleen Nederlands repertoire op deze pagina voor uw geselecteerd.

De zangeressen die de Artiestenstal voor heeft geselecteerd

Remedy boeken

Remedy

€ 359,-

sieneke boeken inhuren

Sieneke

€ 1595,-

Zangeres Patricia Foort boeken

Patricia Foort

495,-

Samantha Steenwijk boeken

Samantha Steenwijk

€ 3975,-

marianne weber boeken

Marianne Weber

€ 3995,-

zanger-zangeres-boeken-inhuren

Friends in Music

€ 625,-

mensje-van-steen-boeken-inhuren

Mensje van Steen

€ 499,-

Ruth Jacott boeken

Ruth Jacott

€ 5950,-

Pianiste Debora Hulskamp boeken

Debora hulskamp

vanaf € 395,-

Woman boeken

Woman

vanaf € 375,-

Rosanne de With boeken

Rosanne de With

Emma Heesters boeken

Emma Heesters

vanaf € 4000,-

Zangeressen boeken

Zangeressen boeken voor een bruiloftsfeest of huwelijksfeest doet u bij de Artiestenstal. Maar ook een zangeres boeken voor jouw verjaardag, en in combinatie met een leuke DJ is natuurlijk het gehele plaatje af!

Speciaal voor bedrijfsfeesten en grotere bruiloften en feesten met een flexibeler budget kunnen wij elke zangeres in combinatie met een DJ of een live band boeken. De keuze is aan uw hoe u uw bedrijfsfeest of privé-feest wilt invullen en wat voor thema u voor ogen heeft.

Allround zangeressen

Een allround zangeres, wat is dat eigenlijk? Het woord allround zegt het natuurlijk al een klein beetje. Allround is de engelse benaming voor “van alle markten thuis zijn” en dat met betrekking tot het repertoire van de zangeres. Kortom, een allround zangeres is een zangeres met een repertoire dat bestaat uit allerlei verschillende stijlen muziek uit verschillende decennia. Bijvoorbeeld nummers uit de 80’s of 90’s of hedendaagse liedjes uit de top 40. Maar natuurlijk ook nederlandstalige hits van toen en van nu. Of stevige rocksongs van onder andere Anouk of Bon Jovi.

Feest zangeres

Wat een feestzangeres is kunt u zich natuurlijk wel voorstellen. Dit zijn zangeressen met uitsluitend een feestelijk repertoire met veel nederlandstalige hits. Nederland heeft hele leuke en spontane feestzangeressen gekent zoals “Sugar Lee Hooper” en de “Zangeres zonder Naam”. En nog steeds hebben we hele goede en leuke feestzangeressen in het land. Bijvoorbeeld Samantha Steenwijk en Marianne Weber zijn echt feestzangeressen en vertolkers van het levenslied, die de hele tent op hun kop kunnen zetten. Natuurlijk zijn internationale liedjes en de laatste nieuwe hits uit de top 40 niet zo belangrijk voor deze categorie zangeressen.

Zangeres duo

Wat ook heel trendy en hot is zijn zang-duo’s. Dit kunnen vrouwelijke of mannelijke zijn, maar in dit geval bespreken wij de vrouwelijke zang-duo’s. Remedy en Woman zijn een goed voorbeeld van een vrouwelijk zang-duo of liever zangeres-duo. Vaak zijn deze duo’s heel allround en hebben songs van de 70’s tot aan de hedendaagse top 40 in hun repertoire. Alsmede zingen ze ook afwisselend nederlandstalig feestrepertoire.

Zangeres instrumentalist

Naast solo en lead zangeressen hebben wij ook zangeressen die zichzelf begeleiden op een instrument. Bijvoorbeeld een zangers/pianist of zangers/gitarist. Deze vocalisten begeleiden zichzelf zonder band met een enkel instrument zoals een piano of gitaar. Dit is uitemate geschikt voor een receptie of een netwerkborrel waar de muziek niet de boventoon moet voeren. Maar meer in de achtergrond voor een muzikale ambience moet zorgen.

Overige zangeressen

Er zijn nog zoveel soorten zangeressen dat het eigenlijk teveel is om op te noemen. Maar een paar noemen wij er toch zoals, jazz-zangeressen, achtergrond zangeressen, easylistening zangeressen en ethnische zangeressen. Ethnische zangeressen zijn natuurlijk heel goed voor een bepaald themafeest met een exotisch of arabisch tintje. Dit is een heel gespecialiseerd gebied waar wij u ook mee kunnen helpen.

U ziet dat er een enorm breed scala aan zangeressen bestaat. De Artiestenstal kan u ieder van dit soort zangeressen verzorgen voor elk feest en ieder evenement. Zelf als de zangeres er (nog) niet tussenstaat kunt u ons altijd even mailen en uw wensen doorgeven. Wij gaan dan aan het werk en zullen bijna altijd de geschikte zangeres voor uw feest of event vinden.

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Sluit Menu