Wilt u Berget Lewis boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Berget Lewis en een biografie over deze fantastische zangeres.

Berget Lewis boeken

Deze diva is bij uitstek geschikt als één van de beste bekende acts voor een chique feest of bedrijfsfeest maar ook voor een high-end privé-feest of huwelijksfeest. U kunt berget Lewis als solo-artiest boeken maar zij is ook te boeken met haar eigen live band. Dit is natuurlijk een ultieme ervaring van een live optreden van Berget Lewis op uw feest of event.

Uitgeroepen tot "beste zangeres van Nederland" is Berget Lewis nog veel meer dan dat! Ze mag zichzelf gerust een muzikaal fenomeen noemen.

Zangeres Berget Lewis inhuren

Hieronder vind u de actuele informatie om Berget Lewis te boeken. Wij verzorgen u deze zangeres en musicalster voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Berget Lewis voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act, met live band

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 500 pers

Genre:

Zangeres

Taal:

Nederlands, Engels,

Internationaal

Prijs:

€ 4.995,- tape-act


Extra mogelijkheden

  • met eigen live band 1 x 60 min
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Berget Lewis?

Bel ons!

artiestenstal

Berget Lewis biografie

Net als vele andere bekende amerikaanse zangeressen startte  Berget met zingen in de kerk. Het was een mooie start, want op vijftienjarige leeftijd toerde ze al met een gospelkoor door Amerika. Eind jaren negentig richtte ze haar groep “The Berget Lewis Gospel Train” op, waar ze overal in het land furore mee maakte. Haar carrière nam pas echt een vogelvlucht toen ze bekendheid verwierf  met Total Touch, waarna haar grote doorbraak niet lang meer op zich liet wachten.

Geliefde zangeres

Begin 2007 bracht ze ‘Deeper Love’ uit, een dancetrack die in maar liefst zeventien landen uitkwam. Toen ze in dat zelfde jaar samen met Edwin Evers het Tv-programma ‘Just The Two Of Us’ naar haar hand zette, was ze in een klap bekend en geliefd bij het grote publiek. Haar debuutalbum ‘Finally’ werd dan ook enthousiast ontvangen. Sindsdien heeft Berget Lewis zich ontwikkeld tot een van onze meest geliefde zangeressen.

Beste zangeres van Nederland

Haar rol als Maria in ‘The Passion’ was eigenlijk een logisch vervolg op het prille begin in het kerkkoor. Maar deze zangeres pur sang had zich ook zo zodanig ontwikkeld, dat ze in de finale van de TV-show ‘De Beste Zangers Van Nederland’ álle stemmen kreeg. Geen wonder dat ze ook internationaal omarmt wordt, als special guest van sterren als Van Morrison, Dave Stewart Maceo Parker en David Foster, en als soloartiest met haar eigen theatershows.Berget heeft zelfs een uitstapje naar de musicalwereld gemaakt en schitterde in één van de hoofdrollen als “Effie White”. Met dit musicaldebuut overtrof ` Berget zichzelf, de lovende recensies logen er niet om.

Op het podium staan is slechts één onderdeel van Bergets rijke leven in de muziek. Ze is ook een productief songschrijfster, vocal coach en voorzitter van de “Stichting Berget Lewis & Shirma Rouse Foundation” en founder van het uiterst succesvolle ZO! Gospel Choir. Waarmee ze een muzikaal platform biedt aan jong en getalenteerd zangtalent.

Berget Lewis boeken

Berget Lewis boeken of inhuren voor een feest

Na jaren van muzikale en persoonlijke ontwikkeling, van werken met inspirerende muzikanten en van genieten van almaar toenemend succes, is Berget weer toe aan het schrijven van een nieuw album.  Ze schrijft, componeert en zingt de muziek die ze wil zingen, songs die rechtstreeks uit haar hart komen, muziek die laat horen waar zangeres, performer en songschrijver Berget Lewis voor staat!
Berget’s levensmotto is dan ook 'Always stay true to yourself' en dat is en blijft ze ook, eerlijk tegen haarzelf.

Informatie over Berget Lewis? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

BERGET LEWIS BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.