Wilt u Thomas Berge boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Thomas Berge en een biografie over deze fantastische zanger.

Thomas Berge boeken

Ondanks de jonge leeftijd van Thomas Berge heeft deze zanger er al een behoorlijke carriére op zitten. Meer als 15 jaar zit hij al in de showbizz.

Naast zanger is Thomas tevens ambassadeur voor onder andere ‘Free A Girl’. Alsmede is hij een BN-er en populair TV-gezicht. Ook is hij een zeer succesvolle song-writer. ‘Leef’ van André Hazes Jr. is een nummer waar hij aan deelnam en ‘Hey Mooie Meid’ van Jan Smit is door hem geschreven.

Zanger Thomas Berge boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om Thomas Berge te boeken. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Thomas Berge voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, inprikset

Genre:

Zanger, volkszanger

Taal:

Nederlands, Engels

Prijs:

€ 2975,-


Extra mogelijkheden

  • inclusief licht en geluid
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Thomas Berge?

Bel ons!

artiestenstal

Thomas Berge boeken of inhuren

Thomas Berge stond in zowat elke zaal van Nederland met uitverkochte concerten in onder andere Afas live. Hij was één van de eerste artiesten die deelnam aan ‘De Beste Zangers Van Nederland’ en ontving onder andere een Zilveren Harp en meerdere gouden en platina awards. Het is duidelijk zijn dat deze jonge artiest een blijver is met veel succes op vele fronten.

Thomas Berge op TV

Het album ‘Berge Verzet’ werd genomineerd voor een 100% NL Award in de categorie ‘Album van het Jaar’. In september 2019 is Thomas Berge één van de kandidaten in het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’ op RTL en in dezelfde maand brengt hij zijn nieuwste single ‘In Het Donker’ uit. Samen met producer Gordon Groothedde werkte hij het afgelopen jaar aan nieuw materiaal.

Informatie over Thomas Berge? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Thomas Berge boeken

THOMAS BERGE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.