Wilt u Thomas Berge boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Thomas Berge en een biografie over deze fantastische zanger.

Thomas Berge boeken

Ondanks de jonge leeftijd van Thomas Berge heeft deze zanger er al een behoorlijke carriére op zitten. Meer als 15 jaar zit hij al in de showbizz en nog steeds is hij razend populair bij jong en oud. Het laatste project van Thomas Bergein samenwerking met Mike Peterson is echt een pareltje. 'Uit het Oog maar niet uit het Hart is een fantastische track waar de vocale kwaliteiten van deze twee giganten voor zich spreekt.

Ondanks de jonge leeftijd van Thomas Berge heeft deze zanger er al een behoorlijke carriére op zitten. Meer als 15 jaar zit hij al in de showbizz en nog steeds is hij razend populair bij jong en oud.

Zanger Thomas Berge boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om Thomas Berge te boeken. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Thomas Berge voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal.

5,0 van 5 sterren (uit 21 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act, met live band

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, inprikset

Genre:

Zanger, volkszanger

Taal:

Nederlands, Engels

Prijs:

€ 2975,-


Extra mogelijkheden

  • met eigen live band
  • inclusief licht en geluid
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Thomas Berge?

Bel ons!

artiestenstal

Thomas Berge boeken of inhuren

Thomas Berge stond in zowat elke zaal van Nederland met uitverkochte concerten in onder andere Afas live. Hij was één van de eerste artiesten die deelnam aan ‘De Beste Zangers Van Nederland’ en ontving onder andere een Zilveren Harp en meerdere gouden en platina awards. Het is duidelijk zijn dat deze jonge artiest een blijver is met veel succes op vele fronten. Anno 2021 is Thomas Berge totaal vernieuwd en heeft een gewaagde en creatieve weg ingeslagen. Dit is heel goed te horen in zijn laatste singles 'In het Donker' en 'Laten Gaan' en de prachtige cover van 'All of Me' van de Amerikaanse topzanger John Legend.

Thomas’ prestaties zijn wat dat betreft bijna net zo indrukwekkend als zijn vocale kwaliteiten. Want zingen kan ie als geen ander. Zijn enorme stembereik, controle, timbre en tekstbeleving maakten hem tot een geliefde deelnemer aan De Beste Zangers het afgelopen jaar.

Thomas Berge op TV

Het album ‘Berge Verzet’ werd genomineerd voor een 100% NL Award in de categorie ‘Album van het Jaar’. In september 2019 is Thomas Berge één van de kandidaten in het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’ op RTL en in dezelfde maand brengt hij zijn nieuwste single ‘In Het Donker’ uit. Samen met producer Gordon Groothedde werkte hij het afgelopen jaar aan nieuw materiaal. De zoektocht naar zichzelf hoor je terug in zijn muziek. Die weg kende pieken en dalen, maar nooit verloor hij de liefde voor het zingen. Thomas weet dat hij altijd op zijn zangstem kan vertrouwen. Zijn vizier staat weer op scherp en hij laat zich door niemand meer afleiden van zijn doel.

Dat Chiel Ottink, geboren in 1990, op 13-jarige leeftijd voor het eerst het podium beklom als Thomas Berge weet iedereen. Maar dat Thomas als jongste artiest ooit de Zilveren Harp ontving, diverse nummer-1 hits scoorde en meermaals op eigen kracht de HMH uitverkocht, is minder bekend.

Informatie over Thomas Berge? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Thomas Berge boeken

THOMAS BERGE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.