Rolf Sanchez boeken voor een live optreden op uw privé feest of bedrijfs-evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de zanger Rolf Sanchez, en een stukje van zijn biografie.

Rolf Sanchez boeken

Een sympathieke lach, aanstekelijke passie en enthousiasme en vrolijke Latin Beats. Deze combinatie maakt Rolf Sanchez, zowel nationaal als internationaal een gewilde artiest.

Latin Party

Wil je van je feest of evenement een spetterende Latin-Party maken? Door Rolf Sanchez te boeken, gaat dat gegarandeerd gebeuren! Zijn optredens omvatten snelle popsongs en gevoelige folksongs, die het publiek raken. Hij zingt in het Spaans, Engels en Nederlands en trekt jong en oud op de dansvloer met zijn muziek, Huur Rolf Sanchez en verander je feest of evenement in die ​​tropische party die je altijd al wilde organiseren!

Pa Olvidarte met Emma Heesters

Zijn duet ‘Pa Olvidarte’ met Emma Heesters in ‘Beste Zangers van Nederland’ veroverd de Nederlandse hitlijsten in 2019. Met zijn nieuwe nummer ‘Como Tu’ dat in 2020 uitkwam, toont hij opnieuw het Nederlandse publiek zijn talent.

Zanger Rolf Sanchez boeken

Hieronder vind u de actuele boekingsinformatie van Rolf Sanchez. Wij verzorgen u deze zanger voor elk feest en iedere gelegenheid. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Rolf Sanchez boeken voor uw privé -of bedrijfsfeest. Neem gerust contact met ons op en wij gaan voor u aan het werk!

5,0 van 5 sterren (uit 21 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

op aanvraag

Genre:

Zanger, Salsa, Zuid-Amerikaans,

Taal:

Nederlands, Spaans, Engels

Extra mogelijkheden

  • met eigen live band
  • i.c.m. een Coverband
  • i.c.m. een DJ
  • grote evenementen
  • incl. licht en geluid
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Rolf Sanchez?

bel ons!

artiestenstal

Rolf Sanchez biografie

In 2001 werd de Dominicaans-Nederlandse zanger en artiest met “Yo No Se Mañana” bekend in Nederland. Toen hij als 18-jarige finalist eindigde in X-factor liet Rolf een enorme indruk achter en werd hij de laatste jaren alleen maar bekender en geliefder bij het Nederlandse publiek.

Nummer 1 hit in America

Het is geen bescheiden lijst met nummer 1 hits van Rolf Sanchez. Nadat hij tekende bij Sony, eén van de grootste platenlabels ter wereld, kwam de plaat “Por Si No Te Vuelvo A Ver” in de Amerikaanse Billboard Top 100 Latin American lijst op nummer één! Rolf stal de harten van zijn publiek en ook de nummers ‘Que Se Siente’ en ‘Vas Estender’ eindigden in de Amerikaanse hitlijsten. Door deze enorme prestaties kwam hij in contact met bekende producers uit de Latin scene in ging met hun de studio in. Zij produceerden meerdere tracks van onder andere Pitbull, Marc Anthony en Prince Royce. Inmiddels zijn de nummers van Rolf Sanchez internationaal bekend.

Populair in Nederland

Terwijl Rolf Sanchez geregeld in het buitenland verblijft is hij toch heel actief in Nederland. Denk aan het lied 'Voy a Bailar met Boef en Ali B, zijn filmdebuut in 'Verliefd op Cuba' en zijn hit samen met Emma Heesters in 2019. Alsmede in 2021 komt Rolf geregeld erg hoog in de Top 40 met tracks als 'Ven Ven Ven' en 'Increible' in samenwerking met Kris Kross Amsterdam.

Rolf Sanchez boeken

Informatie over Rolf Sanchez, u kunt deze zanger boeken of inhuren bij de Artiestenstal voor de actuele gage en prijs. Neem contact op via onderstaand formulier voor meer informatie.

Rolf Sanchez boeken

ROLF SANCHEZ BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.