Wilt u Xander de Buisonjé boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Xander de Buisonjé en een biografie over deze grandioze zanger en songwriter.

Xander de Buisonjé boeken

In 1997 brak Xander met de band Volumia!, waar hij de leadzanger van was, door met de twee megahits 'Hou me Vast' en 'Afscheid'. Dubbel platina behaalde het debuutalbum van deze band en bereikte de eerste plek in de Album Top 100 dat jaar..

De band Volumia! ging helaas uit elkaar maar dat maakte wel de weg vrij voor de glansrijke solo-carrière van Xander de Buisonjé. Xander is niet alleen een fantastische muzikant en zanger maar ook als presentator schittert hij op TV. Zijn rol als Judas in 'The Passion' in 2016 was eveneens een succes.

Zanger Xander de Buisonjé boeken

Hier vind u de actuele informatie om Xander de Buisonjé te boeken. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Xander de Buisonjé voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 800 pers.

Genre:

Zanger

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Vanaf 9.995,-


Extra mogelijkheden

  • met live band 1 x 50 min.
  • openbare evenementen
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Xander de Buisonjé?

Bel ons!

artiestenstal

Xander de Buisonjé biografie

De Buisonjé rondde de havo af aan het Lorentz Casimir Lyceum in Eindhoven. In die tijd woonde hij bij zijn ouders in de Sonse wijk De Gentiaan. Hij kreeg bekendheid als leadzanger van de Heerlense band Volumia!, die op 18 april 2002 zijn laatste optreden gaf.

Afscheidsconcert André Hazes

Tijdens het afscheidsconcert in de Amsterdam ArenA voor de overleden zanger André Hazes in september 2004 zong De Buisonjé de Hazes-hit Zij gelooft in mij. Na die tijd werd het relatief stil rondom De Buisonjé. In het najaar van 2005 gaf hij nog wel een concert in de Heineken Music Hall. Ook schreef hij het danslied Bewegen voor de 2005-editie van Kinderen voor Kinderen.

Boekingen van Xander de Buisonjé

In november 2007 trad De Buisonjé op met een nummer dat speciaal geschreven is voor Unicef, de VN-kinderrechtenorganisatie. Voor het programma Million Dollar Wedding, gepresenteerd door Wendy van Dijk, zong De Buisonjé de titelsong Foto's in. In 2008 nam De Buisonjé deel aan het programma 71° Noord, dat hij vervolgens wist te winnen. Op 26 mei 2008 was hij gastartiest tijdens Samen met Dré in concert in de ArenA.

TV Presentator

In januari 2010 presenteerde De Buisonjé voor het eerst de concertreeks 'De Vrienden van Amstel Live' in de Rotterdamse Ahoy. Onder andere Kane, Nick & Simon, Jan Smit, Rowwen Hèze, VanVelzen, Het Goede Doel, Novastar, 2 Unlimited en Lisa Lois traden daar op.

Boek Xander de Buisonjé bij de Artiestenstal

In 2011 en 2014 nam hij deel aan het programma De beste zangers van Nederland. Hij presenteerde ook het programma Zij gelooft in mij, waarin ex-gedetineerden een nieuwe kans krijgen om een liefde te zoeken.

Xander de Buisonjé boeken

Xander de Buisonjé boeken of inhuren voor je feest

In 2016 vertolkte De Buisonjé de rol van Judas Iskariot tijdens het evenement The Passion 2016, opgevoerd in Amersfoort. In 2016 werd hij ook beëdigd tot BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand). In februari 2019 bracht De Buisonjé samen met Sem van Dijk, de zoon die hij met Wendy van Dijk heeft, een single uit genaamd Appelboom. Dit is de eerste single van Sem van Dijk.

Informatie over Xander de Buisonjé? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Xander de Buisonjé boeken

XANDER DE BUISONJE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.