Contact

De Artiestenstal

Hoe, waar en wanneer neem ik contact op met De Artiestenstal?

Op deze pagina vind u alle contactgegevens van het artiesten -en bemiddelingsbureau “De Artiestenstal”. Alsmede vind u onderaan een formulier voor informatie of voor een offerte-aanvraag voor een Band, DJ of Artiest.

Contactpersoon

David heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de entertainment branche, als bemiddelaar van bands en artiesten maar ook zelf als muzikant en artiest. Dit heeft het grote voordeel voor u dat de Artiestenstal de situatie en uw wensen van 2 kanten kan bekijken. Hierdoor kunnen wij u heel goed behulpzaam zijn met uw keuze van de juiste coverband of feestband. Maar ook welke solo-artiest goed bij uw feest of evenement past en welke juist niet. Natuurlijk is de ervaring van David ook welkom bij het plannen van uw evenement of feest. Zijn offline netwerk is dermate groot dat hij u van A tot Z kan helpen en adviseren.

Het contact is heel persoonlijk en wij weten meestal direct antwoord te geven op al uw vragen en wensen.

Tenslotte zijn wij zelf jarenlang aan beide kanten van de entertainment branche actief. En mocht u wensen hebben die niet direct beantwoord of opgelost kunnen worden dan gaan wij direct voor u aan het werk en komen wij zo snel mogelijk bij u terug met een oplossing of antwoord.

Uw contactpersoon bij de Artiestenstal is David Heutink.

Vragen over Artiesten, Bands of DJ's boeken?

Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

contact persoon artiestenstal

Contactgegevens

De Artiestenstal

Uw adviseur:

David Heutink

Telefoon:

Adres:

Hofweg 16, 2631 XE Nootdorp

KvK:

27355867

Openingstijden:

Ma t/m Vrij van 10.00u - 18.00u

Zaterdag en Zondag deels bereikbaar

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024