Contact De Artiestenstal:

Hier op deze pagina vind u alle contactgegevens van het artiesten bemiddelingsbureau “De Artiestenstal”. Ook vind u onderaan een formulier voor informatie of voor een offerte-aanvraag voor een Band, DJ of Artiest.

Contactpersoon

David heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de entertainment branche, als bemiddelaar van bands en artiesten maar ook zelf als muzikant en artiest. Dit heeft het grote voordeel voor u dat de Artiestenstal de situatie en uw wensen van 2 kanten kan bekijken. Hierdoor kunnen wij u heel goed behulpzaam zijn met uw keuze van de juiste coverband of feestband. Maar ook welke solo-artiest goed bij uw feest of evenement past en welke juist niet. Natuurlijk is de ervaring van David ook welkom bij het plannen van uw evenement of feest. Zijn offline netwerk is dermate groot dat hij u van A tot Z kan helpen en adviseren.

Het contact is heel persoonlijk en wij weten meestal direct antwoord te geven op al uw vragen en wensen.

Tenslotte zijn wij zelf jarenlang aan beide kanten van de entertainment branche actief. En mocht u wensen hebben die niet direct beantwoord kunnen worden dan gaan wij direct voor u aan het werk en komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een oplossing of antwoord.

Uw contactpersoon bij de Artiestenstal is David Heutink.

Contactgegevens

Uw adviseur:

David Heutink

Telefoon:

Adres:

Hofweg 16

2631 XE Nootdorp

KvK:

75414899


contact persoon artiestenstal

Informatie over Artiesten, Bands of DJ’s boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden?

Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.