Contact De Artiestenstal:

Hier op deze pagina vind u alle contactgegevens van het artiesten bemiddelingsbureau-
“De Artiestenstal”. Ook vind u onderaan een formulier voor informatie of voor een offerte-aanvraag voor een Band, DJ of Artiest.

Contactpersoon

contact-persoon-artiestenstal
uw entertainment adviseur

Uw contactpersoon bij de Artiestenstal is David Heutink.

David heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de entertainment branche, als bemiddelaar van bands en artiesten maar ook zelf als muzikant en artiest. Dit heeft het grote voordeel voor u dat de Artiestenstal de situatie en uw wensen van 2 kanten kan bekijken. Hierdoor kunnen wij u heel goed behulpzaam zijn met uw keuze van de juiste coverband of feestband maar ook welke solo-artiest goed bij uw feest of evenement past en welke juist niet. Natuurlijk is de ervaring van David ook welkom bij het plannen van uw evenement of feest. Zijn offline netwerk is dermate groot dat hij u van A tot Z kan helpen en adviseren.

Het contact is heel persoonlijk en wij weten meestal direct antwoord te geven op al uw vragen en wensen. Wij zijn tenslotte zelf jarenlang aan beide kanten van de entertainment branche actief. En mocht u wensen hebben die niet direct beantwoord kunnen worden dan gaan wij direct aan het werk voor u en komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een oplossing of antwoord.

Contact gegevens

De Artiestenstal

David Heutink
Entertainment adviseur
Hofweg 16 | 2631 XE Nootdorp
info@artiestenstal.nl
06 53 12 6857
KvK: 75414899

Geef uw wensen door…

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.