Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 7 reviews)

Contact

De Artiestenstal

Hoe, waar en wanneer neem ik contact op met De Artiestenstal?

Op deze pagina vind u alle contactgegevens van het artiesten -en bemiddelingsbureau “De Artiestenstal”. Alsmede vind u onderaan een formulier voor informatie of voor een offerte-aanvraag voor een Band, DJ of Artiest.

Contactpersoon

David heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de entertainment branche, als bemiddelaar van bands en artiesten maar ook zelf als muzikant en artiest. Dit heeft het grote voordeel voor u dat de Artiestenstal de situatie en uw wensen van 2 kanten kan bekijken. Hierdoor kunnen wij u heel goed behulpzaam zijn met uw keuze van de juiste coverband of feestband. Maar ook welke solo-artiest goed bij uw feest of evenement past en welke juist niet. Natuurlijk is de ervaring van David ook welkom bij het plannen van uw evenement of feest. Zijn offline netwerk is dermate groot dat hij u van A tot Z kan helpen en adviseren.

Het contact is heel persoonlijk en wij weten meestal direct antwoord te geven op al uw vragen en wensen.

Tenslotte zijn wij zelf jarenlang aan beide kanten van de entertainment branche actief. En mocht u wensen hebben die niet direct beantwoord of opgelost kunnen worden dan gaan wij direct voor u aan het werk en komen wij zo snel mogelijk bij u terug met een oplossing of antwoord.

Uw contactpersoon bij de Artiestenstal is David Heutink.

Vragen over Artiesten, Bands of DJ’s boeken?

Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

contact persoon artiestenstal

Contactgegevens

De Artiestenstal

Uw adviseur:

David Heutink

Telefoon:

Adres:

Hofweg 16, 2631 XE Nootdorp

KvK:

75414899

Openingstijden:

Ma t/m Vrij van 10.00u – 18.00u

Zaterdag en Zondag deels bereikbaar