0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands, internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Excl geluid op basis van inprikken

Prijs:

Tot 1 maart 2024 € 3.995,-

Na 1 maart 2024 € 4.995,-

Django Wagner boeken

Django Wagner nu boeken voor je feest

Wilt u Django Wagner boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsevenement? De Artiestenstal is een erkend beokingsbureau online en hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest en volkszanger kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Django Wagner en een biografie over deze sympathieke zanger.

Django Wagner boeken

De feestklassieker en debuutsingle ‘Kali’ van deze grandioze artiest en entertainer verschijnt in 2009. Zijn vrienden van het legendarische ‘Rosenberg Trio’ verzorgen het muzikale gedeelte en geven het een “Gipsy Ambience”. Het nummer staat meteen wekenlang genoteerd in de Nederlandse hitlijsten.

Dat het zigeunerbloed door de aderen van Wagner stroomt is duidelijk te horen in zijn superhit Kali. De single waaraan het wereldberoemde Rosenberg Trio meewerkte staat wekenlang in de hitlijsten en wordt een echte feestklassieker.

Django Wagner heeft veel onderscheidingen en awards tijdens zijn loopbaan mogen ontvangen. Onder andere de ‘Zilveren Harp’ en de felbegeerde ‘Edison’. Daarnaast is hij eveneens uitgeroepen tot ‘De Beste Zanger van NL door ‘Buma’ en ‘Party awards’.

Zanger Django Wagner boeken

Hier vind u de actuele boekingsinfo voor Django Wagner. Wij verzorgen deze bekende zanger en artiest voor ieder privé-feest of besloten en openbaar evenement. Wij kunnen u scherpe prijzen en goede afspraken garanderen als wij Django Wagner boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands, internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Excl geluid op basis van inprikken

Prijs:

Tot 01.03.24 € 3.995,-

Na 01.03.24 € 4.995,-

Extra Boekingsopties

met eigen live band

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

licht en geluid inclusief

prijs en info op aanvraag

Interesse in Django Wagner?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Biografie Django Wagner

Na Kali volgden grote hits als: ‘Mooie blauwe ogen’, ‘Mijn naam dat is Marina’, ‘Maar toch blijf je me trouw’, ‘Die ene mooie vrouw’, ‘Dat ene moment’ en ‘We dansen samen de Bossa Nova’. Succesvolle cd-albums zijn ‘Kali’, ‘Mijn Gevoel’ en ‘Als de Nacht’. Deze albums staan stuk voor stuk langdurig in de album top 100. Voor de albums ‘Mijn gevoel’ en ‘Als de nacht’ krijgt Django een gouden cd uitgereikt. Enorm succesvol zijn ook de duetten die Django met andere artiesten doet. “In ons café” met Frans Duijts en “Vlinders” met Antje Monteira zijn grote hits. Deze duetten en nog vele andere, zijn terug te vinden op het cd-album “Samen“.

Boekingen Django Wagner

Het jaar 2015 brengt weer veel goeds voor Django. Zijn album “Mijn muziek, mijn passie” verschijnt en komt op nummer 1 van de album top 100. Hij wordtuitgenodigd om deel te nemen aan diverse tv-programma’s. Hij zit in alle afleveringen van Muziekfeest op het Plein van de TROS en Nederland Muziekland van SBS6 en begin juli was Django in Salou voor de opnames van “De zomer voorbij“. Django scoort in het najaar van 2015 nog een grote hit met de single “Daar zijn vaders voor“. Het jaar wordt afgesloten met een de kerstsingle “Blijf jij na deze kerst voorgoed met mij“. Django is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”.

Django Wagner boeken voor jouw feest

Django is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”. Zijn prachtige stem en zijn indrukwekkende vocale kwaliteiten onderscheidt hem van andere zangers. Alsmede staat er een echte persoonlijkheid met veel charisma op het podium. Daarbij heeft Django een zeer innemende en sympathieke uitstraling en wint hij altijd het publiek voor zich..

Emoties Django Wagner

Het album 'Emoties' van Django Wagner is tevens een gevarieerd werk met fraaie ballads en een aantal liedjes waarin sterke Latin-invloeden te horen zijn. Natuurlijk staat de succesvolle hitsingle ‘Wij Met Zn Twee’, wat een duet is met Danny De Munk, erop. Eveneens het aanstekelijke, op single verschenen, ‘Laat Me Lachen’. Zeer opvallend is het uptempo lied ‘Want ’t Is Weer Weekend’. Django heeft dit nummer namelijk ook opgenomen in het Sinti (zijn moedertaal) en aan het album toegevoegd als speciale bonustrack. Voor dit nummer wist Django het Koninklijk Zigeunerorkest Roma Mirando te strikken. Een bijzondere samenwerking met een al even bijzonder resultaat. Emoties mag een waardige opvolger van ‘Mijn Muziek, Mijn Passie’ genoemd worden. Het album dat Django in 2019 zijn eerste nummer één notering in de GFK Album Charts opleverde.

Informatie over Django Wagner? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Django Wagner boeken

DJANGO WAGNER BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Ruth Jacott boeken of inhuren bij de Artiestenstal
Ruth Jacott boeken
Danny de Munk boeken of inhuren voor een feest bij de Artiestenstal
Danny de Munk boeken
Gers Pardoel boeken
Ferry Doedens boeken bij de Artiestenstal
Ferry Doedens boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024