Wilt u Django Wagner boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsevenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest en volkszanger kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Django Wagner en een kleine biografie over deze sympathieke zanger.

Django Wagner boeken

De feestklassieker en debuutsingle ‘Kali’ van Django Wagner verschijnt in 2009. Zijn vrienden van het legendarische ‘Rosenberg Trio’ verzorgen het muzikale gedeelte en geven het een “Gipsy Ambience”. Het nummer staat meteen wekenlang genoteerd in de Nederlandse hitlijsten.

Django Wagner heeft veel onderscheidingen en awards tijdens zijn loopbaan mogen ontvangen. Onder andere de ‘Zilveren Harp’ en de felbegeerde ‘Edison’. Daarnaast is hij eveneens uitgeroepen tot ‘De Beste Zanger van NL door ‘Buma’ en ‘Party awards’.

Zanger Django Wagner boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om Django Wagner te boeken. Boek Django Wagner voordelig voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk feest.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Op basis van inprikken

Genre:

Zanger, volkszanger

Taal:

Nederlands, Engels, Sinti, Internationaal

Prijs:

Vanaf € 3.995,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. met een live band
  • i.c.m. een DJ
  • licht en geluid groot evenement
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Django Wagner?

bel ons!

artiestenstal

Discografie en biografie van Django Wagner

Na Kali volgden grote hits als: ‘Mooie blauwe ogen’, ‘Mijn naam dat is Marina’, ‘Maar toch blijf je me trouw’, ‘Die ene mooie vrouw’, ‘Dat ene moment’ en ‘We dansen samen de Bossa Nova’. Succesvolle cd-albums zijn ‘Kali’, ‘Mijn Gevoel’ en ‘Als de Nacht’. Deze albums staan stuk voor stuk langdurig in de album top 100. Voor de albums ‘Mijn gevoel’ en ‘Als de nacht’ krijgt Django een gouden cd uitgereikt.

Duetten met bekende artiesten

Enorm succesvol zijn ook de duetten die Django met andere artiesten doet. “In ons café” met Frans Duijts en “Vlinders” met Antje Monteira zijn grote hits. Deze duetten en nog vele andere, zijn terug te vinden op het cd-album “Samen“.

Boekingen van Django Wagner

Het jaar 2015 brengt weer veel goeds voor Django. Zijn album “Mijn muziek, mijn passie” verschijnt en komt op nummer 1 van de album top 100. Hij wordt uitgenodigd om deel te nemen aan diverse tv-programma’s. Hij zit in alle afleveringen van Muziekfeest op het Plein van de TROS en Nederland Muziekland van SBS6 en begin juli was Django in Salou voor de opnames van “De zomer voorbij“. Django scoort in het najaar van 2015 nog een grote hit met de single “Daar zijn vaders voor“. Het jaar wordt afgesloten met een de kerstsingle “Blijf jij na deze kerst voorgoed met mij“.

Django is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”.

Emoties van Django Wagner

Emoties is tevens een gevarieerd album met fraaie ballads en een aantal liedjes waarin sterke Latin-invloeden te horen zijn. Natuurlijk staat de succesvolle hitsingle ‘Wij Met Z’n Twee’, wat een duet is met Danny De Munk, erop. Eveneens het aanstekelijke, op single verschenen, ‘Laat Me Lachen’. Zeer opvallend is het uptempo lied ‘Want ’t Is Weer Weekend’. Django heeft dit nummer namelijk ook opgenomen in het Sinti (zijn moedertaal) en aan het album toegevoegd als speciale bonustrack. Voor dit nummer wist Django het Koninklijk Zigeunerorkest Roma Mirando te strikken. Een bijzondere samenwerking met een al even bijzonder resultaat.

GFK Album Charts

Emoties mag een waardige opvolger van ‘Mijn Muziek, Mijn Passie’ genoemd worden. Het album dat Django in 2019 zijn eerste nummer één notering in de GFK Album Charts opleverde.

Django Wagner boeken voor jouw feest

Django Wagner heeft een prachtig en heel indrukwekkend stemgeluid. Wanneer hij zingt, staan de geluidsinstallatie naast de bühne letterlijk te dansen door de karchtige en diepe sound. Alsmede staat er een persoonlijkheid op het podium met een zeer innemende en sympathieke uitstraling.

Na een aantal succesvolle singles zoals o.a. ‘Jij bent anders nu’ en een uitstapje naar de house met de Outsiders die een hardcore remix van ‘Kali’ maakten, komt Django in het Coronatijdperk met een fantastische bewerking van ‘Volare’. Deze klassieker vertolkt hij in het engels en doet het origineel veel eer aan!

Informatie over Django Wagner boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Django Wagner boeken

DJANGO WAGNER BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.