Wilt u Danny de Munk boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Danny de Munk en een biografie over deze jolige en sympathieke (volks)zanger.

Danny de Munk boeken

Deze jolige Amsterdammer is bij uitstek geschikt voor elke gelegenheid waar ouderwetse gezelligheid en feeststemming voorop staat. Wil je een echt Amsterdams feestje, dan is Danny de Munk de juiste artiest van uw keuze.

Met de openingstekst "krijg toch allemaal de klere, val voor mijn part allemaal dood" in zijn eerste eigen lied 'Ik voel me zo verdomd alleen', wist Danny de Munk op 12-jarige leeftijd Nederland te veroveren als 'Ciske de Rat' in de gelijknamige film. Sindsdien heeft hij een glansrijke carriére achter zich en gaat hij nog steeds vol gas door.

Volkszanger Danny de Munk boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om Danny de Munk te boeken. Boek Danny de Munk boeken voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 150 man

Genre:

Zanger, volkzanger

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Vanaf € 4950,- besloten tot 250 man


Extra mogelijkheden

  • besloten boven de 250 pers.
  • openbaar tot 5000 pers.
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. coverband
  • licht en geluid groot evenement
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Danny de Munk?

bel ons!

artiestenstal

Danny de Munk biografie

Op 19 februari 1970 wordt Danny de Munk geboren te Amsterdam. Hij groeit op in “oud west” de Amsterdamse Staatsliedenbuurt. Danny viel tijdens zijn schooltijd op door zijn acteertalent en vocale kwaliteiten, tijdens een schoolmusical, genaamd "Lang leven Snuffel" op de Van Bosseschool te Amsterdam.

Lied van André Hazes

Op 10 maart 1982 vond de laatste voorronde plaats van de talentenjacht "Cabaret der Onbekende" in de Shorts of Londen, een café op het Amsterdamse Rembrandtplein. Danny de Munk vertolkte als 12 jarige “Een beetje verliefd” van André Hazes, die in die tijd samen met Harry Slinger zijn grote idool was.

Ciske de rat

Na vele audities werd Danny de Munk op 12 jarige leeftijd gekozen voor de remake van een film uit 1955, genaamd "Ciske de Rat". In deze film speelt Danny de rol van Ciske Vrijmoeth die als bijnaam Ciske de Rat heeft.

Men zocht voor deze film een jonge acteur die het Nederlandse publiek van jong en oud wist te bekoren en voor zich te winnen. Danny werd gekozen uit 3500 aanmeldingen. Het werd een massale auditie en Danny de Munk won deze met overtuiging. Geschiedenis leert dat het allemaal uitgepakt heeft precies zoals producent Willem Verstappen het voor zich zag. Danny was de juiste persoon en heeft in die tijd de harten van alle Nederlanders veroverd.

Succes dankzij de film

De titelsong “Ik voel me zo verdomd alleen”, geschreven door Karin Loomans en Herman van Veen, werd een nummer 1-hit in Nederland. Dit was de best verkochte single van 1984 en gezongen door Danny de Munk. Na het filmsucces ging Danny de studio in en nam daar in de loop van de jaren meerdere albums en singles op, die hem beloonde met Goud en Platina.

Danny de Munk boeken

Musicalster

Een omslag in de carrière van Danny kwam door de rol van Marius in de musical Les Misérables in 1991. Danny speelde Marius dermate overtuigend waardoor de start van een nieuwe carrière als musicalster was geboren. Danny schitterde in diverse hoofdrollen in meer dan 12 Nederlandse musical producties. Jarenlang blijft Danny een succes in de wereld van musicals en in 2007 vierde hij zijn 25-jarig jubileum als artiest in de Ahoy. Samen met zijn vader zingen zij tijdens dit concert een "Duo de Munk Medley", van zijn opa en oma die in 1955 "Duo de Munk" vormde.

Vele succes over de jaren

In de opvolgende 5 jaar, tot zijn 30-jarig jublileum in 2012, schittert hij in musicals en brengt vele albums en singles uit. Onder andere speelt hij 'Ciske de Man' in de musical "Ciske de Rat" van 2007 tot 2009. Hij schittert "The Passion", doet een real-life soap op TV en brengt vele albums uit waaronder "Hart en Ziel", “Dit is mijn Leven” en “Mijn levenslied”.

Danny de Munk boeken of inhuren

17 november 2012 is een jubileum datum voor Danny, dan zit hij 30 jaar in het vak. Ter ere van dit jubileum gaf Danny de Munk op deze datum een knallend en kleurrijk concert in een uitverkochte Heineken Music Hall met diversen gast optredens die in Danny zijn carrière de revue hebben gepasseerd. Terug kijkend op zijn 30 jarig jubileum schreef en zong Danny speciaal het nummer “Na al die tijd”.

In 2016 brengt Danny zijn single, samen met Django Wagner, "Wij met zijn twee uit". Samen vormde zij een goed duo en hun verschillende stijlen en stemmen zorgde voor een goede hit.

40 jaar in het vak

In april 2018 werkte Danny wederom mee met de concerten van Holland zingt Hazes in Ziggo Dome. Alsmede treed hij op bij Toppers in Concert dat jaar.

Met de tijd mee

Danny de Munk bedacht een nieuwe muziekstroom genaamd “Nederdance”. In deze nieuwe stijl wordt Nederlandstalig zang gecombineerd met dance muziek. Zijn eerste Nederdance track genaamd “Toch ff lekker zo” werd erg goed ontvangen en behaalde positie nummer 9 in de iTunes top 100. Bij NPO Radio 2 Ruud de Wild was de plaat “Toch ff lekker zo” twee weken lang de TOPSONG!

Het mag duidelijk zijn dat Danny de Munk nog jaren actief zal blijven in de entertainment wereld en zich elke keer weer zal blijven vernieuwen. Dit maakt hem een artiest van de bovenste plank en een begrip in het Nederlandse muzieklandschap. En daarom is hij geschikt voor elke gelegenheid. Danny de Munk boeken doe je bij De Artiestenstal!

Informatie over Danny de Munk? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Danny de Munk boeken

DANNY DE MUNK BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.