0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Volkszanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl lmonitorset, excl geluidset

Prijs:

Vanaf € 1.995,-

Jan Biggel boeken

Jan Biggel

Jan Biggel boeken of inhuren voor je feest of evenement? De Artiestenstal is het artiestenbureau waar u elke volkszanger of artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Jan Biggel en een kleine biografie over deze grappige volkszanger.

Jan Biggel boeken

Kerstkindje Jan Biggel is inmiddels bekend door heel Nederland, met zijn unieke sound en zijn oneindige enthousiasme zet hij menig feest op zijn kop. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk zijn mega hit ‘Ons Moeder Zeej Nog’.

En de supertoffe single ‘Lilluke Linda’ is inmiddels ook een niet te missen meezinger op menig feest. Nu is zijn laatste single 'Ik War Op Blauw Gestart' in de lucht en we verwachten daar zeer veel van. Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. Wij durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest! Kortom, als je écht een feestje wilt waar iedereen los gaat en ook nog krom van het lachen ligt, ga dan voor Jan Biggel! Je zult er zeker geen spijt van hebben.

Volkszanger Jan Biggel boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Jan Biggel. Wij verzorgen deze bekende zanger en artiest voor ieder privé-feest of besloten en openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Jan Biggel boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Volkszanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl. monitorset, excl. geluidset

Prijs:

Vanaf € 1.995,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

licht en geluid inclusief

prijs en info op aanvraag

Interesse in Jan Biggel?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Jan Biggel boeken

Biografie Jan Biggel

Samen met Arno Sloot maakte hij ‘Ik Wil Alleen Likes’ en ‘We Gaan Op Stap’. Met zijn kamer vullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van ‘Ons Moeder Zeej Nog’ opgefrist en verscheen de singel met de Alpenzusjes, ‘Superman’. Daarna heeft hij de samenwerking met Special Krew gezocht, waar het nummer ‘Stuiteruh’ uit kwam. Een energiek, uptempo nummer waar de grond van trilt! Voor het WK verscheen de Oranje single. Jan Biggel schreef voor carnaval 2023 de nieuwe plaat, Als Bij Ons D’n Haon Weer Kraait...

Jan Biggel boeken voor je feest

Boekingen van Jan Biggel

Informatie over Jan Biggel boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Jan Biggel boeken

JAN BIGGEL BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Zanger Irvine boeken bij De Artiestenstal
Feestzanger Irvine boeken
Wesly Bronkhorst boeken bij De Artiestenstal
Wesly Bronkhorst boeken
Mike Peterson boeken
Mike Peterson boeken
John de Bever boeken
John de Bever boeken voor je feest

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024