Wilt u Snelle boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke zanger, artiest en rapper kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Snelle en een korte biografie over deze populaire zanger en rapper.

Snelle boeken

Zoek je die gewone dorpsjongen die uitgegroeid is tot een icoon in de music scene, dan ben je bij Snelle aan het goede adres. Deze jonge zanger en rapper zal je feest of evenement laten exploderen, zo mateloos populair is hij momenteel bij de jonge én zelfs oudere generatie. Zijn songteksten spreken alle leeftijden aan waardoor hij uitermate geschikt is voor een feest of evenement van alle leeftijden.

Toen hij uitkwam met het nummer " Reünie", voelden heel veel jongeren een klik en konden zich identificeren met de tekst van dit nummer. Heel eerlijk, wie kan zich niet identificeren met dit nummer en de situatie die Snelle, met een terugblik op zijn schooljaren, vertolkt in deze grandioze track. Een sterk staaltje songwriting en sfeer creëren.

Zanger en Rapper Snelle boeken

Hier vind u de actuele informatie om Snelle te boeken. Wij verzorgen u deze rapper en zanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Snelle boeken voor uw besloten of openbare evenement bij de Artiestenstal!

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Genre:

Rapper, Zanger, HipHopper, Urban

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • inclusief licht en geluid
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Snelle?

Bel ons!

artiestenstal

Snelle biografie

Lars Bos a.k.a rapper Snelle is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen met een hazenlip ook een muzikaal verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren. ‘’Doordat ik vrijwel alles relativeer heb ik over alles een, in mijn beleving, interessante mening die ik op authentieke en soms vergezochte wijze in mijn liedjes verwerk. Zo geniet ik echt van het knutselen met woorden en het spelen met de manier waarop ik dingen zeg. Snelle houdt het echt en real, en dat is wat deze generatie zo aanspreekt.

Zijn plek en perspectief is binnen de hiphop niet alledaags maar daardoor juist interessant en sleutel tot zijn succes.

Snelle op FunX

Met zijn in 2016 uitgebrachte “Vier EP” en ‘’Bijrijder EP’’ was Snelle’s muziek goed voor ruim 1.300.000 streams en plays op platforms als YouTube en Spotify, wat ook werd gestimuleerd door de steun van relevante hiphopinstanties als bijvoorbeeld Puna, FunX en 101barz.

Boekingen van Snelle

Snelle’s sound wordt gekenmerkt door instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dit, gecombineerd met moderne trapbeats/drums en een authentieke woordkeus en boodschap, zorgt voor een verfrissende en ietwat wavey sound die eerder al te horen was op o.a. Woohah, NewSkoolfest, 10 jaar Puna, Definitie van Hiphop, Keizerrijk en tientallen shows door heel Nederland.

Snelle, de dorpse jongen en rapper

Zijn dorpse vriendengroep blijft belangrijk voor Snelle. Hij is omringd door mensen die soortgelijk grootgebracht zijn en allemaal affiniteit hebben met het creatieve. Snelle zet met zijn muziek en video’s een ‘young independent boys having fun’ cultuurtje neer, waarbij het belangrijk is dat iedereen zijn hart volgt en samen groeit door middel van muziek. Zijn muziek neemt je mee in het studentenleven van nu en al haar verleidingen.

Snelle boeken

Snelle boeken of inhuren voor je event

Snelle boeken voor jouw feest of zakelijk event? Dat kan voor de actuele gage bij de Artiestenstal. Deze jonge en zeer populaire zanger en rapper zal je evenement extra kleur geven zoals geen ander kan. De dorpse uitstraling die Snelle heeft zorgt voor een enorme verrassing als hij gaat zingen of rappen.

Check ook de hit 'Blijven Slapen" met Maan. Neem nu contact op met de Artiestenstal en vraag naar de mogelijkheden om Snelle te boeken.

Informatie over Snelle? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Snelle boeken

SNELLE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.