Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl monitorset

Prijs:

Vanaf € 1.495,-

Sven Versteeg boeken

Sven Versteeg nu boeken voor jouw feest!

Sven Versteeg boeken of inhuren voor je feest of evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke volkszanger of artiest kunt boeken. Met meer als 30 jaar ervaring in de entertainmentbranche is ons boekingbureau een vertrouwd adres geworden voor het verzorgen van boekingen van bekende en lokale artiesten, bands en DJ's. Op deze pagina vindt u meer informatie over Sven Versteeg en een korte biografie over deze Nederlandse volkszanger.

Sven Versteeg boeken

Sven Versteeg is een allround Nederlandse volkszanger. Tijdens zijn optredens kun je zalfs verzoekjes indienen en hij zal ze als een echte entertainer vertolken. Geen vaste playlist met elke keer dezelfde somgs, elk optreden is weer anders van Sven Versteeg.

Zijn laatste hit 'Kroegoloog' is in opvolging van zijn eerdere hits 'Ratata en 'Baas van het Café' wederom een superleuke hit en wordt in elk Hollands Café met volle borst meegezongen en enthousiast ontvangen.

Nederlandse zanger inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Sven Versteeg. Wij verzorgen deze Nederlandse zanger en artiest voor ieder privé-feest en besloten of openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Sven Versteeg boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, volkszanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl monitorset

Prijs:

Vanaf € 1.495,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

Inclusief geluid

prijs en info op aanvraag

Interesse in Sven Versteeg?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Sven Versteeg boeken

Sven Versteeg Biografie

Nadat Sven in 2017 vanuit het niets de finale bereikte van “Jantjes Verjaardag” talentenjacht, kwamen er zoveel veel positieve reacties dat hij besloot om zich 100% op zijn carrière te richten. Na deze fantastische start kwamen direct veel aanvragen, wat resulteerde in veel optredens in het land. Ook bracht Sven 6 eigen singles uit waaronder: “ Liever de Liefste”, “Jij Wordt De Mijne” en “Stapel”

Het succes van Sven Versteeg

Inmiddels is Sven een veelgevraagd zanger/entertainer. Dit merkte ook het gezelligste Café van Nederland op. Café Bolle Jan, waar hij wekelijks mag optreden. In 2019 won Sven een Koos Alberts Award voor Beste Talent. In dezelfde categorie werd hij dat jaar ook genomineerd voor een Buma NL Award!

Boekingen van Sven Versteeg

Bij elk optreden bepaald Sven kort van te voren of tijdens het optreden met zijn geluidsman wat hij gaat zingen. Geen standaard set lijst dus. Door verzoekjes te doen en ter plekke te bepalen wat er gezongen gaat worden kan Sven gemakkelijk in spelen op het publiek. Een bruiloft, feesttent of bedrijfsfeest. Niks is voor Sven te gek. Wat je bij zijn optredens kunt verwachten?

Veel geboekte artiest op feesten

Een flinke dosis entertainment en interactie met het publiek, want hij is een rasechte entertainer en professioneleperformer. Op muzikaal gebied kun je hits uit heden en verleden, op maat gemaakte medleys en mash ups verwachten. Sven Versteeg zet elke zaal op z’n kop!

Informatie over Sven Versteeg? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sven Versteeg boeken

SVEN VERSTEEG BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Jan Biggel boeken
Zanger Irvine boeken bij De Artiestenstal
Feestzanger Irvine boeken
Wesley Klein boeken bij De Artiestenstal
Wesley Klein boeken
john west boeken
John West boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024