Wilt u Peter La Haye boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Peter La Haye en een biografie over deze fantastische zanger met zijn warme stem.

Peter La Haye boeken

Deze Nederlandse zanger die al van jongs af aan met zingen bezig is maakt er iedere keer weer echt een feestje van. U kunt er zeker van zijn als u Peter La Haye boekt voor uw feest of evenement dat u een echte artiest met allure in huis heeft gehaald.

Totaal van deze tijd weet Peter La Haye een moderne volkszanger neer te zetten die elke gelegenheid waar hij geboekt wordt weet op te leuken.

Peter La Haye als zanger boeken of inhuren

Hieronder vind u de actuele informatie om Peter La Haye te boeken. Wij verzorgen u deze zanger en volkszanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Peter La Haye voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 150 pers

Genre:

Zanger, Volkszanger

Taal:

Nederlands, Engels,

Internationaal

Prijs:

vanaf € 695,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Peter La Haye?

Bel ons!

artiestenstal

Peter La Haye biografie

De in 1978 te Zoetermeer geboren en getogen zanger en producer Peter La Haye, is allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Op tienjarige leeftijd kreeg hij een Soundmixer, deed al snel mee aan diverse talentenjachten en ging met diverse collega’s op pad. Dagelijks studeerde hij aan zijn repertoire, waarna hij op zijn zestiende zijn eigen weg gaat en een solocarrière start.

Debuutsingle Peter La Haye

Zijn eerste single “Simpelweg omdat ik van je hou” werd opgemerkt door radio en TV. Hij verscheen bij Call Tv en Nachtrijder en stond op de bühne met Sugar Lee Hooper en André Hazes. Naast alle optredens ging Peter zijn eigen nummers maken in zijn studio “Leico Music”.

Rasentertainer

Inmiddels timmert Peter al jaren aan de weg, heeft een geweldig stemgeluid en is op het podium een echte rasentertainer. Door de jaren heen wordt Peter een geziene artiest tijdens vele feesten, partijen en evenementen door het gehele land.

Peter La Haye inhuren voor ieder gelegenheid

Deze rasartiest en entertainer is geschikt voor diverse feesten en bedrijfsevents. Zijn repertoire is internationaal en weet jong en oud te bekoren. Moderne hits, danceclassics en hollandse meezingers passeren de revue en houden de dansvloer op uw feest de gehele avond vol. Daarbij weet Peter La Haye met zijn charme en dosis droge humor de avodn goed te modereren. Kortom, zoekt u een veelzijdige artiest die niet gelijk uw budget laat exploderen, ga dan voor Peter La haye.

Informatie over Pater La Haye? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Peter La Haye boeken

PETER LA HAYE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.