0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands, engels, internationaal

Speelduur:

1 x 30 min., 1 x 45 minten

2 x 30 min

Techniek:

Incl geluid tot 150 man

Prijs:

Vanaf € 695,-

Peter Le Haye boeken

Peter Le Haye

Peter Le Haye boeken of inhuren? Wilt u Peter Le Haye boeken of huren voor uw privé feest of evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke volkszanger of artiest kunt boeken. Op deze persoonlijke pagina van Peter Le Haye vind u alle actuele info over deze zanger.

Peter Le Haye boeken

Deze Nederlandse zanger die al van jongs af aan met zingen bezig is maakt er iedere keer weer echt een feestje van. U kunt er zeker van zijn als u Peter La Haye boekt voor uw feest of evenement dat u een echte artiest met allure in huis heeft gehaald.

Totaal van deze tijd weet Peter La Haye een moderne volkszanger neer te zetten die elke gelegenheid waar hij geboekt wordt weet op te leuken.

Zanger Peter Le Haye inhuren

Hieronder vind u de actuele informatie om Peter La Haye te boeken. Wij verzorgen u deze zanger en volkszanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Peter La Haye voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Internationaal, Soul, Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot minimaal 200 man

Prijs:

Vanaf € 1.795,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

licht en geluid boven 200 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in Peter Le Haye?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Peter Le Haye boeken

Peter Le Haye Biografie

De in 1978 te Zoetermeer geboren en getogen zanger en producer Peter La Haye, is allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Op tienjarige leeftijd kreeg hij een Soundmixer, deed al snel mee aan diverse talentenjachten en ging met diverse collega’s op pad. Dagelijks studeerde hij aan zijn repertoire, waarna hij op zijn zestiende zijn eigen weg gaat en een solocarrière start.

Debuutsingle Peter Le Haye

Zijn eerste single “Simpelweg omdat ik van je hou” werd opgemerkt door radio en TV. Hij verscheen bij Call Tv en Nachtrijder en stond op de bühne met Sugar Lee Hooper en André Hazes. Naast alle optredens maakt Peter met veel succes eigen nummers in zijn studio “Leico Music”. Zijn laatste single 'Blijf bij me vannacht' is uit!

Boekingen van Peter Le Haye

Inmiddels timmert Peter al jaren aan de weg, heeft een geweldig stemgeluid en is op het podium een echte rasentertainer. Door de jaren heen wordt Peter een geziene artiest tijdens vele feesten, partijen en evenementen door het gehele land.

Peter Le Haye boeken voor je feest

Deze rasartiest en entertainer is geschikt voor diverse feesten en bedrijfsevents. Zijn repertoire is internationaal en weet jong en oud te bekoren. Moderne hits, danceclassics en hollandse meezingers passeren de revue en houden de dansvloer op uw feest de gehele avond vol. Daarbij weet Peter La Haye met zijn charme en dosis droge humor de avodn goed te modereren. Kortom, zoekt u een veelzijdige artiest, ga dan voor Peter La Haye.

Informatie over Peter Le Haye? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Peter La Haye boeken

PETER LE HAYE BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Bouke boeken bij De Artiestenstal
Bouke boeken
Sven Versteeg boeken
Sven Versteeg boeken voor je feest
Dave Groenendijk boeken bij De Artiestenstal
Dave Groenendijk boeken
Robert van Hemert boeken of inhuren bij De Artiestenstal
Robert van Hemert boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024