Wilt u Maico boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Maico en een biografie over deze jolige en sympathieke (volks)zanger.

Maico boeken

Deze jonge en frisse volkszanger is in korte tijd behoorlijk populair geworden in het feesten en partijen circuit. Zeker in het oosten van het land is zijn naam al zeer bekend en wordt hij ook veel gevraagd op allerlei gelegenheden zoals pleinfeesten, tentfeesten en bruiloften.

Maico vindt het erg leuk om mensen te vermaken, dan is hij in zijn element, want zingen is zijn passie en dat straalt hij het gehele optreden ook uit!

Nederlandse zanger Maico boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om Maico te boeken. Boek Maico voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 350 pers

Genre:

Zanger, volkzanger, feestzanger

Taal:

Nederlands

Prijs:

€ 995,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Maico?

Bel ons!

artiestenstal

Maico biografie

Al van jongs af aan is Maico bezeten van muziek, vooral van het Nederlandse lied. Al vroeg was hij de ‘feestzanger’ van familie, vrienden en kennissen. Elke mogelijkheid greep hij aan om de microfoon te pakken en het gezelschap te vermaken. Hierdoor kreeg hij al heel vroeg veel ervaring met zichzelf in het licht te zetten. Dit zou later heel goed van pas komen in zijn zangcarrière

Boekingen van zanger Maico

In februari 2010 kreeg Maico de kans om op een gala-avond tijdens carnavals te zingen. Het publiek was zeer enthousiast over zijn zangprestatie en enthousiasme. Veel mensen adviseerden hem om hier iets mee te gaan doen, hetgeen voor Maico een extra stimulans was om door te gaan.

Zanger Maico inhuren

Tijdens een talentenjacht in augustus 2010 wint Maico de eerste prijs. De jury was unaniem van mening dat hij het publiek op een perfecte wijze wist te amuseren met zijn zang en performance.   Naast de eer en de glorie betekende deze eerste prijs een studio-opname in een professionele studio.

Eerste single

November 2010 wordt zijn eerste single ‘Liefde is een virus’ uitgebracht. Een knaller van een hit, bij RadioNL zelfs gehonoreerd met 19 keer een nummer één notering!

Inmiddels, 9 jaar verder, is er jaarlijks een nieuwe single uitgebracht en treedt Maico op met veel succes door heel Nederland. Zijn passie en grote wens is in vervulling gegaan!

Wij kunnen nog heel veel verwachten van deze ambitieuze en gepassioneerde jong zanger, en wij zijn blij dat wij u deze topartiest mogen aanbieden.

Maico boeken

Zanger Maico boeken voor een feest

Maico boeken voor een bruiloft, privéfeest, bedrijfsfeest of evenement? Bij ons zit u goed, want wij kunnen u deze leuke artiest voor een voordelige prijs aanbieden op elke gelegenheid die u maar wilt.

Maico anno 2021

De Enschedese Twentse populaire zanger maakt op dit moment al veel stappen, ondanks de Corona tijd heeft Maico dit jaar goed gescoord met de single’s Wanneer Dans Je Eens Met Mij en We Doen Nog Een Drankje en veel optredens mogen doen bij radio/tv. Zijn muziek carrière gaat lekker! afgelopen week was Maico nog te gast bij NPO 3FM Serious Request hier heeft hij leuke interviews mogen doen.

De nieuwe single staat op de planning en alsmede denkt de zanger aan een eigen album en theater concert. Dat 2021 een muzikaal jaar moet worden is een feit! Ook is Maico nog te zien in januari in het rtl4 programma dit is Holland een programma met verhalen en passie’s van ondernemend Nederland. We houden deze zanger in de gaten! Binnenkort staat er ook in het nieuwe jaar 2021 veel dingen op de planning hopelijk ook weer wat meer optredens in het land als het coronavirus het toe laat.

Inmiddels heeft Maico zijn nieuwe single anno 2023 'Er ging een wereld voor mij open' uitgebracht met zijn officiele videoclip.Deze zanger zit niet stil en heeft inmiddels behoorlijk wat podia mogen betreden in Neederland. Zijn fanbase heeft zich enorm vergoot dus hij doet het heel goed in het circuit van volkszangers en entertainers. Maico, een topper voor elke gelegenheid!!

Informatie over Maico? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Maico boeken

MAICO BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.