Zanger Arthur van Steijn boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu feestzanger Arthur van Steijn bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs.

zanger arthur van steyn boeken

Arthur verlegde al heel snel zijn grenzen en zong ook in buitenlandse clubs in Cran Canaria, Torremolinos en Oostenrijk. Hierdoor werd hij een veel geboekte en populaire feestzanger in Nederland.

Allround zanger van het eerste uur

Deze ervaren allround zanger begon in 1991 op 20 jarige leeftijd met zingen. Al snel wist hij bij verschillende talentenjachten als winnaar uit de bus te komen.

Binnen 3 jaar kwam Arthur van Steijn zijn eerste single uit genaamd "Shirley". Deze werd zeer goed ontvangen door het publiek en toen ging het allemaal erg snel.

Door de jaren heen en na zijn periode van revalidatie heeft deze allround zanger zijn repertoire enorm uitgebreid met zowel nederlandse als engelse nummers van de populairste zangers en bands.

Enige tijd was Arthur verdwenen uit entertainment wereld vanwege een zware hernia. Het afknellen van onmisbare zenuwen belette hem te zingen zoals hij wilde. Na een zware operatie en 2 jaar revalideren kwam hij sterker terug als ooit. Opnieuw gemotiveerd werd zijn stem sterker en warmer als nooit te voren, wederom is deze zanger weer een begrip in het feesten circuit.

Arthur van Steijn boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van zanger Arthur van Steijn. Wij kunnen deze unieke zanger, met zijn krachtige en warme stem voor elke gelegenheid en ieder feest verzorgen. Twijfel niet, want deze zanger maakt van uw gelegenheid een gezellig feestje, en dat is toch wat u wilt?

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape-act

Tijdsduur:

1 x 45 min.

Techniek:

Incl. geluid

Genre:

Volkszanger, zanger

Taal:

Nederlands en engels

Prijs:

€ 650,-


Extra mogelijkheden

  • grotere evenementen
  • licht en geluid
  • i.c.m. een Dj
  • i.c.m. een live band
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Arthur van Steijn?

Bel ons dan!

artiestenstal

Feestzanger inhuren

Al meerdere feesthits heeft deze volkszanger op zijn naam staan. Maar nog steeds weet hij niet van ophouden. Arthur van Steijn blijft gemotiveerd om elke keer weer een nieuwe single uit te brengen. Hierdoor blijft hij mega populair en een geziene volkszanger op veel feesten en evenementen.

Deze feestzanger is uitermate geschikt voor bruiloften , verjaardagen en themafeesten. Ook voor uw bedrijfsfeest in combinatie met een Allround Dj of Coverband is Arthur van Steijn een goede keuze.

Allround zanger boeken

Een onvergetelijke avond met één van de beste allround zangers van Nederland? Boek dan Arthur van Steijn voor een mooi en gezellig feest. Uw gasten zullen u dankbaar zijn dat u gekozen heeft voor deze grandioze volkszanger.

Deze zanger is te boeken voor bruiloften, verjaardagen, muziekcafés of bedrijfsfeesten en evenementen. Snel een vraagje over prijzen of beschikbaargeid? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Zanger Arthur van Steyn boeken

Arthur van Steijn informatie

De Artiestenstal, het vertrouwde adres voor het boeken van artiesten, dj's en bands voor al uw feesten en evenementen.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.