Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Act:

Zanger, vocalist, entertainer

Genre:

Engelstalig, Soul, Jazz, Latin

Speelduur:

1 x 45 minuten

Techniek:

Excl licht en geluid, inprikset

Prijs:

Vanaf € 795,-

Richard Grand boeken

Zanger Richard Grand

Richard Grand boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu allround zanger Richard Grand bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs.

Richard Grand boeken

Richard Grand is een zeer ervaren allround zanger voor ieder feest of evenement. Evenals een echte entertainer die tijdens ieder optreden elke keer weer zijn publiek op professionele maar ook speelse en humoristische wijze weet te vermaken.

Lou Rawls Tribute

Richard doet een fantastische Lou Rawls Tribute act die u terugbrengt in de tijd van de grote soulzangers uit de 70-er jaren van de vorige eeuw.

Het maakt niet uit of het nu om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, een optreden in een stamkroeg of een groots evenement gaat. De passie voor het zingen, in combinatie met zijn zangtalent en charisma staan altijd garant voor een succesvol feest of evenement!

Lou Rawls Tribute boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van zanger Richard Grand. Wij kunnen deze zanger, met zijn uitgebreid repertoire, voor elke gelegenheid en ieder feest verzorgen. Heeft u iets te vieren en wilt u een ervaren en allround entertainer op uw feest, dan is Richard Grand uw keuze!

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Internationaal, Soul, Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot minimaal 200 man

Prijs:

Vanaf € 1.795,-

Extra Boekingsopties

Inclusief licht en/of geluid

met eigen live band

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

prijs en info op aanvraag

Interesse in Richard Grand?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Richard Grand boeken

Richard Grand Biografie

Richard was op jonge leeftijd al muzikaal actief. Van slagwerklessen bij de plaatselijke muziekvereniging en muzikale vorming op de muziekschool tot drummer en backing vocal in diverse bands. De muzikale carrière van Richard begint op de muziekschool van Amsterdam, waar hij naast muzikale vorming een volledige slagwerkopleiding doet en in verschillende coverbands speelt. Lange tijd volgt hij clinics en jamsessies als drummer, en dan wordt hij uitgenodigd als slagwerker met het Metropool orkest te spelen. Door zijn vocale bereik verhuisde hij vanachter zijn drumkit op het podium uiteindelijk naar de voorgrond.

Allround zanger Richard Grand boeken

In 1997 start Richard met zangles en is hij actief in verschillende bands. Hij tourt met deze verschillende coverbands door het hele land. Mede dankzij verdere professionele scholing heeft hij daar zijn draai als zanger en entertainer inmiddels helemaal gevonden. Zijn huidige zangcoach begeleidt en hem de laatste jaren om zo zijn techniek en performance voortdurend te optimaliseren. Zijn nieuwste hit ‘Love Ain’t blind’ is in 2023 uitgekomen alsmede zijn medley van Lou Rawls. Deze tracks en eerdere uitgebrachte singles zijn natuurlijk op Spotify en Deezer te streamen. Wilt u echt een ervaren allround entertainer dan is Richard Grand uw keuze!

Informatie over Richard Grand? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Richard Grand boeken

RICHARD GRAND BOEKEN

Reviews van boekers

Geweldige zanger die interactief is met zijn publiek!

Rated 5 out of 5
2 augustus 2023

Richard staat er! Of het jou is voor een dinnershow, een huiskamer speciaal voor mensen met dementie of een afscheidsbriefje, Richard zorgt er voor dat het een fantastisch moment wordt.

Hij weet zich als geen ander te mengen met zijn publiek en zingt de sterren van de hemel!

Nina

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Zanger Bernardo boeken
Bernardo boeken
Mart Hoogkamer boeken
Mart Hoogkamer boeken
Gerard Joling boeken
Gerard Joling boeken
Jesse Prins boeken bij de Artiestenstal
Jesse Prins boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023