Wilt u Tino Martin boeken of inhuren voor een optreden? Op onze website kunt u snel, gemakkelijk en tegen een eerlijke prijs Tino Martin boeken / inhuren. Heeft u liever persoonlijk contact en wilt u iemand spreken? Bel dan nu met: 06 53 12 6857

Biografie Tino Martin

Tino Martin boeken

In 2013 tekende Tino Martin zijn eerste contract bij “Studio one”, waar hij zijn eerste single opnam ’Doe wat je wil’. In 2014 brengt hij nog eens 3 singles uit: ‘De gevierde man’, ‘Mijn vriend‘ en ‘Jij liet me vallen’.

In oktober 2015 geeft hij twee uitverkochte concerten in Amstelveen en kort daarna werd zijn eerste album ‘Jij liet me vallen’ gereleast. Dit album stond weken lang in de Album top100 en zijn singles zijn maar liefst miljoenen keren bekeken en gestreamd op en Spotify en YouTube. Met meer dan 400 optredens mag hij zich de meest geboekte artiest in 2015 noemen

Het succes van Tino

Tino Martin boeken

In 2016 kreeg hij de Edison award uitgereikt voor het album ‘Jij liet me vallen’.  In mei 2016 treden hij op in de Heineken Music Hall en zo werd de single ‘Later als ik groter ben’ uitgebracht. En op 10 juni 2017 trad Tino Martin op in het uitverkochte Ziggo Dome voor 17000 fans.

Zijn 2e studio album was ‘Hoe ik het zie’ die inmiddels een feit is en bevat de singles ‘Laat me leven’ in een duet  samen met Gerard Joling, ‘Blijf bij mij’ en ‘Stip op nummer 1’. Het Concert van mijn Dromen XL (Live in de Ziggo Dome) is eind oktober 2017 gereleast.

Boekingen van Tino Martin

Tino Martin boeken

In 2017 en 2018 staat Tino Martin voor ruim 17.000 uitzinnige fans in een wederom uitverkocht Ziggo Dome en zo geeft hij ook nog eens een uniek concert op Ibiza. Hij release tevens het album ‘Hoe ik het zie’ en mag voor de tweede keer de Edison Popprijs in zijn ontvangst nemen. In oktober 2018 verschijnt de live registratie van zijn Concert ‘In the Round’ in de Ziggo Dome en brengt hij het album ‘Thuis komen pas de tranen’ uit, wat zijn meest persoonlijke album tot nu toe is.


Boekingingsinformatie
Solo Tape-act
1 x 30 min.
Incl. geluid
Tot 350 personen
€9995,-
Met Live band te boeken
Prijs op aanvraag
Bel voor Tino Martin Offerte aanvraag

Bekijk Tino Martin zijn nieuwste hit.

Boek nu de populairste zanger van Nederland bij de Artiestenstal voor uw feest of evenement. Tino Martin boeken als solo-act en tape-act. Of met een live-band, waar Tino 60 minuten met de band een miniconcert geeft. En dan aanvullend speelt de band nog 2 sets van 45 minuten. Het kan allemaal voor een onvergetelijke muzikale avond met de beste zanger van Nederland!

Tino Martin boeken

Tino Martin boeken

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Boek Tino Martin bij de Artiestenstal

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Sluit Menu