0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger

Genre:

Internationaal, Nederlands, Tributes

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl monitorset

Prijs:

Vanaf € 4.950,-

Charly Luske boeken

Charly Luske nu boeken voor jouw event!

Charly Luske boeken of inhuren voor je feest of evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke volkszanger of artiest kunt boeken. Met meer als 30 jaar ervaring in de entertainmentbranche is ons boekingbureau een vertrouwd adres geworden voor het verzorgen van boekingen van bekende en lokale artiesten, bands en DJ's. Op deze pagina vindt u meer informatie over Charly Luske en een korte biografie over deze supergave zanger.

Charly Luske boeken

Of je nu een klein intiem feest zoals een huwelijksfeest of ander privéfeest wilt plannen of je bent verantwoordelijk voor het organiseren van een groot zakelijk event. Charly Luske is de perfecte artiest voor jouw. Charly weet altijd het publiek te bekoren en de juiste snaar te raken bij welk evenement dan ook.

Charly Luske is een zanger met een zeer gevarieerd repertoire en te boeken in een kleine akoestische setting of als tape-act voor een meer knallende performance.

Zanger boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van Charly Luske. Wij verzorgen deze Nederlandse zanger en artiest voor ieder privé-feest en besloten of openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Charly Luske boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, Entertainer

Genre:

Internationaal, Nederlands, Tributes

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl monitorset

Prijs:

Vanaf € 4.950,-

Extra Boekingsopties

openbare evenementen

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

Inclusief geluid

prijs en info op aanvraag

Interesse in Charly Luske?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Charly Luske Biografie

Charly Luske is geboren op 19 september 1978 in Amsterdam. Charly werkt vooral als muzikant maar ook als acteur, stemacteur voor tekenfilms en presentator en daar is sinds kort de titel producent bij gekomen. Hij speelde in veel verschillende musicals zowel in Nederland als in Duitsland, en speelde af en aan ook in verschillende TV series.

Het succes van Charly Luske

Echt bekend werd hij door het programma The Voice of Holland waarin hij in 2011 kandidaat was, en door Nick & Simon werd gecoacht. Voor de auditie bracht hij het nummer ‘This Is A Man’s World’ van James Brown, dat ongeveer 50 miljoen keer werd bekeken op social media. In 2012 was Charly te zien als Judas in The Passion. Hij was hierin de tegenspeler van Danny de Munk die de rol van Jezus vertolkte.

Boekingen van Charly Luske

Sinds TVOH speelt Charly in vaste formatie met zanger/gitarist Danjil Tuhumena en zanger/toetsenist Nick Bult, wat regelmatig wordt uitgebreid tot een complete XL band, inclusief blazers. Hij is doorgaans werkzaam in Nederland maar vliegt ook de hele wereld over voor uiteenlopende optredens op diverse internationale podia met grote of kleine formatie.

Charly Luske op jouw feest

Charly brengt een paar singles uit, die hun noteringen vinden in de Single Top 100. De afgelopen 2 jaar tourde hij met zijn succesvolle zelf geproduceerde show The Story of George Michael door het gehele land en erbuiten. Door het steeds populairder worden van Tributes is ook deze show zeer gewild. Omdat Charly Luske zich ook heel goed in het repertoire van Robbie Williams kan bewegen staat er binnenkort The Story of Robbie Williams op het programma!

Informatie over Charly Luske? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Charly Luske Boeken bij De Artiestenstal

CHARLY LUSKE BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Gerard Joling boeken
Gerard Joling boeken
Robert van Hemert boeken of inhuren bij De Artiestenstal
Robert van Hemert boeken
Charly Luske Boeken bij De Artiestenstal
Charly Luske boeken voor jouw feest
Luciano Vermeer boeken bij De Artiestenstal
Luciano Vermeer boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024